Vakkundig en snel geleverd.

super goed geholpen

ik had een paar vragen over het product telefonisch contact gehad prima advies gekregen ende medewerkers zeer mee denkend aanrader voor deze sits

Lekker makkelijk

Snel de spullen die ik zocht gevonden en stukken goedkoper dan elders. Aanbevelens waardig.

Alles is goed en netjes aangekomen

Alles is goed en netjes aangekomen

Eerste levering was niet correct. Na email aan klantenservice de juiste artikelen binnen gekregen binnen 2 q werkdagen

Goede accu's snel geleverd

Mijn eerste bestelling bij 123zorgwinkel.nl is zeer goed bevallen. Duidelijke website, prima accu's, niet duur en zijn snel geleverd. Ik kan u 123zorgwinkel.nl zeker aanbevelen.

Positief

Goede voorlichting, wel even klein misverstand betreffende levering en betaling. After pay was wat onduidelijk. Service vlot

Prima winkel

Vlotte levering. Vlotte retourafhandeling.

Uitmuntend

Informatie gevraagd Snelle reactie op mijn vraag Uitstekend aanbod gedaan Snelle levering Prijs comfort de markt

enkele belangrijke opmerkingen maar redelijk vlot

De mogelijkheid om onze referentie ontbreekt dus ik heb geen referentie om te zien over welke bestelbon het gaat bij ons. Factuur adres en leveringsadres zijn ingevuld maar op de factuur staat een verkeerd adres.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Lang gezocht naar het juiste wiel voor mijn rollator en hier gevonden! Supersnelle bezorging ook!

Super geadviseerd, snelle reactie, snelle levering.

Zeer klantvriendelijk. Je krijgt snel antwoord op je vragen en goede adviezen. Ze leggen je verschillende mogelijkheden voor. Levering is snel en je wordt via de mail goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de levering.

Goed en netjes afgeleverd

Goed product tegen een scherpe prijs

Snelle levering vlgs afspraak

Netjes, snel, vlgs afspraak

Je Krijgt mail bevestiging en verloop verzending

Snel en keurig afgeleverd

Goede producten

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel bezorgd binnen de leveringsafspraak

We waren er snel over uit wat we wouden hebben voor onze Gehandicapte zoon een voetenzak van een goede kwaliteit. dank je wel. Ida en Bartele

Slechte service en

Zit al 8 dagen zonder rolstoel

Prima winkel!

Gemakkelijk te bestellen, goede prijs en correct geleverd! Wat kun je nog meer wensen?

snel en goed

snel en goed

Prima bedrijf, correcte afhandeling

Wij hebben over onze bestelling van een rolstoel geen enkele klacht. Uitstekend afgehandeld!

Van bestelling tot levering alles was duidelijk en overzichtbaar .

Heel snel

De rollator die in eerste instantie kregen, werkte niet goed. Na telefonisch contact kregen we de volgende dag al een andere en konden we de eerste weer meegeven aan de bezorgdienst. Prima service.

prima product, fijn contact

product goed en stevig + vlug geleverd, communicatie via mail prima, vriendelijk en vlugge reacties

Kerketuinenweg 79

2544 CZ Den haag