Prima geholpen en juiste info na telefonisch contact

Afspraken zijn prima nagekomen en tevreden over geleverd product. Snelle reactie op mail contact.

Snelle en vlotte service. Prima spullen.

Helemaal top

Ik zag bij de levertijd 4 weken staan, ze hebben mij een alternatief gestuurd welke na 1 week al geleverd werd. Superfijn bedankt.

prima survice

zeer tevreden alles prima en tijdige levering

ik heb meteen het juiste materiaal teruggevonden op de site.

Eén klein minpuntje was dat de levering 1 dag later is toegekomen dan eerst vermeld was.

Goed advies en hele snelle levering

Ruggensteun op zondag besteld en dinsdag al in huis, netjes.

Prima en snelle service

Fijne website, goede service en snelle levering

Subliem

goede service

goede service helaas wegens omstandigheden moest ik besteling annuleren. wel goede service

Makelijk vervoerbaar

Makkelijk in klapbaar waardoor het makkelijk en snel in de auto kan

Uitstekende service, alles zoals vermeld

Begripvol en oplossingsgericht

Bij bestelling van een complete luchtbandenset voor een rolstoel bleken de binnenbanden van de achterwielen veel te groot ondanks de juiste opdruk 24 inch op de banden. Tevens was de (betaalde) anti-lek behandeling vergeten en was geen velglint mee gestuurd. Telefonisch was er volop begrip en kwam men bij nameten van hun eigen voorraad banden tot dezelfde conclusie. Direct zijn nieuwe anti-lek banden opgestuurd, weliswaar 22 inch om de 24 inch velgen, deze passen met wat oprekken goed. Een prima en begripvolle reactie van 123rolstoel.nl.

Snel en correct geleverd

Fijne winkel. en veel keuze

Ultra lichte rollator in de winkel aangeschaft. Prima advies gekregen en een goede koop gedaan. Nette showroom met veel assortiment.

Totaal:correcte behandeling

Er is tijd voor mijn vragen genomen.

Ik ben zeer tevreden. Ook goede en net klanten service. Je wordt goed te woord gestaan.

correcte afhandeling

komt zeker in aanmerking voor een volgende bestelling.

goede prijs voor goed artikel

gekochte artikel is precies zoals vermeld op de site ,maar de verpakking is duidelijk te licht voor het aangeboden voorwerp,waardoor de doos helemaal verhakkeld was

Goede rollator gehuurd.

Toegankelijkheid beperkt

Snelle behandeling in de winkel

wel wat langer moeten wachten vond ik

Geweldige service

Door ontbrekend onderdeel van een rollator, was mijn schoonmoeder zeer beperkt in haar beweging geworden. Vanwege een lange levertijd, hebben ze mij kosteloos een gebruikt onderdeel toegezonden zodat ik de rollator kon fixen. Het nieuwe onderdeel is alsnog netjes afgeleverd. TOP service !!! Overigens ga ik het gebruikte onderdeel nog wel terugzenden zodat ze iemand anders dezelfde service kunnen verlenen.

Klantvriendelijk en snel

Er was een artikel niet snel leverbaar en ik kreeg direct een alternatief aangeboden. Contact was prettig en levering was snel.

Kerketuinenweg 79

2544 CZ Den haag