Onderdeel van de rolstoel klopte precies en is op tijd bezord.

Ik had mijn bestelling geplaats maar bij aankomst klopte het niet. Ik moest toen op eigen kosten de foute band terugsturen. Ook had ik aangegeven dat ik ip donderdag niet thuis was en dus het pakje op vrijdag op zaterdag bezorgd moest worden. Toch kwam het donderdag aan, gelukkig was ik net thuis. IK ben wel tevreden over de snelheid waarmee alles geregeld was.

Goede communicatie en snel geleverd

Goede communicatie over bestelde stoel zodat het juiste product op juiste plaats geleverd wordt. Levering was eerder dan gepland. Top.

zeer goeie bediening

Zeer duidelijke websites snelle levering van het gevraagde product en alle toebehoren voor het plaatsen van de koffer heel tevreden klant

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ik had een verkeerde bestelling gedaan. Na terug sturen had ik al snel mijn geld terug(zelfs inclusief de verzendkosten) Mijn nieuwe bestelling was er al de volgende dag

Snel

We hadden de bestelling eerder dan ze aan gaven.

goed product

goed product

Snelle correcte service

Duidelijke site, correcte sevice, snelle levering.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Nog geen ervaringen tot nu toe goed

Nog geen ervaring

Helemaal goed

Duidelijke omschrijving/foto. Snelle levering

Snelle service, waar voor je geld

Binnen 2 dagen in huis

De bestelde levering werd correct en stipt uitgevoerd.

correcte levering

het bestelde keurig op tijd geleverd.

Een goeie ervaring goed en fijn geholpen

Ik heb de rolstoel op vrijdagavond besteld en had het zaterdag al in huis. Ook was ik iets vergeten aan te klikken en na een mail gestuurd te hebben. Gelijk kosteloos de andere dag al in huis. Super service

goede revice

snelle levering geweldig

goed verzorgd pakket

kreeg geleverd waar ik om gevraagd had

Prima en snelle service

Prima snel geleverd alles goed te vinden op de website

netjes bezorgt

Netjes bezorgt en op tijd dank hier voor met vriendelijke groet

als op tijd thuis en in prima staat

Goed en snel maar fors aan de prijs

Voor de rollator van mijn 93 jarige vader kocht ik een set handvatten. De handvatten zijn precies gelijk aan de vorige (die waren nog maar 1 jaar oud en al gebarsten....) en pasten perfect. Ik schrok wel van de prijs inclusief bezorgkosten.

Snel verzonden. Makkelijk te monteren.

Alleen jammer dat binnen 24 uur in huis niet is gebeurd. Kwam pas na 4 dagen. Bezorgd.

Goed contact, correcte levering en afspraken worden nagekomen.

Na een zoektocht naar een rolstoel terechtgekomen bij 123zorgwinkel dit in verband met prijsstelling en extra aanbieding. Helaas was die op dat moment niet leverbaar en gold een levertermijn. De aanbieding bleef gehandhaafd en de rolstoel werd goed en compleet afgeleverd. Het contact met de heer Bekkering werd als zeer prettig ervaren. Hij denkt mee met de klant.

Prettige ervaring was deerde keer met jullie Prima bevallen en het werkt prima

Zowel product als service uitstekend

Enige tijd geleden (eind juni/begin juli) hebben wij een lichtgewicht transportstoel, D Lite 12 bij 123Zorgwinkel besteld. Wij zijn uitermate tevreden over de wijze/snelheid van order afhandeling en de bijbehorende communicatie zoals deze door het bedrijf is gehanteerd/uitgevoerd met betrekking tot onze bestelling. De rolstoel werd snel en zonder mankementen in een deugdelijke verpakking geleverd, waarbij prima te volgen was hoe de verzending zich ontwikkelde. We hebben de rolstoel nu een flink aantal keren gebruikt, ook tijdens onze vakantie, en wij zijn zeer tevreden over het product. Het is een degelijk uitgevoerd product, dat gemakkelijk wendbaar en zonder krachtinspanning voort te bewegen is. Het is licht van gewicht, en bijzonder eenvoudig tot kleine afmetingen voor vervoer in te vouwen. In opgevouwen toestand is de rolstoel gemakkelijk in de kofferbak of tussen voor- en achterstoelen van onze (middenklasse) auto te plaatsen. We zijn uitermate tevreden over zowel het product als de service van de leverancier. Vermeldenswaard is wel dat we een los zitkussen hebben bijbesteld, dit verhoogt het zitcomfort aanmerkelijk.

Kerketuinenweg 79

2544 CZ Den haag