snelle en perfecte levering

mooi product, zeer tevreden mee

Fantastisch!

Prima levering! Is gelukkig , na een weigering van mijn moeder, voor de tweede maal aangeboden. Super bedankt!

Zeer duidelijke site en snelle afwerking.

Een aanrader op medische hulpmiddelen

snelle levering goed product

Product als omschreven en afhandeling correct

Goed product , goede pasvorm , correcte afhandeling.

Uitstekend geholpen door dit fantastische bedrijf.

Heb 5 rolstoelen besteld, en ben vanaf dag 1 uitstekend geholpen. Bijna iedere dag wel op de hoogte gehouden omtrent leveringsdatum, factuur, aflevering rolstoelen, etc.etc. Zeer netjes was de afhandeling, waarbij er een actie was betreffende gratis kussens, en tevens keurig de haaksymbool stickers code VVR bijgeleverd. Ik hoefde nergens achteraan, en geef dit bedrijf een 10 voor de gehele afhandeling van mijn bestelling!

handige service maar brengen en halen lijkt mis te zijn gegaan

ik had aangegeven dat de rolstoel op woensdag hier moest zijn en dit was die ook maar op de zevende dag, vandaag is het nog niet afgehaald. dit is dan rond half vijf

Snelle levering, maar foutje in afleveradres

De kwaliteit van het geleverde is OK. Ik had echter als afleveradres mijn adres gegeven. De levering bij een afhaalpunt was echter geen probleem: 4 minuten lopen.

Snelle levering.

Ik heb de aankoop van twee rolstoel kunststof wielen als zeer prettig ervaren. Er zat zelf een retour formulier bij wat ik als uniek heb ervaren wand dat heb ik tot nu toe bij geen enkele webwinkel meegemaakt met andere woorden, mijn volgende aankoop op het gebied van mobiliteit zal ik zeker bij 123Zorgwinkel doen.

Prima verzorgd

Zowel het bestellen als bezorgen ging zoals afgesproken. Ik ben helemaal tevreden.

Uitsrtekende service

Op zondag een compleet wiel incl voorvork besteld van de rollator van mijn moeder. Daar er bij haar de kogellagers uit lagen. Op Dinsdagmorgen netjes geleverd op mijn werk. ook het zoeken naar het juiste wiel verliep erg soepel op de site. In een woord TOP!!

Ik ben niet helemaal tevreden over de zoekhulp krijg deze niet geplaatst de schroef zit muurvast

Ik ben niet tevreden over de stoephulp de schroef zit muurvast kan de stoephulp niet geplaatst krijgen

Tevreden over levering

Snelle levering, goed product

goed advies, uitgebreide keuze en uitstekende service bij montage!

goed advies, uitgebreide keuze en uitstekende service bij montage!

Helemaal goed

Rij met plezier, ben tevreden

goede erevaring

prima service ! Afspraak is afspraak.

Alles conform afspraak

alles goed geregeld.

Goede snelle correcte levering

Goede snelle correcte levering

Prima product voor een goede prijs

Gebeld met 123zorgwinkel.nl en antwoord gekregen op mijn vraag Medewerker was erg vriendelijk en had verstand van zaken

Attent, vriendelijk en snel top bedrijf

Netjes geholpen.

Nazorg ook netjes maar iets minder qua service.

Snel afgehandeld, top.

Makkelijke site, goed overzichtelijk, duidelijke foto's.

vriendelijkheid en goed geholpen

Goede persoonlijke begeleiding bij het kiezen van een rollator in de winkel Den Haag

Besteld een handvat voor een rollator netjes verpakt ontvangen!

Kerketuinenweg 79

2544 CZ Den haag