Snel en prima geleverd.

Zie bovenstaande

Goede en snelle afhandeling

Afspraken worden nagekomen. Snelle afhandeling. Goede partij om zaken mee te doen.

Het product makkelijk besteld ,snel geleverd en netjes verpakt

Hele goede ervaring gehad met 123 zorgwinkel!

Vanaf het moment dat ik de scootmobiel heb besteld was het telefonisch contact goed! Een medewerker zou de scootmobiel voor mij apart zetten omdat dit de laatste exemplaar was.. Afspraak van bezorging was ook heel netjes. Ik ben heel snel gebeld voor een bezorgafpraak. Bezorging was netjes op tijd en de meneer die het kwam brengen was ook heel vriendelijk en heeft de tijd genomen om alles goed uit te leggen hoe de scootmobiel werkt. Van mij krijgen ze een 10!

snel en degelijk

duidelijke site en snel geleverd

Juiste onderdeel op tijd bezorgd.

Prettig en vertrouwd.

Snelle levering van nieuw rolstoelwiel

Met de informatie op de website kon ik precies uitzoeken welk rolstoelwiel ik moest bestellen als vervanging van een kapotte oude. En 2 dagen later had ik hem in huis.

Snelle levering, netjes verpakt.

Vriendelijk ontvangen door keurige heer.

Goed voorgelicht voor het aanschaffen van mijn lichtgewicht rollator! Happy met m’n aankoop.

Super goed

Super snel geleverd ben er blij mee

Goed advies en service

Ik kreeg goed advies en goede duidelijke informatie. Ook snelle levering.

Fantasticch!

Zeer goede service en zeer behulpzame medewerker. Uitermate tevreden over het product!

Fijne, wandelstok en super snel geleverd.

Mooie wandelstok uitgezocht met een goede prijs besteld en de volgende dag al in huis. Niks aan te merken. Misschien alleen de verpakking wat aan de ruime kant.

Goed advies, meteriaalkennis

Goede

Snel en degelijk

Goede en snelle levering

Goede producten en lekker snel voor een mooie prijs

Vlotte levering, prima artikel ontvangen.

Vlotte levering, prima artikel ontvangen.

Goede en nette ontvangst

Na zelf uw site hebben bekeken en een rolstoel type EXCEL G LITE PROZY uitgezocht. Een bezoek gebracht en bekeken of de uitgekozen rolstoel geschikt was voor mijn vrouw. Na uitleg was dit de juiste keuze.

Heel goed!

Snelle reactie. Alleen jammer dat niet gelijk het filmpje over de bevestiging erbij gedaan was

Prima geholpen!

Prima geholpen door een prettige en behulpzame medewerker

Mijn verwachtingen waren niet erg hoog na eerdere ervaringen (bij andere organisatie) met uitleenhulpmiddelen. Ik was dan ook aangenaam verrast dat er binnen een dag een nieuwe rolstoel werd afgeleverd. Ook het retourneren is keurig geregeld. Ik kan 123zorgwinkel aan iedereen aanbevelen.

Snelle levering, goede info

Geweldig snelle bezorging

bezorging was er snel

Bezorging gewoon klasse!

Had verlichting nodig voor elektrische rolstoel en via internet bij deze 123Zorgwinkel.nl besteld. Snel gekregen en goed ingepakt. We zijn dus heel tevreden en er zat ook nog een gratis balpen bij en dat maakt je toch wel blij zo’n kleine attentie.

Snel en vriendelijk geholpen

Er werd tijd genomen voor mijn vragen en werd goed begeleid met het zoeken.

Kerketuinenweg 79

2544 CZ Den haag