Altijd vriendelijk personeel.

Snel en deskundig.

Prima communicatie, goede service

Snel geholpen

Vriendelijke service.

Service, service van de hoogste kwaliteit.

Ik bezocht Oss voor een technische keuring. Vanaf het moment dat ik de salon binnenstapte, had ik het gevoel dat ik op de juiste plek was. De heer aan de balie was erg vriendelijk en behulpzaam. Snel, efficiënt en professioneel. Uitstekend werk, hoge kwaliteit. Een echte aanrader 100%

Prima werk

Keurig en snel geholpen .

Snelle en vriendelijke service

Zoals in één zin aangegeven hierboven. Prettige gasten en snel gewerkt. Wél met een opmerking; jammer dat mijn auto niet uitgelijnd kon worden omdat er kennelijk geen referentie bekend was in het systeem.

Snel,vriendelijk, geen overbodige verkoop verhalen

Ik bracht de auto binnen en binnen 90 min werd ik al gebeld dat de auto klaar was Een hele vriendelijke meneer san de balie, en wat mij ook opviel zijn de betaal opties! Naast Ideal CC, je kan ook kiezen voor achteraf betalen of zelfs in delen ideaal gewoon !

Hele fijne service

Aardige mensen die heel behulpzaam zijn

Zoals altijd snel en goed geholpen super

Ik kom er al jaren in Hilversum altijd goed en snel geholpen vriendelijk personeel en betrouwbaar en niet duur.

Banden verwisselen ging prima maar after service slecht

Ik heb mijn winterbanden laten wisselen voor zomer banden. Dat ging prima, maar ze waren vergeten mijn winterbanden terug in de auto te leggen. De volgende dag zouden ze thuis bezorgd worden. Maar dat werd niet gedaan en de vestiging was gesloten op zaterdag en een andere vestiging die wel open is, wilde mij absoluut niet helpen en zei letterlijk: ik kan me hier niet mee bezighouden. Het zijn wel banden ter waarde van € 1300.!

Heel snel geholpen

Ik kon snel terecht en ben goed geholpen

Niks op aan te merken.

Makkelijk een online afspraak gemaakt voor APK en kleine beurt . Duidelijke afspraakbevestiging en prettige communicatie verder met balie medewerker in het filiaal.

Prima en vriendelijk geholpen

Airco bijgevuld voor prima prijs !!

APK keuring verliep goed.

Minder positief: er bleek geen leenfiets beschikbaar (moest daarom 7 km lopen; ivm afsluiting brug geen bus) en we hebben (om op tijd te kunnen zijn voor sluitingstijd) zelf moeten bellen of de auto al gereed was. Mijn advies is om meer leenfietsen beschikbaar te hebben; 3 is te weinig voor deze vestiging.

Netjes in overleg met de manager een aantal dingen laten doen voor de apk. Alles prima uitgelegd wat er gedaan moest worden en wat de kosten zouden worden.

Goede ervaring

Online banden besteld en afspraak gemaakt. Op tijd vriendelijk geholpen en kunnen wachten in een prettige wachtruimte.

Positive experience every time! Super helpful

Kwikfit helped me to change the front tyre and gave me good recommendation to my question. Dependable and trustworthy

Snel, efficiënt en vakkundig geholpen tegen een goede prijs

Korte lijnen en duidelijk

Afspraak makkelijk gemaakt via internet. Rechtstreekse contact met filiaal Heemskerk verliep soepel en gemaakte afspraken werden nagekomen.

Helemaal prima maar wel jammer dat ik geen informatie krijg wat er nu precies aan de hand was.

Onduidelijk of de band nu lek was of dat het ventiel wel of niet vervangen is.

Banden wisselen is een feest

Ik had van te voren de banden van mijn auto al besteld en lagen daar al klaar. Na aanmelden bij de balie werd de auto gelijk opgehaald en konden de banden gewisseld worden. Services waren: wisselen, afvoeren oude banden, uitlijnen en balanceren. En met nog geen 40 stond mijn auto weer klaar. Nog even langs de auto met een moment sleutel om alles goed aan te draaien en dopjes er op en klaar. Tijdens het wisselen merkte ik dat mijn muziek nog opstond. De monteurs konden dus nog even helemaal los gaan op house en frencecore

Niet goed

De dop van mijn wielslot gesloopt, geen excuses geen oplossing. Lag niet aan hun.

Alles perfect

Was zelfs te vroeg voor de afspraak, maar direct geholpen. Zeer nette ontvangst. Ook de service was goed. Ruime wachtruimte en lekkere koffie. En binnen een uur was ik weer met de auto op weg.

Een goede ervaring

Heb een goede ervaring met KwikFit . Goede service . Ze vragen ook om even mee te kijken, met wat ze gedaan hebben , het blijkt dat klanten dat prettig vinden om te laten zien wat ze gedaan hebben. Helemaal prima zo

Lekker snel

Goede service en vriendelijk.

Kelvinstraat 15

3846 BV Harderwijk