Snel en professioneel en geheel volgens afspraak

Snel en professioneel en geheel volgens afspraak

Aardige monteur maar probleem is niet verholpen

Laat ik voorop stellen, fijn dat ik dezelfde middag nog kon worden geholpen. Maar ik had duidelijk aangegeven dat het linker-achter REMlicht en DIMlicht het niet deden, daarvan kreeg ik ook meldingen op mijn dashboard. De monteur zei dat het remlicht linksachter in orde was en heeft een remlicht VOOR vervangen, dat volgens hem niet deed. Dat geloof ik dan wel maar onderweg van Leeuwarden naar Huis in Harlingen kreeg ik toch weer een melding dat het REMlicht links achter het niet deed. Thuis heb ik het zelf gecontroleerd en inderdaad: linksachter doet het niet. De geboden oplossing: kom maar weer langs vind ik wat mager. Ik verwacht dan dat er op zijn minst een korting wordt aangeboden op de gewenste reparatie. Echt jammer, ik kom al veel jaren trouw bij kwikfit maar dit is dan een tegenvaller.

vriendelijk snel en efficient

Het was een prettige ervaring

Snel, goed en adequaat geholpen.

zeer goed en snel geholpen

Bij binnenkomst direct volgens afspraak geholpen. 4 banden vervangen binnen de afgesproken tijd. Prettig te woord gestaan. Overigens goed dat er ook veel vrouwen werken op de locatie in Zoetermeer.

prima geholpen

Ik had een lekke band en kon volgende dag komen. Toen de band niet gerepareerd kon worden was men bereid mijn winterbanden op te doen. Keurig geïnformeerd daarover, en keurige bejegening.

Heel goed.

Service, klantvriendelijk en goed georganiseerd.

Was weer prima

Tevreden

Toppie

Goed en snel geholpen

Vriendelijke medewerkers. Er moesten onderdelen besteld worden voor de reparatie maar diezelfde dag nog geregeld! En waarom geen 5 sterren? Vanwege de rekening! Maar daar kan Kwikfit niets aan doen, alles is duur!

Afspraken nagekomen auto op tijd klaar. Wat kan je nog meer wensen

Zie kop van bericht!!

Goede ervaring

Goed advies gekregen en goed en snel geholpen en voor een prima prijs

Excellent

Excellent super service in Den helder Toppers van monteurs Service super goed Zeer klantvriendelijk

Prima en correcte reparatie

Afspraak maken ging prima. Er was koffie en een snelle reparatie. Keurig te woord gestaan. Kortom: precies zoals je verwacht bij een professioneel bedrijf.

Perfecte uitlijning van mijn auto

Een tijdje terug zelf mijn stuurhuis vervangen bij onze hobby auto club en toen laten uitlijnen bij een ander bedrijf. Maar nu waren de banden toch veel meer aan de binnenkant versleten. En de auto trok een beetje naar links nadat we een verhoging haden geraakt. Blij dat ik nu naar Kwik- fit ben gegaan. Ali heeft na de eerste keer afstellen zelf een proefrit gemaakt en was nog niet helemaal tevreden. Toen nog een keer afgesteld. En auto spoort nu weer helemaal top. Licht veel strakker en zekerder op de weg. Dank Kwik-fit!

Volgens afspraak uitgevoerd.

Lekkere koffie en goede service.

Goed geholpen, fijne service

Prima geholpen in deze vestiging. Duidelijke communicatie over kosten van reparaties. Enige nadeel van deze vestiging. En net name de locatie is, dat het zeer slecht te bereiken is met openbaar vervoer.

No accountability for their mistakes

Incompetent and rude. No accountability for their mistakes. Do not recommend servicing your car there. Booked an appointment, called the support service to confirm it -which they did on the day of- only to be told 3h later at the location that they do not have the staff to perform the pre-paid service and i can go home. I had to contact their support service to reschedule or get a refund as the location refused to take care of it. Support did not offer to rebook us within a reasonnable time - the best they offer was 4 weeks away- or compensation for our loss in time and fuel.

Gewoon goed.

Goede afspraak, gewoon goed.

geweldig

Mijn ervaring bij kwikfit is uitstekend, ontvangst is goed, je kan koffie krijgen, en de service is ook prima

Auto terug voor herkeuring werd goed geholpen en erg vriendelijk

Zeer goed geholpen door goed team

Zeer goed geholpen door goed team.

Ik ben heel tevreden. De meneer aan de balie heeft mij top geholden en geïnformeerd. Communiceert duidelijk en legt alles goed uit.

Vlot en volgens afspraak

Was helemaal prima. Alles conform afspraak. Helaas was er geen leenfiets meer beschikbaar. Ik had er om gevraagd bij het online boeken. Ik had dat in de algemene opmerkingen gezegd en niet een speciaal vakje aangeklikt: ik was te ver in het boekingsproces om het alsnog te doen. Ik rekende wel op een leenfiets en had dus een probleem. Niemand leek genegen bijnte dragen aan een oplossing

lekker snel en goed uitgevoerd.

Was er mee weg voordat ik dacht dat Kwikfit eraan zou zijn begonnen. Topervaring!

Kelvinstraat 15

3846 BV Harderwijk