Prima service en vriendelijk personeel.

Prima service en vriendelijk personeel. Gelijk bij binnenkomst een bakkie koffie aangeboden. Snelle banden wisseling ik had de koffie net op toen de auto weer klaar was. Een klein minpuntje was dat ik moest vragen of de ANWB KORTING was mee gerekend.

snel en aardig

Vriendelijke ontvangst en snelle bandenwissel

Wederom snel, vriendelijk en kundig

Ben elke keer weer blij als ik mijn auto bij Kwik-Fit Zwolle Burgemeester Roelenweg op kan halen. Alles wordt goed uitgelegd en uitgevoerd, uitermate vriendelijke medewerkers.

Goede ervaringen

Afspraak is afspraak.

Goed werk geleverd zoals altijd.

zoals altijd snelle service

Altijd correcte ontvangst en snelle service.

Makkelijk afspreken online, goed geholpen voor een goed prijs en wat extra's doen als gevraagd is geen probleem. Dus gewoon prettig en goed.

Goed en snel geholpen met bandenwissel

Goed en snel geholpen met wissel van zomerbanden naar winterbanden

Goede eerlijke service

Ze zijn duidelijk en eerlijk over wat er gedaan moet worden om de auto door de apk te krijgen.

Snel en betrouwbaar

Digitaal afspraak gemaakt voor het vervangen van de accu. Prijs wordt van tevoren gegeven evenals de tijd die het duurt om het te maken. Goede service, vriendelijke mensen.

Really good experience, fast and efficient

eally good experience, fast and efficient

Super goed geholpen

Zoals eerdere keren weer super goed geholpen, hier luisteren ze naar de wens van de klant en voeren die goed uit. Ik kom hier al jaren met verschillende auto’s .

Ik ben zeer tevreden over het werk, maar ook over de vriendelijke benadering.ijkr

Prima..alled

Niemand wil hier nog naartoe.

Er wordt geen informatie gegeven over het wiel of iets anders, alleen de sleutel geven van auto Alle medewerkers zijn als zielen Er is geen enkele glimlach te bekennen op het gezicht van de mensen die daar werken

Gewoon goed

Ik had al meer van KwikFit gebruik gemaakt in het verleden met een andere auto, was toen erg tevreden Nu met een nieuwe auto 1e beurt Merkbeurt niet anders, gewoon zoals het hoort.

Goede snelle service!

Bandenwissel

Alles snel en netjes uitgevoerd

De APK is netjes uitgevoerd en het was mogelijk een afspraak te maken en met een kop koffie hierop te wachten.

Eerlijk advies. Fijn geholpen

Vriendelijk personeel. Goed geholpen.

Overtrof mijn verwachting!

Tijdig naar mij gebeld om bandenwissel om te zetten naar nieuwe banden op een voor mij beter tijdstip. Zonder overlag de beste banden tegen de beste prijs gekozen. Niet hoeven te wachten bij ontvangst. Niet hoeven te wachten bij afhalen. Rekening goed verzorgd en geanticipeerd op mijn vragen. Auto eerder klaar dan in vooruitzicht gesteld Vriendelijk. Mooie schone werkplaats Kwikfit Hilversum verdient echt een 10.

Uitstekend zoals gewoonlijk!

“In out” met onze auto, snel en goed. Niets op aan te merken ;-)

Top en Vriendelijkheid.

wij zijn al 40 Jaar Toyota rijders de laatste twee jaar over gegaan naar Kwik Fit reden Totaal niet vriendelijk meer hoge Prijzen niks is er meer duidelijk wat ze met je Auto doen . Ja voor ons staat vast dat we volledig vertrouwen in Kwik fit hebben terug gevonden Netjes personeel Duidelijke afspraken die ook zeker naar gekomen worden dat geeft enorm veel vertrouwen geef je een voor beeld geven aan bij beurt dat je de volgen de keer rekening mee moet houden dat je banden ver ten einde gaan heel fijn dat ze het op tijd laten weten dan kan je ook Financieel ook rekening mee houden en Service is zeer goed Top zo door gaan Kwik-Fit. Bergen op zoom.

Goed, behulpzaam, duidelijke communicatie, geen onzinnige APK afkeurpunten.

Gewoon helemaal goed, het hele proces, klantvriendelijk en service gericht. Zoals het hoort.

Ik kom op deze lokatie al meerdere jaren en ik wordt altijd naar tevredenheid geholpen. De medewerker belt als er een probleem is , er wordt overlegd over de kosten. Ook krijg je bij de keuring te horen wat mogelijk het volge de jaar vervangen moet worden. Mooi , ka je er rekening mee houden. Ik heb het gevoel dat ik eerlijk wordt behandeld.

Superkundige service altijd

En diegene die die leenfietsen optie heeft bedacht bij kwikfit amstelveenseweg verdient echt een medaille (+ degene die ervoor heeft gezorgd dat je het meteen kunt boeken bij het maken van de afspraak online, ook)

Kelvinstraat 15

3846 BV Harderwijk