Blijf hier komen

Lekke band auto hersteld en het wiel ook nog eens voor mij terug op de auto gezet. Dat is nog eens vriendelijk.

Vakmannen

Ontzettend goed geholpen door Ruud en zijn team. Ik kom hier vaker terug!

Proffesioneel en erg goed

Erg snel en heel klantvriendelijk. Ben al jaren bij kwikfit Harderwijk en raad deze garage aan . Snel eerlijk en meedenkend .

Top bedrijf

Zeer klantvriendelijk en snel geholpen. Super deze KwikFit. Toen ze zagen dat we slecht ter been waren hebben gelijk de apk gedaan.

Kwikfit Ambachtweg Eindhoven niet meer wat het is geweest....

Op 13-1 afspraak gemaakt voor beurt en apk: € 423. Op 16-1 geannuleerd en nieuwe afspraak gemaakt via de site, er bleek een korting te gelden: € 339,20. Op 11-2 om 8.00 uur auto gebracht, na 2 uur reeds telefoon dat alle 4 de banden niet door de keuring kwamen. Medewerker Ahmed was ook niet klantvriendelijk, in het verleden was ik beter gewend. Met extra kosten voor een additief om de motor beter en efficienter te laten lopen was de totaalprijs € 1.160,60. Ook geen evaluatieformulier meer, gewoon betalen en klaar. De klantvriendelijkheid en naservice is totaal verdwenen, terwijl ik dit jaren als prima heb ervaren.

Dissatisfied with Recent Service

I recently had a minor service and APK done at KwikFit and was quite surprised by the overall experience. After paying approximately €1,100 for a minor service and APK, I was disappointed to find that even a basic car wash was not included. Additionally, I found it unusual that APK was not offered for free, as some other service providers include it with a full service. I would appreciate more transparency in service expectations to avoid confusion in the future.

Geweldig snel geholpen

Pech met de auto is altijd onverwachts, gelukkig kon ik dezelfde dag nog terecht voor een nieuwe accu. Helemaal top!

Uiteindelijk goed geholpen

Bij het vervangen van mijn remmen aan de voorkant, hoorde ik een tik bij het remmen. Hier werd serieus mee omgegaan en naar gekeken. Uiteindelijk bleek de maat van de remblokken net niet goed te zijn geweest en zijn deze kostenloos vervangen. Daarnaast werd mij nog een gratis airco-beurt aangeboden voor het ongemak.

Geweldige service van een vakman

Gebruik gemaakt voor een reparatie aan e-bike van de failliete Amslod bij KwikFit Nijmegen Noodtstraat. Fantastisch geholpen door niet alleen een vakman, maar ook iemand met grote betrokkenheid voor zijn vak: oplossingen gezocht voor niet meer verkrijgbare onderdelen, waarmee probleem perfect opgelost was. En dat alles voor een zer redelijke prijs. Topmonteur, topzaak!

Alleen aan te raden als je graag voor de gek gehouden wilt worden.

De eerste keer dat ik er kwam voor apk keuring wilde ze zomaar een nieuwe accu erin zetten. Nooit om gevraagd of toestemming voor gegeven en was net optijd om mijn auto op te halen want ze waren al bezig met vervangen. Bleven ze ontkennen dat ik niet had aangegeven dat er geen accu in hoefde?? Tweede keer dat ik m’n auto liet keuren, belde ze dat de rem schijven en blokken vervangen moesten worden, geen toestemming voor gegeven dus kwam ik me auto einde van de middag ophalen.. hadden ze ineens alle 4 mijn banden verwisseld en dat het €625 kosten en de oude banden waren al weg. Bleven ze natuurlijk weer zeggen dat ik er wel toestemming voor heb gegeven… belachelijk! Heb er zeker geen €625 voor betaald. Wat een fijn bedrijf zeg!! raad het niemand aan en kom er ook zeker niet meer terug.

Nadat nieuwe banden zijn gemonteerd blijken 2 banden achterstevoren te lopen

Jammer dat 2 van de 4-seizoenen-banden achterstevoren zijn gemonteerd. Verwacht van een bedrijf dat vrijwel de hele dag met banden bezig is, men goed op de rotatie van de banden let. Staat tenslotte duidelijk op de zijkant van de band.

Bittere nasmaak

Na het vervangen van 4 banden (inclusief balanceren, tpms of ventiel service, garantieplan en veilig en zeker) gaf de auto direct een TPMS storing. In Uithoorn langsgegaan en ze hebben de sensor in de software gereset. Tevens mij het verzoek gedaan het even aan te kijken. Na 3 a 4 weken nog de error niet weg. Blijkbaar is de batterij op zegt men nu. Vreemd verhaal. Per toeval direct na het monteren van de band en ook is de batterij maar van 1 ventiel leeg..? Z'n sensor zou in theorie ook niet leeg moeten na 80.000 km of 4 jaar. Ook vraag ik me af wat 'nieuw ventiel of TPMS Service' wat op de factuur van de nieuwe banden staat dan precies is? Heeft in ieder geval niet niet geholpen, iedereen iets stuk gemaakt. Daarnaast heb ik dus het zogeheten "garantieplan" en "bandenmontage veilig & zeker". Ik moest toch echt 114 euro afrekenen voor de sensor voor iets wat mijn inziens door KwikFit is stukgemaakt. Van garantie en zeker is niet heel veel te merken. En als klap op de vuurpijl wederom balanceren nodig, 29,-... Klantenservice hierover ook gesproken, helaas hetzelfde verhaal. Dit was dus de laatste keer dat wij hier een auto langs brengen.

Zeer slecht

Kwam voor een lampje dat brandde, de emissie. Niet teruggebeld en de volgende dag zelf gebeld. Een warrig verhaal maar kon mijn auto ophalen. Vervolgens kreeg ik mondeling te horen dat de katalysator stuk is en ik die maar ergens moest laten vervangen. Kon 40 euro afrekenen anders kreeg ik sleutel niet. Kreeg alleen een factuur mee maar geen werkorder oid waarop stond wat er aan de hand is. Er was een grimmige sfeer ontstaan en uiteindelijk maar afgerekend. Voor wat eigenlijk? Ik overweeg aangifte te doen.

Alle credits naar het filiaal in Enschede

Goedemorgen Voor mij geen ander filiaal dan in Enschede aan de Hengelosetraat Manager altijd vriendelijk en behulpzaam Zeer tevreden

Betrouwbaar, eerlijk en betaalbaar

Elke keer verbaas ik mij weer over het fijne aspect van de kwik-fit. Onwijs vriendelijk, kundig en eerlijk. Ze laten je geen onnodige kosten maken en ze zijn in voor een grapje en praatje.

Prima ervaring!

Goed geholpen. Vier nieuwe all season banden laten monteren. Vriendelijk en servicegericht. Koffie gedronken & ondertussen werden de banden gemonteerd. Er was bij mij wat onduidelijkheid over het vervangen van de ventielen. Ik had een veilig & zeker pakket afgesloten. Dat kwamen ze keurig uitleggen hoe dat werkt. De sensor wordt gereset enzo. Bij thuiskomst gaf één band melding dat hij spanning verloor. De volgende dag weer terug gegaan. Ze zaten heel erg vol en ze hadden maar twee monteurs op zaterdag. Toch ben ik prima geholpen. Nieuw ventiel erop gedaan & het probleem is verholpen. Prima geholpen. Je kunt hier rustig naartoe om je banden te laten wisselen of andere werkzaamheden aan je auto te laten verrichten.

order niet uitgevoerd volgens afspraak

In de vestiging Nieuwegein een afspraak gemaakt op de remblokken achter te vervangen. In plaast van achter heeeft men de bloken voor vervangen. Verder had ik aangegeven drukverlies te hebben in 1 van de banden. Dit zou worden nagekeken. Bij ophalen bleek dat ze de band alleen op druk hadden gebracht. Eeen paar dagen later stond ik met een lekke band en bleek er een grote spijker uit te komen. Gelukkig heeft de wegenwacht van de ANWB dit opgelost door een prop. Heb de vestiging op de remblokken aangesproken maar die vonden dit mijn eigen probleem.

Dramatisch slecht!

Afspraak werd niet nagekomen, en de manager van KwikFit Dordrecht merwedestraat heeft mij fysiek aangevallen, en bedreigd met een pak slaag, nadat ik mijn mening gaf over zijn werkwijze.gelukkig zag ik snel in dat ik hier te maken had met een man met psychische problemen, en helaas moest er politie komen, vanwege de onveiligheid en na wat dreigende woorden van de KwikFit “manager” Kortom, er moet heel wat gesleuteld worden aan het personeel daar, als je je auto goed wilt fixen, kies dan een andere locatie! Zeker geen aanrader!

Slecht

Ik heb op woensdag mijn zomerbanden laten wisselen. Vrijdagochtend 6:45 is de linker achterband plat. Ik denk aan een lekke band aangezien ik naar het werk moet bel ik de anwb. Die zijn er binnen 25 min. Na controle vinden zij geen aanwijzingen voor een lekkende band. Advies neem contact op met KwikFit. 8:05 ik bel met KwikFit en de medewerker zegt dat hij niets voor mij kan betekenen op dit moment, maar dat ik een afspraak moet maken, want ze hebben het te druk. Ik rij nu weinig tot niet met de auto en als ik dat doe is het van pompstation naar pompstation. Maandag de 23ste december moet ik naar het ziekenhuis en ik weet niet hoe ik dit moet oplossen. Ik zal er alles aan doen om mijn banden service te verplaatsen bij KwikFit Wat een een ongelofelijk slechte service.

Ontzettend goed en fijn geholpen!

Mijn winterbanden bleken niet tijdig leverbaar wat geheel niet aan de vestiging Velp lag. Udo heeft echt ontzettend zijn best gedaan om uiteindelijk alles te regelen. Echt super klantvriendelijk! Dank nogmaals!

Geweldig en snel geholpen

Had een lekke band en moest binnen een uur naar Schiphol!

Als je van je auto houdt, ga je NOOIT naar Kwikfit

In augustus 2023 naar Kwikfit gegaan voor een APK én omdat de auto boven de 100 km/uur een raar zoemend geluid maakte. De auto had ongeveer 170.000 km gereden. Je zou bij die kilometerstand met die symptomen (achteraf bezien) dus als vakman extra kritisch moeten zijn op de wiellagers. Ik ben die vakman niet en ga ervan uit dat die vakmensen wel bij Kwikfit werken. De auto kwam zonder aantekening door de APK. Het zoemende geluid zou aan de banden liggen die nodig vervangen moesten worden. Banden vervangen, maar het zoemende geluid bleef. Opnieuw door de APK op 7 november 2024, weer geen aantekeningen en opnieuw goedgekeurd. De week erop naar een vakman gegaan, die na vijf meter rijden constateerde dat het een kapotte wiellager was en zich afvroeg hoe het mogelijk was dat de auto door de APK was gekomen een paar dagen ervoor. De wiellagers zijn controlepunten van een APK. Kwikfit erop aangesproken. Die geven aan dat de auto nooit door de APK was gekomen met een kapotte wiellager en dat het dus in de tijd tussen APK en testrit gebeurd moet zijn. Ik weet 100% zeker van niet, maar bewijs is er niet, omdat (naar het schijnt) een wiellager kapot is of niet en je dus niet kan zien hoeveel km met die wiellager is doorgereden. Lang verhaal kort: Kwikfit monteurs kunnen echt wel een band verwisselen, maar meer moet je ze niet laten doen. Niet één keer maar twee keer met een kapotte wiellager door de APK is echt om je kapot te schamen. En daarmee nota bene een jong gezin in een onveilige auto op pad laten gaan voor 40.000 km. Ik ben oprecht woedend en blij dat er niets gebeurd is. Dit had veel erger kunnen aflopen. Als je van je auto houdt ga je naar een vakgarage en laat je de butchers van Kwikfit niet aan je auto zitten!

Er ging altijd wel iets fout

Ofwel ze zijn iets vergeten, ofwel ze brengen kosten in rekening maar voeren de dienst niet uit ofwel ze dachten dat er iets anders kapot was en willen dit vervangen terwijl het een ander onderdeel betrof. Zeer slechte service en incompetentie.

Super service

Kwikfit Brunssum nieuwe winterbanden laten monteren op mijn 2de set velgen. Super vriendelijk meedenk personeel en top service Met het wisselen van de zomer naar nu winterset.

Convenient but need inprovements in quality

I bought and mounted a set of tires. The service was quite fast, booking was convenient. But the balancing went off after 300km, and it turned out the nipple on one of the tires was mounted incorrectly and was leaking, requiring me to come back to fix that. They redid the balancing, but tried to make me leave without checking the tire pressure issue. The faulty nipple was discovered only I repeteadly asked for a check of that tire.

Kelvinstraat 15

3846 BV Harderwijk