Onkunde en absoluut geen sprake van klantenservice
Kwik-Fit ga ik nooit meer heen, en zou ik iedereen afraden die een kapot onderdeel wil laten vervangen. Waarom?
- vervangen van een Dynamo duurde 2 weken.
- gedurende deze periode was de terugkoppeling minimaal. Ik moest zelf steeds bellen voor een update. Als ik belde kwam het voor dat de asociale filiaalleider opnam, en direct de hoorn er weer op gooide. Toen ik hem erop aansprak gaf hij aan dat hij het “te druk had.”
- gedurende de twee weken is er geprutst, en hebben ze verschillende dynamo's op de auto geprobeerd, en met andere garages moeten bellen voor hulp. De auto heeft zelfs bij een BOSCH car service center in breda gestaan omdat ze het bij Kwik-Fit niet opgelost kregen.
- toen ik de auto terugkreeg startte de auto wel, en laadde de accu. Maar het meerendeel van de elektrische systemen werkte niet. De auto mocht niet eens de weg op zo.
Toen ik de algemene klantenservice benaderde met een klacht werd hier laks op gereageerd. Ook hier moest ik steeds bellen voor een update. Uiteindelijk hebben ze voorgesteld om een extern bureau in te schakelen die zou gaan beoordelen waar de resterende storingen door zijn gekomen. ik liep dan ook het risico, dat als de storingen niet door Kwik-Fit zouden komen, ik die extreme onderzoekskosten moest betalen. Dat was voor Kwik-Fit het enige belangrijke, over de gang van zaken zoals hierboven werd niet meer gesproken.
Ze hebben het ticket snel gesloten toen ik even niet reageerde. De zaak is voor hen afgedaan. Lekker makkelijk. Mijn auto staat nog steeds stil, maar ben wel 600 euro lichter voor een dynamo reparatie die 2 weken duurde, maar in principe weinig opgelost heeft.