Een 10 voor de klantvriendelijkheid, kwaliteit prijs en service

Zeer professioneel

Zeer professioneel personeel!

Keurig geholpen, een goed bedrijf!

Afspraak gemaakt en kon snel terecht. Keurig geholpen en was met een uur weer onderweg. Dat werkt perfect!

Alles volgens afspraak

Vriendelijk ontvangst. Werkzaamheden uitgevoerd door aardige medewerker.

Goed en vriendelijk geholpen

Snelle en vriendelijke service

Snelle en vriendelijke service

Zeer snel

Was snel en goed

Top service!

Alles netjes volgens afspraak gegaan

snel en volledig?

afspraak maken aan de receptie voelde alsof IK blij moest zijn dat het kon! Geen klantbeleving bij deze meneer. Maar bij de uitvoering gisteren ;top! en ook nog snel met goede toelichting; 'stiekeme 'vraag' APK ook gedaan ? (brief net dag ervoor ontvangen en in de auto gelegd op stoel) "nee geen keurmeester beschikbaar" en maar nieuwe afspraak gemaakt. PS: grote beurt gevraagd maar niets gezegd over FORD beurt conform hun schema ; zit wel veel prijsverschil tussen!

Top.

Kon snel geholpen worden.

Ik kom al jaren bij de betreffende garage, naar volle tevredenheid.

Vriendelijkheid en goede service

Altijd goed

Al lang klant bij Kwik-Fit Dokkum, en dat heeft een reden. Altijd goed.

Slecht gedaan Wintercheck

Mijn vrouw heeft haar auto gebracht voor de Wintercheck op 13-01-2026 filiaal Berenkoog Alkmaar, 4x banden profiel tussen 3mm (LA) en 5,5mm (RA) volgens de rapport. Op 27/02/2026 is de auto afgekeurd omdat (LA) profiel 1,5mm? Hoe in 6x weken de profiel door de helft de auto is voor de kinderen naar school te brengen. Dat kan nooit en dat betekent dat de winetrcheck man heeft mijn vrouw met de kinderen onveilig op de weg gestuurd of de werkzaamheden worden door een stageloper gedaan en dat vind ik in beiden heel erg. Ik ben al jaren klant bij de kwik Fit, maar nu ben ik helemaal klaar mee.

KwikFit doet net iets meer

Het knopje voor de blower en airco werkte niet meer dus ik naar KwikFit. Ik werd echter gebeld dat alles normaal functioneerde dus er leek niets aan de hand. Toen heeft een monteur toch nog eens verder gekeken en toen bleek dat de airco vloeistof dringend bijgevuld moest worden. En dat was net die extra stap.

Prima en snel

Super snel , duidelijk goede informatie En ik kom graag terug

Super klantvriendelijk en zeer deskundig

Bij binnenkomst ben ik zeer vriendelijk te woord gestaan en werd er mij duidelijk uitgelegd wat de procedure is. De apk keuring en herstel van het geconstateerde gebrek is door kwikfit opgelost en ook helder toegelicht wat er er is gedaan. Ik ben hier super blij mee en voor onderhoud ga ik hier zeker naar toe. Bedankt kwikfit

Snel en opmerkzaam

Twee ventielen vervangen en goed opgelet: er zat een schroef in de zijkant van de band die werd gezien! Klapband of iets minder ergs voorkomen.

Mijn fiets rijdt weer als een zonnetje!

Super service, eerlijk advies over vervanging van een onderdeel (dit was nog niet nodig) Mijn fiets is weer als nieuw. Kortom, ik ben dik tevreden!

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen

Klacht ongediend

Zie ingediende klacht

Redelijk goede ervaring

Mis de communicatie

Vriendelijk en alles op tijd.

Vorige keer remschijven laten doen, nu APK. Vriendelijk en alles op tijd.

Kelvinstraat 15

3846 BV Harderwijk