Vriendelijk en alles op tijd.

Vorige keer remschijven laten doen, nu APK. Vriendelijk en alles op tijd.

Meedenkend

Ze denken goed mee wat wel en niet nodig is. Personeel erg vriendelijk en verstand van de automerken wat de plus en minpunten zijn van de auto.

Apk was prima alleen communicatie kan beter

We kregen een belletje dat de auto ‘ goedgekeurd’ was en mochten ophalen. Bij het ophalen gaven ze alleen de sleutel en het bewijs. Niemand gaf aan dat hij op dat moment ‘afgekeurd’ was. Daar kwamen we later achter omdat we het zagen op het briefje toen we net wegreden. Ik had het fijner gevonden als het gelijk was gemeld.

Leveren auto met gevaar voor leven

Aan de voorzijde twee banden laten vervangen. Twee weken later kreeg ik een lekke achterband door een schroef. Bij het wisselen kwam ik erachter dat de andere achterband aan de binnenzijde zó versleten was dat de staaldraden zichtbaar waren. Ik had hier letterlijk mee kunnen verongelukken. Bij het reclameren wilde men eerst zelfs meer rekenen dan ik eerder had betaald. Daarna kreeg ik slechts €5 korting aangeboden. Schaamteloos en totaal onacceptabel.

Altijd klantvriendelijk en meedenkend in oplossingen.

De mensen bij Kwik-Fit zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Denken mee in onverwachte reparaties en snelle afspraakmogelijkheid.

Nakomen van afspraak.

Goede service (waaronder leenfiets) zonder verrassingen.

Goede afspraak, bellen even als het wat afwijkt, goede service en vriendelijk. Kom er al jaren bij de Hoenderkamp in Emmen

Heel goed geholpen

Twee nieuwe all-season voorbanden gemonteerd. Prettige ontvangst, binnen een half uur klaar, en goedkoper dan van te voren aangegeven: uitlijnen was niet nodig.

Prima geregeld

Ik vermoede dat mijn remmen het niet optimaal deden. Afspraak gemaakt voor nieuwe remmen. Bleek achteraf niet nodig top, veel geld bespaard.

Eerlijk en goed advies zonder verplichtingen

Mijn auto weg gebracht voor een check, Hierbij kwamen een aantal gebreken aan het licht die ik moet oplossen. Gezien de leeftijd van de auto hiervan afgezien.

Snel en prettig geholpen, goed product, op voorraad en snel gemonteerd.

Snel en prettig geholpen, goed product, op voorraad en snel gemonteerd.

Heel fijn en doeltreffend geholpen

Apk incl kleine beurt en bandenwissel. Alles prima gedaan en dezelfde dag klaar!

Goede service. Vriendelijke balieservice.

Helder uitgelegd. Vooraf een telefoontje hoeveel het gaat kosten .

Zeer vriendelijk en klantgericht.

Fijn bedrijf, vriendelijke medewerkers en groot in service. Autokeuring soepel verlopen. Ook de nieuwe kentekenplaat die nodig was werd nog gemonteerd. Tot volgend jaar weer.

Vorig jaar APK en kleine beurt. Dit jaar APK en 2x nieuwe voorbanden. Voordelen: net als vorig jaar de betaling in 3 termijnen ID3. Korting via ANWB en Kwik Fit korting 15% op hun Bridgestone banden. Volgend jaar kom ik terug.

Steeds weer tevreden

Ik ben steeds weer super tevreden over mijn bandenacties bij Kwik-fit Oosterhout. Op de site kies ik de juiste banden, kan flink korting pakken en de monteur werkt netjes, snel en kundig.

Gastvrij ...... duidelijk.... kennis van zaken

Aardige mensen, goed werk.

Prima bezoek!

Auto was ruim op tijd klaar en communicatie en factuur redelijk transparant!

Gewoon goed!!!

Prettig geholpen.

Super snelle service en vriendelijk personeel

Via internet afspraak gemaakt voor de APK keuring zoals ieder jaar. Na vriendelijk ontvangst koffie aangeboden en kon wachten tot hij klaar was. Na nog geen half uur was de auto goedgekeurd en stond hij weer klaar..Met complimenten over de staat van de auto (ford mondeo tdci met 205.000 km) kon ik weer gaan. Werd niet geprobeerd om iets extra's te verdienen met kleine dingen zoals ruitenwisserbladen. Fijn geholpen, volgend jaar weer Kwikfit.

Tevreden

Tevreden service

Duidelijk. Goed overleg

makkelijk en netjes

Zeer vriendelijke mensen met een goede service. duidelijke terugkoppeling. De banden hoefden voor de APK nog niet vervangen te worden maar konden nog even mee.

Korte afspraak, snelle service, deskundige automonteur, aangename prijs. Vriendelijke medewerkers.

Kelvinstraat 15

3846 BV Harderwijk