Altijd correct en goed geholpen

Houden zich aan afsptlraak en als er wat bijzonders is aan auto wordt je altijd gebeld

Goed servies

Redelijk snel aan de beurt geholpen....

Heldere uitleg, goede afwikkeling en prima service.

Service beurt zorgvuldig uitgevoerd. Starttijd van de beurt zoals afgesproken. Nette wachtruimte met koffie. Monteurs bedankt.

prima geholpen door vriendelijke mensen

prima geholpen door vriendelijke mensen.

Uitstekende service

In korte tijd tweemaal "uit de brand" geholpen door Kwikfit (vestigingen Veendam en Emmen). Sterke punten zijn de beschikbaarheid, betrouwbaarheid en kwaliteit van de service.

Voortreffelijk.

Ging voor wisselen van lekke band maar de oplettende monteur vond nog een lekke band.

Professioneel en vriendelijk

Very helpful, quick and they keep you informed.

Uitvoering conform afspraak

Ruitschade is hersteld op afgesproken tijdstip. Geen wachttijd. Prima mogelijkheid om ondertussen te werken op de laptop gebruikmakend van de WiFi.

Correct en vriendelijk

Correct en vriendelijk

Goede service!

Fiets heeft een goede opknapbeurt gehad! Personeel is zeer vriendelijk en meedenkend. Bellen tussendoor om te vragen of ze iets mogen vervangen als dat bij de prijs op komt. Alleen duurt een grote beurt wel een aantal uurtjes.

Prima service!

Oplossing en klantgerichte service. Zeer blij mee!

Altijd vriendelijk personeel.

Snel en deskundig.

Prima communicatie, goede service

Snel geholpen

Vriendelijke service.

Service, service van de hoogste kwaliteit.

Ik bezocht Oss voor een technische keuring. Vanaf het moment dat ik de salon binnenstapte, had ik het gevoel dat ik op de juiste plek was. De heer aan de balie was erg vriendelijk en behulpzaam. Snel, efficiënt en professioneel. Uitstekend werk, hoge kwaliteit. Een echte aanrader 100%

Prima werk

Keurig en snel geholpen .

Snelle en vriendelijke service

Zoals in één zin aangegeven hierboven. Prettige gasten en snel gewerkt. Wél met een opmerking; jammer dat mijn auto niet uitgelijnd kon worden omdat er kennelijk geen referentie bekend was in het systeem.

Snel,vriendelijk, geen overbodige verkoop verhalen

Ik bracht de auto binnen en binnen 90 min werd ik al gebeld dat de auto klaar was Een hele vriendelijke meneer san de balie, en wat mij ook opviel zijn de betaal opties! Naast Ideal CC, je kan ook kiezen voor achteraf betalen of zelfs in delen ideaal gewoon !

Hele fijne service

Aardige mensen die heel behulpzaam zijn

Zoals altijd snel en goed geholpen super

Ik kom er al jaren in Hilversum altijd goed en snel geholpen vriendelijk personeel en betrouwbaar en niet duur.

Banden verwisselen ging prima maar after service slecht

Ik heb mijn winterbanden laten wisselen voor zomer banden. Dat ging prima, maar ze waren vergeten mijn winterbanden terug in de auto te leggen. De volgende dag zouden ze thuis bezorgd worden. Maar dat werd niet gedaan en de vestiging was gesloten op zaterdag en een andere vestiging die wel open is, wilde mij absoluut niet helpen en zei letterlijk: ik kan me hier niet mee bezighouden. Het zijn wel banden ter waarde van € 1300.!

Heel snel geholpen

Ik kon snel terecht en ben goed geholpen

Niks op aan te merken.

Makkelijk een online afspraak gemaakt voor APK en kleine beurt . Duidelijke afspraakbevestiging en prettige communicatie verder met balie medewerker in het filiaal.

Prima en vriendelijk geholpen

Airco bijgevuld voor prima prijs !!

Kelvinstraat 15

3846 BV Harderwijk