Kundig, snel en vriendelijk

Altijd een succes bij Kwikfit Goes. De bedrijfsleider is vriendelijk en denkt mee. Prijsafspraken worden nagekomen en indien nodig wordt er naar goede oplossingen gezocht.

Uitstekende service en advies

Uitstekende service en advies.

Helaas deze keer niet zo tevreden

Gevraagd of ze naar de claxon wilde kijken maar we hebben er geen terugkoppeling op gekregen want is ook niet gemaakt! (de auto is niet door mijzelf opgehaald dus is er niet meer zelf naar gevraagd), staat niks op de bon en ze hadden geen kleingeld om te wisselen. Hiervoor moeten we terugkomen. Normaal zijn we wel tevreden.

Snel, goedkoop, vriendelijke service, maar vervangen alleen

Afspraak gehad bij Kwik-Fit. Aardig geholpen en kon snel terecht voor APK, tot zover prima. Tot ik gebeld werd dat er toch wat dingen aan de hand waren die verholpen moesten worden. Dit was wel een duidelijk/vriendelijk verhaal. Ten eerste: de cilinder achter de remklauwen kwam niet goed terug, en hierdoor zouden de volledige remklauwen (grote ijzeren kappen) moeten worden vervangen--> kosten EUR 650 ten tweede: Mistlamp achter deed het niet. Omdat ik een trekhaak heb zou dit waarschijnlijk aan de kabelboom liggen omdat ze beide niet branden, en dit zou dan ook wel minimaal een half uur tijd kosten, en dan hopen dat het opgelost zou zijn. Ten derde: 2 banden bijna niet door de keuring, 2 banden een waarschuwing dat ze binnenkort vervangen moeten worden. totale kosten incl 4 banden: EUR 1060. 1. Nu ben ik niet handig en zeker niet technisch, maar heb ik via via mijn auto zelf op de brug kunnen zetten, voorwielen losgemaakt en gezien dat de rubbers achter de cilinders inderdaad stroef heen en weer gingen. beetje schoongemaakt en vet erop, beweegt nu weer soepel. 2. Zelf het mistlampje losgedraaid (draadje zat een beetje gedraaid) voor de zekerheid nieuw lampje erin en het werkt weer. Verder zit er natuurlijk maar aan 1 kant een lamp in, want in Nederland mogen we maar 1 mistachterlicht dragen. Niets mis met de kabelboom, en al helemaal niets te maken met de trekhaak. Na bovenstaand gedaan te hebben bij Bovag bedrijf auto opnieuw gekeurd. bovenstaande worden niet meer als probleem gezien alleen waren er wel 2 nieuwe banden nodig. Deze zijn duurder dan bij Kwik-Fit maar heb het er graag voor over. Conclusie: Het is niet zo dat het niet klopt, maar het is wel dat je aan de duurste oplossing geholpen wordt. Onderdelen zijn niet duur bij Kwik-Fit, maar als ze al vervangen worden terwijl een beetje vet het probleem oplost is het toch zonde van je geld.

Fijne service

Mijn Saab 9-5 leek een serieus probleem te hebben. De hele motor moest er uit. Gelukkig bleek het mee te vallen en kon de motor weer worden terug geplaatst. Alles bij elkaar een forse ingreep. Gelukkig kon dit tegen een zeer schappelijke prijs. Ik moest na twee weken nog even terug voor een laatste kleine aanpassing. Ook die werd met veel service uitgevoerd. Ik ben erg blij met deze aanpak.

Het sterretje in mijn raam is matig hersteld.

Het sterretje is niet zorgvuldig en goed opgevuld.

Top zoals ik gewend ben

De communicatie verloopt zeer soepel en correct, de werkzaamheden zijn keurig en gespecificeerd naar tevredenheid uitgevoerd.

Erg vriendelijk, servicegericht, geduldig en deskundige

De medewerkers waren heel erg vriendelijk en servicegericht. Zij hebben mij heel geduldig en met aandacht te woord gestaan. Echt complimenten.

NIET DESKUNDIG

Kwam met een lekke band omdat eigen garage dicht was, er werd naar gekeken en gezegd dat er in dit soort banden GEEN prop te schieten was. Moesten minimaal 2 nieuwe banden onder (omdat je er niet in kan vervangen en ze waren ook erg versleten???) Kosten 225,- per band dus 450 euro. Het beste was 4 nieuwe banden!! Ik wilde erover nadenken omdat ik dit niet vertrouwde, ik rijd weinig KM en huidige banden waren nog vrij nieuw... Vandaag eigen garage open, ik ernaar toe en gewoon PROP in geschoten... kosten 10 euro Voel me opgelicht en ben blij dat ik even heb nagedacht. Wees gewaarschuwd als ze zeggen dat je NIEUWE banden moet. Ik rijd een BMW 5 serie dus ze dachten misschien die heeft geld genoeg.

Netjes en snel geholpen

Banden reparatie en wissel

Vorige winter bij Kwikfit Nijmegen 4 nieuwe winterbanden laten leggen en 2 maanden gebruikt. Nu bij opleggen bleken er 2 lek. Zaterdagmorgen 8 uur naar de Kwikfit. Om 9 uur waren beide banden gratis gerepareerd en gebalanceerd. Kwikfit, bedankt.

Alles prima afgelopen

Professioneel

TOP

gewoon goed

Prima service weer!

Weer uitstekend geholpen. Altijd vriendelijk personeel. Top service weer!

Gewoon goed!

Eerst keer kwikfit geweest, grote beurt voor mijn auto. Goed geholpen en ook nog wat extra gedaan wat ik vroeg.

Goede ontvangst. duidelijke uitleg na afloop

Ontvangst prima. Het geheel was met een half uur klaar. Werkplaatschef gaf duidelijk uitleg m.b.t. wat er gebeurd was en waarom de bandenspanning iets lager was ingesteld (omdat het winterbanden zijn en anders te snel zouden slijten). Enige minpunt is dat ik geen gelegenheid kreeg om de monteur te bedanken voor zijn werk omdat de werkplaatschef mij direct aansprak.

Prima geholpen en alert op product

Zoals altijd ook nu weer prima geholpen. Ze waren zelfs alert op het gevraagde onderhoud, nl de keuze voor het type banden. De opmerkzaamheid gaat hier ook over veiligheid. Dus goede actie van de werkplaats om dit te dubbel checken.

klantvriendelijk hier kom je terug

Vriendelijk te woord gestaan

Netjes en snel geholpen.

Netjes geholpen en duidelijke uitleg.

prima service

snel afspraak gemaakt en op tijd binnen 1 uur apk gerealiseerd onverwachte korting vanwege anwb lidmaatschap wachtruimte verdient een upgrade

Vriendelijk personeel!

Klantvriendelijk

Goeie service en zeer klantvriendelijk / eerlijkheid over mijn auto van de manager himself. Tot de volgt keer .

Gemakkelijk, snel en vriendelijk

Goed werk, deskundig. Ik ben vriendelijk geholpen.

Matige ervaring

Het afgeven van de auto ging soepel. Ik zou gebeld worden als mijn auto klaar was maar dit is niet gebeurd. Om 17:05 heb ik zelf maar gebeld om te vragen of hij klaar was. Toen kreeg ik te horen dat ze “gebeld” zouden hebben om 13 uur al. Ze gingen sluiten om 17:30 dus ik had bijna mijn auto niet op kunnen halen door dit. Zij hebben mij echt niet gebeld en de meneer aan de telefoon zei: “misschien heb ik verkeerd geklikt met me dikke vingers”. Dit vond ik wel erg vervelend! Ik heb de hele dag op me auto gewacht terwijl hij al begin middag klaar was.

Zeer vriendelijk geholpen

Ik had een bon van Groupon voor een wintercheck. Deze heb ik gebruikt voor de FIAT 500 cabrio van mijn vrouw, ik wist dat de airco lekt. De auto werd goed gecheckt op vele punten. De uitlaat maakte een mooi brommend geluid en de oorzaak werd duidelijk, doorgeroest. Daarnaast was het peil van de olie en de ruitensproeier laag. Wat ik prettig vond is dat beide vloeistoffen kosteloos werden bijgevuld. Ik ben zeer tevreden over Kwik-Fit Zoetermeer !

Kelvinstraat 15

3846 BV Harderwijk