waardeloze behandeling Haarlem, oude weg ,
Reeds bijna 40 jaar klant van Kwik Fit met meerdere autoos.
altijd grote en merkbeurten elk jaar weer, alle reparaties,alle remmen en schijven en voeringen, altijd alles ,de laatste jaren via de Leidsevaart Evert gevolgd naar de suriname weg en uiteindelijk op de oude weg met Evert terecht gekomen, altijd goed en vriendelijk en behulpzaam ,werd als klant gewaardeerd.Helaas is hij naar Leeuwarden gegaan.
Oude weg ik heb een fittogo abonnement en 1 jaar pechhulp nederland zit altijd bij de merk beurt in,Ik rijdt een Toyota Landcruiser.Smorgens bleven diverse oranje lampjes branden,gingen niet uit,ABS,ESP,Asr en weet ik het niet,ik denk rijdt langs mijn Filiaal ,Oude weg,De receptionist , welke vanaf het begin altijd moielijk doet met alles, waarschijnlijk om meer fooi te genereren,had geen tijd,zieken weggelopen personeel(is niet zo gek) etczijn oplossing was:Ga maar naar de dealer !!!!!!!!!!! wij kunnen toch niets doen. Ik was echt sprakeloos ,dit na 40jaar trouwe klant voor 10duizenden euros aan beurten reparaties en banden in al deze jaren,zo een behandeling door een hersenloos figuur achter de balie.Daarom een 1 en is nog 1 teveel.
Enigste wat het hoofdkantoor uitbrengt is een excuus ,dat is alles.