Alles goed geregeld

vervanging aircovloeistof. Duurde inderdaad 1,5 uur zoals gezegd.

Goede en snelle service bij ongeplande afspraak

Zeer snel en goed geholpen nav een lekke band. De apk die voor over een week stond gepland is ook direct uitgevoerd. Auto dezelfde dag weer retour.

uitstekend

uitstekend

Belabberder

Na vorige keer verkeerde banden te leveren en mij met niet aandraaiden wielmoeren de weg op te willen sturen, nu de afspraak voor APK en bandewissel moeten verzetten doordat leenfiets een lekke band heeft. Op zich niet zo erg. Op vervolgafspraak wederom een lekke band. Hilarisch voor een banden bedrijf. Met een reactie van ‘overmacht’ en ‘ kan er ook niks aan doen’ kan ik niet zoveel. Naar huis moeten lopen en vanmiddag weer terug. Ik weet niet wat er de laatste twee jaar is, maar beter wordt het niet en ga naar een andere vestiging of bedrijf.

Goede en snelle service

Je wordt goed geholpen en geven een goede en snelle service

Vriendelijk, snel, deskundig

Voor een aircobeurt was ik bij Kwikfit op de Amsterdamsestraatweg snel aan de beurt, op mijn verzoek werd uitgebreid gecontroleerd of er geen mankementen waren. De airco deed het daarna prima.

Het was een waardevolle ervaring.

Ik heb online een afspraak gemaakt voor een keuring, en bij de afspraak ben ik naar behoren geholpen. Mijn auto was dezelfde dag al klaar.

super service Kwikfit Hengelo

Net nieuwe banden (niet van de Kwikfit), en ja hoor, eentje plat. Meteen naar de Kwikfit garage aan de Enschedesestraat in Hengelo gereden. Band daar achter gelaten. De volgende dag weer kunnen ophalen. Bleek een rubbertje van het ventiel te zijn. Toen ik mijn portemonnee trok bleek dit niet nodig, was service van de zaak. En weer verliet een blijde klant de zaak.

Eerlijk behandeld!

Ik had een afspraak voor de combi-aircobeurt en pollenfilter eventueel vernieuwen. De monteur ging aan de slag en kwam even later terug en zei: "Ik zal eerlijk tegen je zijn, alles is nog goed en bijvullen is niet nodig, ook pollenfilter is al nieuw.". Nou dat is pas eerlijke service! Dit was bij kwikfit Doetinchem. Dus toch zo'n €161- bespaard dankzij deze eerlijke monteur. :)

Betrokken, klantvriendelijk en deskundig

X

Goede service, goed meegedacht!

locatie Zwolle Zuid. Snel geholpen, goed advies, goede oplossingen! Top!

fijne service

mbt mijn eerste auto, eerste onderhoud, goed gevoel en fijne service

Weer keurig geholpen

Weer prima geholpen er was een wiellager kapot waarvan ik melding kreeg en hij is weer eeb stuk stiller, combinatie met grote beurt en apk

Ik ging voor een airco cheque up. Snel en professional op de Overtoom Amsterdam.

Goed uitgevoerd. Binnenkant stofgezogen, top

Keurig geholpen. Vriendelijk. En we kregen ook nog zomaar een nieuw dopje op de moer. Die waren we kwijt.

Beste service ooit !!!!

In opdracht van mijn moeder (mevrouw Visser uit Voorburg) schrijf ik deze beoordeling, zij is een dame op leeftijd (88 lentes) die het moeilijk heeft mee te komen in deze snelle tijd waarin wij leven. De Kwik-Fit in Elviraland in Mariahoeve, maakt het ieder jaar weer mogelijk dat zij zelfstandig! met haar auto naar jullie toe kan komen en altijd een meer dan warm welkom krijgt, ze wordt snel en zeer kundig geholpen en nog ouderwets als een koning (in) behandeld. Een groot compliment krijgen jullie bij deze van haar en zij hoopt nog lang bij jullie te kunnen komen !!!!

prima, deskundig en klantvriendelijk behandeld

Bedrijfsleider is plezierig, betrokken en deskundig persoon. Komt afspraken na en denkt mee. Heel tevreden over uitvoering van het onderhoud.

goede service, alleen geen leenfiets beschikbaar

service aan de auto is goed uitgevoerd, vriendelijk personeel. Jammer dat de gereserveerde leenfiets niet beschikbaar was

Open en eerlijke communicatie en goede service

Wij brengen onze autos hier al jaren voor onderhoud en APK. Communicatie is open en eerlijk. Ze bellen als er mogelijke extra kosten zijn en geven hierbij ook duidelijk aan wat een advies is en wat echt moet gebeuren voor het gebruik van de auto of de goedkeuring bij APK. Verder vind ik de communicatie met de gastvrouw Diana prettig, lekker no nonsens! Ik zou het zeker aanbevelen om hier je auto te brengen in onderhoud.

Goede en snelle service.

Filiaal leider stond al klaar terwijl ik de aan kwam om een set banden op te halen. Snelle service.

Prima,geen minpunten.

Netjes geholpen, niks op aan te merken prima.

Kelvinstraat 15

3846 BV Harderwijk