Prima service!

Netjes gebeld wat er gebeuren moet en of het akkoord is. Prima geregeld erg fijn.

liep vlekkeloos

afspraak op tijd uitgevoerd wensen voldaan

**********

Ik dacht dat we een nieuwe accu nodig hadden . Maar nog steeds wil de auto niet starten . Accu was dus goed . Heb 125 euro moeten betalen bij kwik fitt voor een accu van brezan die daar 60 euro kost . Zeer teleurgesteld . Ga er nooit meer heen.

Neherkade Den Haag altijd helemaal goed

Lekke achterband in no time gerepareerd

snelle en professionele service

via website ANWB op de site gekomen, obv review en beschikbaarheid data gekozen - weggebracht en later opgehaald kosten rond 150 euro

Vertrouwen verloren

Na jarenlang klant te zijn geweest. Heb ik mijn vertrouwen in kwikfit verloren. Er zit een rotte appel tussen het personeel.

Snelle afhandelig

Zeer snelle afhandeling van mijn opdracht, en daarbij zeer vriendelijk personeel.

Snelle afhandelig

Goede duidelijke uitleg De desk man was heel aardig en vlot Banden oké Prijs redelijk

Netjes en vriendelijk

Vriendelijke personeel en schoon als je binnen kom.

Goede service en keurig geholpen.

Netjes gebeld dat ik e.v.t. wat vroeger kon komen. Vriendelijk personeel en goed geholpen.

Niet alleen prima service maar ook fijne, kundige medewerkers. Top!

Klantgericht en zeer behulpzaam

Werd optijd en als klant behandeld. Behulpzaam en meedenkend.

Goede snelle service

Toen ik mijn auto kwam brengen lagen er behoorlijk veel reperatie opdrachten. Ik heb toen aangegeven of het mogelijk was dat mijn auto rond 14 uur klaar kon zijn . De monteur kon mijn niks beloven, maar ik werd s'middag om half 2 gebeld met de mededeling dat mijn auto klaarstond !! TOP !!

Slechte ervaringen met vestigings manager Dave !

Heb net een apk en een kleine buurt laten uitvoeren ,niks mis mee , maar met vestigings manager Dave is denk wel wat mis , ik ben door de man al diverse keren zeer klantonvriendelijk behandeld , dan staat hij je gewoon af te blaffen . ( dit keer stelde ik ook rare vragen volgens de man ) .Met de rest van het personeel heb ik altijd wel een klantvriendelijke ervaring gehad . Dit verhaal staat ook bovenaan in de reviews . Het laatste voorval speelde zich af op vrijdag 23-04-2021 Jan Sluis .

Volgende keer kom ik weer!

Fred is een fantastische kerel om mee af te spreken. Echt een mooie kerel. Verder komen ze hun afspraken na en dat voor een goede prijs. Top!

Ontvangen door een hele vriendelijke en professionele medewerker (vestiging Winschoten)

Snelle service, precies volgens afspraak, ben zeer tevreden!

Betrouwbaar en kundig!

De service is goed en betrouwbaar!

Na balanceren nogsteeds een trilling die ervoor ook al was. Auto is teruggeweest en men heeft kosteloos uitvoerig gezocht naar de oorzaak en opnieuw gebalanceerd.

Alles prima geregeld

Alles goed voor elkaar met monteren van banden. Ook apk goed afgerond

Gewoon goed zoals het hoordt

éen opmerking wil ik wel plaatsen en dat is dat ze niet altijd de stickers verwijderen en dat vind ik nogal een lelijk gezicht

Goed en snel op afgesproken tijd geholpen (bandenwissel). Tevens probleem met remsysteem geconstateerd. Kon hiermee ook direct bij eigen garage terecht (dus prima service van beide bedrijven!!)

Makkelijk reserveren, correcte behandeling. Voor herhaling vatbaar.

Dit filiaal is heel klantvriendelijk, snel en levert goede kwaliteit

Dit is het derde jaar dat ik voor een APK en beurt naar dit filiaal ga. Alweer verliep alles vlekkeloos en naar volle tevredenheid.

Matig

Enkel een lampje en de ruitenwissers vervangen, dan toch nog 88 euro durven te vragen. Ik heb dit uiteraard niet laten doen omdat ze 22 euro per stuk vragen, als ik ze zelf aanschaf 5, euro! Nu moet ik de auto laten herkeuren, daar wordt dan ook weer 32,50 voor gevraagd. Zij maken misbruik van de situatie. En ze zijn mij als klant kwijtgeraakt

Kelvinstraat 15

3846 BV Harderwijk