Wel/niet schuld maar geen verantwoordelijkheid nemen
Auto voor GROTE beurt naar Kwik-Fit, kosten hoger dan € 1.000,-. Na nog geen 50Km auto stil en motor volledig in de soep (aandrijfketting). Kwik-Fit had er niks mee te maken en kon het niet repareren (kennis). Schade € 5.300,- te voldoen door mij bij een andere garage (Van Schooten in Noordwijk, goed werk, leuke mensen en goede service).
Ik meldde mij na reparatie weer bij Kwik-Fit, enig verantwoordelijkheidsgevoel na een GROTE beurt waar ALLE onderdelen en systemen worden nagelopen zou er zijn. Wel of geen directe schuld is de vraag maar het enige wat Fred van klantenservice, die alleen schriftelijk wilde reageren omdat hij niet van klantenservice maar van de juridische afdeling bleek te zijn, aanbood was een sigaar uit eigen doos: een gratis GROTE beurt. En als melding erbij, als je je eerder had gemeld hadden we wat voor je kunnen doen? Stond er met kapotte auto voor de deur, auto heeft op de brug gestaan, auto heeft daar 3 weken voor de deur gestaan omdat ik niet wist wat ermee te doen, hoe bedoel je eerder had gemeld?
Tsja, had niet verwacht dat ze € 5.300,- zouden terugbetalen maar ik vind dat iedereen wel verantwoordelijkheid moet nemen voor zijn eigen acties, hoe ongelukkig ook, en dat doen ze bij Kwik-Fit dus niet. Wel ondernemen en geld verdienen maar als er een vraagstuk ontstaat je verschuilen achter juridische zaken, je het bos insturen om het zelf op te lossen en verwachten dat je het fijn vind om een volgende grote beurt wel weer bij hen uit te laten voeren. Kwik-Fit, voor mij noot meer en ik hoop niet dat anderen ook tegen dit probleem aanlopen want het is een grote schade die om veel geld gaat (PS eerste review ooit maar dit wil ik graag delen)