Laden reviews...
548 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt een vriendelijke ontvangst, vakkundige monteurs en duidelijke communicatie. Prijsopgave en afspraken worden vaak als eerlijk ervaren. Over het geheel genomen is de ervaring positief met snelle service en duidelijke uitleg.
Betere service dan menige andere grote garages. Op korte termijn een bandenwissel inplannen en opslag organiseren.
Peter
Amsterdam Noord
Beste mensen van Kwik Fit Velp, Ik kon heel snel een afspraak maken. Zeer vriendelijk geholpen, de auto gebracht en weer opgehaald. De airco koelt weer heerlijk! Hartelijk dank voor de snelle, vriendelijke en accurate hulp. Ari Brouwer
Ari
VELP GLD
Auto apk ten onrechte afgekeurd voor de handem omdat de monteur niet wist dat bij de Xantia de handrem op de voorwielen zit. Nieuwe afspeaak gemaakt voor reparatie. Vergeefs gekomen omdat de afspraak niet was genoteerd. Nieuwe afspraak gemaakt die later werd bevestigd met een foutief tijdstip. Gebracht voor reparatie waarbij ik gebeld werd dat de monteur het fout had en de auto alsnog is goedgekeurd. Korte mededeling zonder enige excuses. Voortaan dus nooit meer naar Kwikfit!
Theo
Haarlem
Klantvriendelijk en ze denken met je mee.
4 June 2026
Hans
Doesburg
Makkelijk online afspraak gemaakt voor APK en airco-onderhoud. Ter plaatse nog 2 kleinigheden toegevoegd die ook prima zijn opgelost. Vlotte communicatie
Annelise
Groningen
Al een aantal keren bij de vestiging in Barneveld geweest. Deze keer voor een APK. Goede en zeker aardige medewerkers die gevoel hebben voor de klant.
Gerard
Voorthuizen
Ben vriendelijk geholpen en probleem opgelost voor een normale prijs
Corrie
Rhoon
Vriendelijk en kundig personeel
John
LOSSER
Mijn online reservering bleek niet doorgekomen te zijn. Maar bij aankomst bleek ik toch te kunnen worden ingepast. Ik verwachtte s middags te worden gebeld dat mijn auto klaar was. Dat bleek achteraf per mail gebeurd te zijn. Dus moest ik om 17.15 me nog onverwacht haasten. Vermijdbaar indien duidelijker aangegeven.
Daan
Amsterdam
Ik ben vriendelijk, kundig en snel geholpen.
Marta Schreuder
Eindhoven
Ik heb mijn auto een dag eerder laten onderhouden, inclusief een grondige reiniging, en daarvoor 1700 euro betaald. Vandaag is mijn auto kapot gegaan en kwam er veel rook uit de voorkant door een lekkage. ANWB heeft me geholpen met een tijdelijke reparatie. Ik ga de auto opnieuw laten onderhouden.
Ganeshbabu
12-XLZ-4
Auto voor grote beurt en APK gebracht. Werd netjes gebeld voor toestemming uit te voeren reparatie. Advies meegekregen om banden in de gaten te houden. Voldoende voor de APK, maar niet opdringen om direct te vervangen. Heel positief ervaren.
Richard
Barendrecht
Correct behandeld, heel fijn
Henk
Nijkerk
Toen ik aankwam werd ik meteen geholpen en werd de eindtijd goed overlegd. Bij het wegrijden bleken de achterbanden wat zacht, dus die ook meteen bijgevuld. Terwijl ik kwam voor de airco, die het trouwens nu ook weer prima doet.
Wim
Rotterdam
Ik werd snel en vakkundig geholpen! Vriendelijk personeel!
Sander
Lent
Super snel geholpen en tegen een redelijk eerlijke prijs Jullie blijven mijn garage van af nu
Tjitse Annema
Jubbega
Ik ben zeer tevreden, ben snel en goed volgens afspraak geholpen en nog ANWB korting.
Rick
den Haag
Ik kon snel een afspraak maken en werd snel geholpen.
31 May 2026
Linda
Rosmalen
Lees bovenstaande
31 May 2026
Nico
Vlaardingen
Voor apk. Deze keer helaas een afkeur, maar in de middag opgelost. Aircobeurt. Werkt weer.als een zonnetje. Perfect werk jongens.
30 May 2026
Terry
Waalwijk
Ontvangst prima, mooie schone ruimte en kundige vriendelijke receptioniste. 1 van de monteurs was niet erg voorzichtig met de auto. Reed te hard door de garage naar een andere brug. Ging wild tekeer met een momentsleutel, lijkt me niet goed omgaan met gereedschap, thuis de bouten nagekeken, maar de trekkracht was goed. Uitlijnen ging ook niet goed, er was een probleem wat hij besprak met de receptie, maar wat er was was mij niet duidelijk. Onderweg naar huis zag ik dat het stuur scheef stond bij het rechtuit rijden. (uitlijnfout) terug gegaan en een andere monteur heeft het keurig opgelost. Volgende keer andere monteur a.u.b.
Voornaam
Halderberge
Zeer goede ervaring. Van tevoren wordt je geadviseerd wat er gedaan moet worden en wat het gaat kosten. Zodoende sta je niet voor verrassingen. Personeel vriendelijk en behulpzaam.
Henk
Rijsenhout
De werkplaats opdracht is volgens afspraak correct , snel en vriendelijk afgewikkeld,
Wim
Voorhout
Ik ben bijzonder tevreden over mijn ervaring bij KwikFit Almere Haven. Ik kon tussendoor langskomen en werd direct snel en uiterst vakkundig geholpen. Het personeel is vriendelijk, denkt mee en straalt professionaliteit uit. De service is efficiënt en betrouwbaar, wat duidelijk aansluit bij de hoge klantwaardering die KwikFit doorgaans krijgt. Een absolute aanrader voor iedereen die kwaliteit en snelle service belangrijk vindt!
Henk van der Linden
Almere
Fijne mensen, snelle service. Minder: jammer dat de nieuw geplaatste banden niet op spanning worden gebracht. Nu moet ik alsnog elders de banden oppompen.
R.G. Wagenvoord
Diemen