Schade en onprofessionele werkhouding
Ik had een zeer teleurstellende ervaring bij Kwikfit Voorburg tijdens een bandenwissel. Bij het ophalen van mijn auto ontdekte ik dat er een kleuter in mijn auto zat samen met de monteur. Dit vond ik onprofessioneel, maar paste wel bij het feit dat er in de garage tussen de auto’s gevoetbald werd.
Tijdens de controle van de wielbouten werd ontdekt dat twee wieldoppen beschadigd waren tijdens de reparatie. De monteur schakelde zijn leidinggevende in, die in eerste instantie beloofde de schade te vergoeden. Tot mijn verbazing veranderde zijn houding plotseling en weigerde hij een klacht aan te maken, terwijl hij eerder compensatie had toegezegd.
Hoewel de bandenwissel zelf goed verliep en de controle nauwkeurig werd uitgevoerd, maakten het kind in mijn auto, de beschadigde wieldoppen en de onprofessionele houding van de leidinggevende mijn ervaring zeer onprettig.
Ik ben normaal gesproken een tevreden klant bij Kwikfit, maar deze ervaring was echt niet acceptabel. Ik hoop dat Kwikfit deze kwestie serieus neemt en zorgt voor betere klantenservice in de toekomst.