Alles stipt uitgevoerd.

nog nooit problemen gehad met kwikfit ambachtsweg eindhoven

goede snelle service en vriendelijke medewerkers

Hartstikke goed, snel, correct. Zeer tevreden.

Vlot en goed

Erg snelle kleine beurt.

Kleine beurt erg snel was de auto maar een halve dag kwijt.

Klant vriendelijk en persoonsgebonden service

Klant vriendelijk en persoonsgebonden service

Grandioos… super klantenservice!

Ik had een afspraak gemaakt voor all seasons, door een misverstand had ik de verkeerde banden besteld , dat was geen probleem gelukkig want ze hadden nog een ander merk liggen maar wel duurder, daar hebben we afspraken over kunnen maken. Toen werd ik gebeld dat ze de veiligheid dopsleutels voor de velgen niet konden vinden , die waren blijkbaar blijven liggen bij een andere garage waar ik de week ervoor ben geweest, ze daar kunnen ophalen. En lang verhaal kort:ik ben alsnog goed geholpen door de monteur, dezelfde dag . Fantastische service!

Goede service en advies in Doetinchem!!

Goed ontvangen en later goed ingelicht over wat te doen met de auto.

Transparant, professioneel en klantvriendelijk

Goed advies gekregen voor het vervangen van de banden. Heel transparant in het laten zien waarom en waar de mankementen zaten. Auto rijdt heel prettig nu; dank.

Hele goede service!

Goed geholpen!

Uitstekende service

Voor mijn personenauto prima servicebeurt gehad. Jammer dat mijn camper niet in onderhoud kan bij kwikfit.

Prima prijs en snelle montage

Titel zegt alles

Altijd plezierig om hier te komen

Vriendelijk personeel, vlotte en betrouwbare service

Waardeloze service en communicatie

Helaas een hele slechte ervaring rijker m.b.t. APK en kleine onderhoudsbeurt. De service en communicatie waren echt onder de maat en toen dit is aangegeven, is de klacht volkomen genegeerd. Ik raad Kwikfit absoluut af, breng je auto naar een fatsoenlijke garage!

Werkwijze heel efficiënt, online bestellen/afrekenen en inplannen. Montage van banden prima uitgevoerd. Direct gebeld dat auto klaar was. Uitstekend!

Teleurstellend

Bij Kwikfit Almere 2 banden laten monteren. Prijs was oké, personeel vriendelijk. Banden zouden worden gevuld met stikstof, er zaten echter geen groene dopjes op. De vraag gesteld via de klantenservice, deze zouden het nagaan waarna het stil bleef. Vervolgens TMPS gezeur. Sensoren bleven een melding geven. Teruggeweest, bandenspanning was in orde (had ik ook wel kunnen vertellen). Daarna wederom TMPS meldingen. Uiteindelijk maar naar een andere garage gegaan, hierna was het issue snel opgelost. Teleurstellend dat in het (duurste) montagepakket wel stikstof en TMPS service zit maar niet wordt waargemaakt. Volgende keer niet meer naar Kwikfit.

Heel goed en fijn geholpen.

Zie hier boven.

Uitstekend!

Nog nooit zo'n fijne garage gehad! Ze zijn goudeerlijk en ze zullen je nooit belazeren! We hebben er nu al 3x gebak gebracht en dat zegt genoeg. We zijn super blij met Kwikfit Winschoten!

Very professional and quick

Very professional

Eerlijke service

Niet afkeuren om er aan te verdienen

Alles is weer keurig volgens afspraak gedaan

Apk en airco beurt is netjes volgens afspraak uitgevoerd

Fantastisch snel en super vriendelijk!

Kwikfit Noordwijk! Wat een toppers! Altijd vriendelijk! Altijd aardig! Top service ! Voor mij de place to be!

Prima service van vriendelijke vakmensen

Toen ik mijn auto voor de APK bracht, werd ik vriendelijk te woord gestaan. Ik werd netjes eerst gebeld voordat ze kosten gingen maken. Ook werd eerlijk verteld dat de auto mei afgekeurd werd op die punten, maar ze gaven wel als advies om de voorbanden te vervangen. Zo kon ik zelf beslissen wat ik wel en niet wilde.

Snelle omwisselingen

Nvt

Zoals gebruikelijk goed en snel.

Kelvinstraat 15

3846 BV Harderwijk