waardeloos
Kwik wederom een klacht ,enkele maanden geleden een afspraak gemaakt voor
mijn apk (grote beurt in februari)op 53VGT9 ,gevraagd via de telefoon zsm klaar aan de receptionist .Hij ziu echt zn best doen en misschien kon ik erop wachten.
Vandaag om half negen gebracht , receptie wist van niks, ik kon niet wachten, maar hij kon toezeggen over maximaal 4 uur dus half 1 klaar en bij hercontrole 5 uur later dus om half twee.
Half twee erheen en de auto stond op de brug, prima bak koffie even geduld, mij
gemeld bij de receptionist ,ja hij staat op de brug zo klaar.
na 20 minuten ging de Toyota van de brug en werd buiten geparkeerd., de apk meester pakte gelijk een auto met reparatieklacht van buiten naar binnen, ik op mn beurt wachten 20 minuten gewacht nog niks
Ik in de wachtrij en toen ik aan de beurt was , na wederom 15 minuten , tja was het een probleem, de apk meester had de sleutel nog in zijn zak??
Terwijl hij net met het witte kia tje een uitgebreide proefrit ging maken......met mijn sleutel in zn zak ghing hij het bedrijf verlaten ?wederom 15 minuten gewacht en?...daar was hij weer eerst volledige uitleg aan de witte kia dat het euvel toch weer terug was....En ze een nieuwe afspraak moesten maken.
Bij de vraag van de receptionist om de sleutel van mijn Toyota ,was het antwoord van de apk meester : Ik moet hem nog afmelden ????
Dus voor hetzelfde geld weer een uur wachten op herkeuring, hoe dom kun je zijn. De afspraken welke kwik fit hoog in het vaandel heeft werden dus wederom niet nagekomen.Afijn hij werd afgemeld en eindelijk kon ik naar huis. Kan gebeuren zei de receptionist , ik zei van niet als je zorgvuldig bent., Zijn opmerking was toen ,ik heb U niet gebeld dat hij klaar is, dus uw eigen schuld.!! Ik heb hem toen even gezegd dat ik een andere afspraak had gemaakt eerder telefonisch en s morgens bij een andere receptionist.....daar had hij geen boodschap aan.Kortom hij had ook gewoon sorry kunnen zeggen en was het klaar geweest , maar neen .........