goed op de hoogte gehouden van de kosten. Telefonisch overleg voordat de reparatie werden gedaan. Dus geen verrassingen

Uitstekende service

Leuke prijs, vriendelijk personeel en goed geholpen.

Top service Ben goed geholpen. Auto rijd weer top. Probleem verholpen. Waarvan de vorige automonteur van een andere bedrijf niet kon verhelpen. Dus top

Supersnel

Naast een aantrekkelijke prijs (weliswaar een aanbieding), kon ik ook nog eens zeer snel terecht bij Kwik-fit Roermond voor een set nieuwe banden. Bandjes waren zeer snel en vakkundig gemonteerd.

Wel betaald voor een onderdeel maar is niet vervangen

Meestal ga ik wel naar kwikfit maar dit was de laatste keer heb betaald voor onderdelen die niet zijn vervangen en dat is ook nog gezegd maar goed heb betaald en dat was het dan ook.

Uitstekend, professioneel en betrouwbaar

Heel persoonlijk, ontspannen en prettig

Heldere communicatie, uitstekende service

Zeer tevreden. Er werd duidelijk gecommuniceerd over mijn te verwachten rekening. Ik kom zeker terug.

vriendelijke ontvangst, op tijd, op tijd gereed met kennisgeving goede service

****

Prima geholpen

Prima geholpen

Positief en aardig personeel

Gelukkig niks mis met me auto. Mag weer een jaartje verder. Bedankt!

snel geholpen, op afspraak, goeie koffie

Heel goed en tegen redelijke prijs.

Alleen remschijven opschuren en dat werd gelijk gedaan (1/2 uur werk). Prettig overleg en afspraken super nagekomen.

Persoonlijk, en service gericht met kennis van zaken!

Je voelt je als klant gewaardeerd!

snelle service

professionele bedrijf

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie en vriendelijk personeel

TOP!!!!

Vriendelijke mensen, eerlijk advies, goede prijs/ kwaliteit, mooie aanbiedingen snel afspraak kunnen maken, ik ben zeeeer tevreden, dikke pluim! ;-)

Keurige medewerkers. Leenfiets werd op de juiste hoogte gebracht. Gebeld toen auto klaar was.

Snelle service, transparant over prijzen.

Goed bedrijf

Kundig en zeer vriendelijk

Afspraak was snel en gemakkelijk gemaakt, goed advies, netjes gemonteerd, en heel vriendelijk .

Goede ervaring duidelijke uitleg vriendelijk geholpen

Als klant ben ik zeer vriendelijk geholpen dit kom je niet veel meer tegen.

Super klantvriendelijk, deskundig en betaalbaar!

De medewerkers denken mee, weten precies wat ze doen, communiceren goed en rekenen gewoon echt redelijke bedragen.

Helemaal geweldig

Service en alles is goed,

Erg vriendelijke en eerlijke garage

Altijd vriendelijk personeel. Voelt betrouwbaar

APK met onnodige reparaties/afkeurpunten

Mijn apk bij Kwikfit Oosterhout ingepland. Daar hebben ze de auto afgekeurd en noemden veel punten op waaronder een nieuwe katalysator en nieuwe achterremmen, de reparatie zou 1499,- gaan kosten. Hiervan heb ik afgezien gezien ik dat niet eens voor de aanschaf van deze auto heb betaald. Vervolgens toch een tweede keuring elders laten uitvoeren. Daaruit kwam alleen de stuurkogel en achterbanden naar voren, die had Kwikfit ook wel benoemd. Kwikfit had daarnaast nog 6 punten benoemd die de andere garage niet heeft benoemd, zelfs niet als aandachtspunten. Ik weet niet waar Kwikfit alles vandaan haalde, maar ik ben blij dat ik niet in deze oplichting ben getrapt.

Kelvinstraat 15

3846 BV Harderwijk