Ontzettend fijn geholpen.

Monteur, erg klantgericht, denkt mee in betaalbare oplossingen. Gevoel eerlijk zaken doen. En klantvriendelijkheid.

Volgens afspraak, geen gedoe over extra verzoek. Top!

Altijd goed!

Bij Kwik Fit loopt het altijd soepel. Afspraak maken, auto brengen, afhandeling. Vriendelijke mensen met gevoel voor service. Gisteren mijn auto opgehaald na de APK. Mijn man rook een benzinelucht bij zijn eigen auto dus die was even meegegaan. Ze hebben er gelijk naar gekeken en daar rekenen ze niks voor. Top!

Prima service en contact

Twee auto's weggebracht voor APK met de ene een kleine en de andere een grote beurt en volledige airco service. Netjes gebeld over de APK punten en eventuele extra adviespunten. Duidelijke prijsopgave vooraf en bij het advies. Bij ophalen wordt in jou bijzijn gecontroleerd of de banden echt goed vastzitten. Auto's rijden allebei weer prima. Al met al zeer tevreden.

Goed geregeld

Gewoon goed ,vriendelijk geholpen ,top bezig.

Uitermate goed is kwikfit Noordwijk bevallen

Keurige filiaalmanager Danny van Delft, aandacht, service en kwaliteit!

De autokeuring verliep soepel. Online afspraak gemaakt,leenfiets stond klaar,metjes gecommuniceerd alvorens te handelen,vriendelijk te woord gestaan.

vriendelijke en correcte service

Ik vind allen de prijs kwaliteit verhouding € 39 voor een zomerinspectie erg aan de hoge kant. Arbeidstijd precies 21 minuten, Een uurloon van € 120, per uur ? De afgelopen jaren heb ik de zomer als de winterinspecties laten uitvoeren bij Kwik fit voor de prijs van € 19.50 en €22.50.

Bijzonder klant vriendelijk

Het omzetten van alleen olie verversen naar een kleine beurt was geen probleem. Ik was snel aan de beurt. De auto werd keurig gewassen afgeleverd en de prijs was alleszins redelijk. De klant vriendelijke behandeling was hartverwarmend.

Snelle afspraak bij het maken van mijn band

Snelle afspraak bij het maken van mijn band

Prima geholpen, netjes

Doen wat ze beloven

Proffesionele fijne mensen

Werkzaamheden goed uitgevoerd, maar balie afhandeling liet te wensen over.

Mn bij het ophalen van de auto was de uitleg summier en de bejegening nou niet echt het toonbeeld van hoe het zou moeten; jammer.

Klantvriendelijk, behulpzaam en deskundig.

Ik had aanvankelijk een afspraak staan voor de dag staan maar een dag eerder kwam mij beter uit. Gebeld en het was geen probleem om een dag eerder te komen. Op afspraak vriendelijk te woord gestaan en het probleem was snel verholpen.

Precise and competent

Advices to the point, courtesy and patience with non-professional dutch speaker

Goed!

Vriendelijk personeel en mijn airco koelt weer optimaal. Het systeem met de leenfiets, is ideaal.

Snelle professionele service

Super tevreden

Vriendelijk en professioneel en naar tevredenheid werkzaamheden uitgevoerd.

Goede service!!

Goede communicatie, afspraken worden nagekomen!

TOP

Zeer goede ervaring met Kwikfit Soest. Uitstekend geholpen en snel. TOP filiaal.

hele fijne service

goed op hoogte gehouden.

Op alle vlakken goede service

Uitstekende service

Uitstekende service !

Snel afspraak kunnen maken

Alles is in orde.

Ik was bij een aircoservice en alles verliep vlot. De dienst begon op tijd en eindigde een half uur eerder dan verwacht. Alles is in orde. Ik raad aan.

Kelvinstraat 15

3846 BV Harderwijk