Pluspunten

Duidelijke uitleg op YouTube

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede service! Je voelt je erg gewaardeerd als klant. Zoals het hoort!!

Wellicht in het filmpje van de 4S batterij vervanging, laten zien hoe het clipje er weer in moet.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering Goede kwaliteit Goede service

Link naar Iphone 4s reparatie geldt niet voor alle Iphone 4s modellen Niet alle onderdelen van de Iphone kit werken bij alle Iphone 4s modellen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle en correcte levering van de iPhone 4 batterij + gereedschap set voor iPhone 4. Duidelijke video handleiding van de batterij vervanging.

Pluspunten

Jammer dat niet is aangegeven dat de noodzakelijke gereedschappen niet bijgeleverd worden. Plaatsen van de batterij zal nu wel moeilijk worden.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijke website, duidelijke youtube films, snelle levering

Koppeling youtubefilms aan website. En (in mijn geval) van te voren aangeven dat batterij eerst hele nacht moet opladen maar vooral ook hoe iphone reageert omdat je het idee hebt dat deze het niet doet

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering, zelfs na aanpassing afleveradres.

Uitbreiding assortiment

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Makkelijk besteld en snel in huis.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Instructiefilmpje op You tube zeer duidelijk. Bestelde reparatieset en accu zeer snel in huis

Vermelden dat het principe van obk: oefening baart kunst wel op z'n plaats is. De snelheid waarin in het filmpje de reparatie uitgevoerd wordt verraad wel wat oefening. Thuis had ik er een half uur voor nodig. :-) Zeer moeilijk om met de zuignap het scherm los te krijgen. Door de meegeleverde plectrum voorzichtig tussen het scherm en de kast te plaatsen, kwam deze uiteindelijk los. Eén van de schroefjes op het plaatje bij de connectoren bovenin was niet magnetisch. Een heel gepruts om die er weer in te krijgen. Geduld is een schone zaak :-)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Levertijd van de bestelde accu binnen 1 dag. E-mails zijn binnen een kwartier beantwoord. Voorbeeldvideo voor de reparatie duidelijk. Ook voor een leek. Website-informatie zeer duidelijk.

Doorgaan zo!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

rustige, fijne video begeleiding

het benadrukken dat de schroefjes echt op volgorde gelegd moeten worden. Stukje video missen van een handeling bij 6.50 min . Het moederbord is dan verwijderd vervolgens wordt met de 4 hoekschroeven verder gegaan, terwijl het deel met de GSM antenne er nog in zit. Hoe dat er uit moet wijst zich vervolgens wel maar je kijkt toch even gek op.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Heldere site met goede links naar (eigen of niet) reparatie video's. En dan ook nog telefonische back-up als dat nodig is. Geweldig.

Ga zo door!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Bij Parts-Repair heb ik reeds verschillende iPhone en iPod onderdelen besteld, hierbij heb ik dhr. Ubbens meerdere malen om advies gevraagd, waarbij blijkt dat hij ontzettend veel kennis heeft van zijn producten. Één artikel was niet direct leverbaar, deze werd een paar dagen later netjes bezorgd. Kortom als je onderdelen nodig hebt voor een iPhone, iPod of iPad, raad ik het je zeker aan deze bij Parts-Repair te bestellen! Als we nog eens wat nodig hebben, weten we u te vinden Menko!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Super snelle verzending en goede spullen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Correcte levering en een goede service.

Virulyweg 21 C

7602 RG Almelo

085 760 07 56

Over RepairMonkeys

Oe oe à à… wij zijn Repair Monkeys, wij laten aan mensen zien dat repareren zo makkelijk is dat zelfs wij apen het kunnen. Nu komt de aap uit de mouw! Met ons wilde leven maken we zelf veel apparaten kapot en telkens een nieuwe kopen is ook geen optie. De jungle is al vervuild genoeg, dit kan zo niet doorgaan. Voordat we al die lekkere bananen kwijtraken hebben wij besloten hier wat aan te doen! Na veel avonturen door de jungle hebben wij de perfecte oplossing gevonden. We repareren het gewoon zelf! Met how-to’s laten we iedereen zien hoe het moet. Met onze complete iPhone reparatiesets repareer je gemakkelijk je scherm, batterij en dock. Het is ook nog eens goedkoper! Samen gaan we voor een betere jungle, hier zijn wij apetrots op.