Post doet er naar België 3 werkdagen over!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

- Snelle levering - Servicegericht - Originele onderdelen - Eerlijke prijs Mij was per ongeluk een verkeerd pakketje toegestuurd. Na het versturen van een mailtje had ik binnen 5 minuten persoonlijk antwoord. Het wordt in orde gemaakt en kreeg tevens een schroevendraaier setje cadeau. Bedankt!

geen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

besteld zondagavond voor de jaarwisseling, ontvangen vrijdagmorgen, na de jaarwisseling. Netjes verpakt. Duidelijk filmpje op you tube. En de phone4 heeft nu weer prima accu.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Wist niet wat ik precies moest hebben, stuurde een mailt, kreeg binnen een half uur antwoord met bestel link erin. Besteld en de volgende dag in huis. Wauw! Goede kwaliteit scherm, even monteren en klaar!

Geen verbeterpunten. Deze mensen snappen hoe het moet!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Duidelijke uitleg via Youtube over wat je met de bestelde onderdelen kan doen en ze in je in ons geval iphone kunt installeren, we wilde nieuwe batterijen voor enkele bedrijfs telefoons.

Zo doorgaan is onze TIP! Groeten van www.studio76.nl en www.fietsland.com uit Eersel

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snel en ter zake kundig

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede begeleiding via internet bij vervangen batterij Iphone 3GS. Bewust deze aanbieder gekozen vanwege bovengenoemde service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De video's zijn onnavolgbaar goed.

De gereedschapsset was niet cf. de foto, waardoor ik alternatieve wippers kreeg. Jammer genoeg was de iPhone 5 batterij niet op voorraad.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

correct bedrijf telefonisch consult bij vragen over eigen montage

Er staat op de website aangegeven dat de onderdelen die voor een bepaald tijdstip besteld worden, de volgende werkdag afgeleverd worden. Dit was bij mij niet het geval. Bij een 2e bestelling was [na telefonisch contact] de levering supersnel geregeld. Op de youtube video voor het vervangen van de home-knop mis ik de stap voor het verwijderen van het laatste gedeelte, voordat het voorscherm verwijdert kan worden

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Gewoon top, niets aan toe te voegen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Supersnelle levering

Mijn accu op voorraad hebben :)

Pluspunten

Super snel!

Voor mij een beetje onduidelijk dat je bepaalt gereedschap beter direct kunt mee bestellen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Accu iPhone 4 zelf vervangen Goede instructie op Youtube, makkelijk bestellen via mooie, goed verzorgde website en snelle levering. Had er wel een vergrootglas bij nodig omdat de schroefjes zo klein zijn...;-)

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

goede voorlichting bij telefonisch kontakt; snelle reactie per email en snelle levering . Met de instructie video op youtube is het een eitje om een batterij zelf te vervangen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering/ super technische ondersteuning. 1x iets gekregen wat niet goed was, 2 dagen erna nieuw onderdeel in huis (gratis)

Ga zo door!! Super

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Heb een achterkant iPhone 4 besteld en heel mooi verpakt de volgende dag in huis! Netjes..., ga zo door! Ondanks kleine bestelling, goede score van mij!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Alles was zeer goed in orde.

...

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Het plaatje klopt

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

De website werkte niet helemaal goed via mijn browser. Kreeg gelijk een mail terug met de vraag of we even konden bellen. De betaling was nog niet gelukt maar toch stuurden ze het scherm dezelfde dag nog op. Ik heb al meerdere bestelling hier geplaatst en de kwaliteit en klantvriendelijkheid is echt fantastisch. 1 keer ergens anders besteld en dat bleek dikke troep te zijn. Weg geld. Vanaf nu bestel ik alleen nog maar bij Parts-Repair. Bedankt en ga zo door!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie, duidelijk instructiefilmje, aardige mensen

Kan niet beter

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede instruktievideo. Snelle levering.

Iphone 4s heeft toch kleine verschilletjes. Ik hou een klein rubber driehoekje over

Virulyweg 21 C

7602 RG Almelo

085 760 07 56

Over RepairMonkeys

Oe oe à à… wij zijn Repair Monkeys, wij laten aan mensen zien dat repareren zo makkelijk is dat zelfs wij apen het kunnen. Nu komt de aap uit de mouw! Met ons wilde leven maken we zelf veel apparaten kapot en telkens een nieuwe kopen is ook geen optie. De jungle is al vervuild genoeg, dit kan zo niet doorgaan. Voordat we al die lekkere bananen kwijtraken hebben wij besloten hier wat aan te doen! Na veel avonturen door de jungle hebben wij de perfecte oplossing gevonden. We repareren het gewoon zelf! Met how-to’s laten we iedereen zien hoe het moet. Met onze complete iPhone reparatiesets repareer je gemakkelijk je scherm, batterij en dock. Het is ook nog eens goedkoper! Samen gaan we voor een betere jungle, hier zijn wij apetrots op.