• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie. Eerste instantie was een verkeerd scherm geleverd. Zonder problemen een andere gekregen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

+ het product zelf. Ik neem aan dat het origineel is. + de video. + de mogelijkheid om hulp te krijgen ( door de kwaliteit van de video heb ik geen nodig gehad).

De producten mogen sneller sneller geleverd worden. Maandag besteld en donderdag ontvangen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Geweldig snelle service, echt een aanrader. Mijn iphone was ontploft en deed het in 10 min weer

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle correcte service, correcte communicatie

Verzendkosten naar Belgie vind ik hoog (8.95€)

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Als je vragen hebt zijn ze snel beantwoord, goeie service.

Nvt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel, duidelijke uitleg, overzichtelijk en origineel materiaal (zo lijkt het in elk geval wel en is het denk ik ook)

Nalevering van een specifiek schroevendraaiertje heeft langer dan gebruikelijk op zich laten wachten.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

kwaliteit kan ik nog niet over oordelen ivm net gekregen batterij

prijs is wel wat hoog

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

is goed gegaan volgens video uitleg , bedankt

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Heb niet echt iets bij hem laten repareren en/of besteld, maar heb wel de volgende ervaringen;1.)Reageert heel vriendelijk, duidelijk en vooral heel snel als je mailt,2.)Geeft vooraf prijsopgaaf van raparatie's(is zeker niet duur),3.)Denkt heel goed met de klant mee om zo snel en goedkoop mogelijk het probleem op te lossen,4.)Heeft de meeste artikelen op voorraad liggen en zo niet geeft hij dat ook heel correct aan, maar heeft wel de connectie's om het snel binnen te krijgen(wat niet op voorraad ligt is ook niet zomaar, is heel bewust voor gekozen, bij batterijen b.v dat zij niet lang blijven liggen i.v.m levensduur, dus hij denkt echt heel erg in het voordeel van de klant).Dat bij mij reparatie niet nodig bleek, kwam b.v. niet zo maar uit de lucht vallen, de reden was dat hij mij zulke goede adviezen heeft gegeven, om eerst te proberen of het ergens anders aan lag.Dus alles bij elkaar vind ik dat de man aan de ene kant heel professioneel, maar aan de andere kant heel behulpzaam, vriendelijk en coulant is richting de klant.Niet vergeten ook heel snel met zijn reactie's.Wat dacht u van deze dan, terwijl het nog niet zeker was of mijn iPad gerepareerd moest worden, had hij wel alvast spulletje"s er voor in huis gehaald.zegt ook wat natuurlijk over de persoon maar ook wat over het bedrijf ; goedlopend, want is er van uit gegaan denk ik dat hij het toch wel binnen de kortste keren wel voor een andere klus zal gebruiken.Al met al professioneel, serieus en klantvriendelijke mensen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik heb een tijdje geleden een speaker bij jullie bested, die heb ik binnen gekregen we ntjes op tijd, maar toch het problem was niet verholpen en mijn beltoon en video s geluid deed het toch soms niet dus ik dacht een email stuuren en jullie advies vragen of het aan iets anders kan ligen heb een teleurstelend aantword gekrijgen: Hi Jonas je kunt het beste even contact opnemen met de leverancier waar je de onderdelen hebt besteld. Menko is een populaire vraagbaak, en moet zich daarom beperken tot het helpen van zijn eigen klanten. Bedankt voor je begrip, Met vriendelijke groet Frederique van Gulik volgens mij ben ik ook een klant! heb de bonetjes van alle inkopen die ik bij julie doe weg gegoid anders had ik ze gestuurd als bewijs. mvg, jonas

m

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prima levering en snel bezorgd

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijke site en snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Supersnelle en correcte levering

Virulyweg 21 C

7602 RG Almelo

085 760 07 56

Over RepairMonkeys

Oe oe à à… wij zijn Repair Monkeys, wij laten aan mensen zien dat repareren zo makkelijk is dat zelfs wij apen het kunnen. Nu komt de aap uit de mouw! Met ons wilde leven maken we zelf veel apparaten kapot en telkens een nieuwe kopen is ook geen optie. De jungle is al vervuild genoeg, dit kan zo niet doorgaan. Voordat we al die lekkere bananen kwijtraken hebben wij besloten hier wat aan te doen! Na veel avonturen door de jungle hebben wij de perfecte oplossing gevonden. We repareren het gewoon zelf! Met how-to’s laten we iedereen zien hoe het moet. Met onze complete iPhone reparatiesets repareer je gemakkelijk je scherm, batterij en dock. Het is ook nog eens goedkoper! Samen gaan we voor een betere jungle, hier zijn wij apetrots op.