Pluspunten

Kwaliteit spul en snel geleverd en veel handige instructie filmpjs

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levertijd

Ik kreeg in plaats van de batterijconnector een batterij toegestuurd....

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Uitleg is duidelijk en is zo gedaan

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

duidelijke uitleg youtube

2 dagen later levering

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

snelle reactie en to the point antwoorden. Video's zijn goed, gedetailleerd en goede kwaliteit. Prima mee te werken

Voor het betalen met IDEAL is de begunstigde een totaal andere naam dan het bedrijf, dat wordt op de website niet duidelijk, en geeft het beeld dat er iets mis is bij de betaling. In de video over de Home knop van de Iphone 4 wordt op een gegeven moment gesproken over een tweede schroef, terwijl de eerste niet benoemd is. Komt waarschijnlijk door de aan elkaar gekoppelde video's. Als ik weer een reparatie zou moeten doen, zou ik de organizer van de Iphone 4 niet aanschaffen. De meeste gaten komen niet overeen met de werkelijkheid en een effen lichte ondergrond waarop in volgorde de onderdelen worden gelegd voldoet prima.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bestelt en volgende dag in huis

Batterij 2x zo duur en gereedschapsset 3 á 4x zo duur in vergelijking met bv. Replacedirect. Vraag om hulp na installeren batterij nog steeds niet ontvangen. ( 4 dagen later) Had beter bij een goedkopere winkel kunnen kopen. Daar ook geen ondersteuning.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Het komt mij sympathiek en zeer technisch over op de video. Zeer goede website. Hartelijk dank via de mail kon ik begrijpen dat er wat vertraging in de zending kon zitten.

De verzending zou binnen 24 - 48 uur zijn maar ik moest ruim 4 dagen wachten. Ik heb niet geweten dat via de video, het leek zo gemakkelijk, de batterij er bijna niet uit te krijgen was!! Met het gereedschapsetje van twee stevige plectrums kon het uiteindelijk los komen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

super hoor.. Zeer duidelijke video's

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Duidelijke instructie, snelle levering. Verduidelijk alleen waar dat kleine weggesprongen lipje precies moet zitten (tussen connector en moederbord); dat is in de video niet duidelijk te zien.

Zie ook bij positieve punten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Bij het vervangen van de batterij van de iPhone 4s is het belangrijk dat het clipje wat tussen de connector en het moederbord zit goed geplaatst moet worden dit is in de instuctievideo niet echt duidelijk met name de stand van het clipje.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Camera besteld voor de iPhone 5 omdat in de oude een barst zat. €50 is best prijzig maar het maakt wel weer kwaliteits foto's ........ helaas werkt de led flitser niet. Terugsturen heeft geen zin omdat ik het al in gebruik heb genomen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Gelijk de volgende dag de spullen binnen even filmpje kijken op YouTube en gaan mee de banaan

Niets

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De batterij paste niet helemaal lekker, de connector en de bekabeling ervan waren niet gelijk qua lengte en positie, dus vroeg ik me af of het wel een originele apple batterij was. Ik heb daarvoor de bekabeling op een bepaalde manier moeten vouwen die eigenlijk niet correct was. Ik heb hem nu helemaal opgeladen en voor mijn gevoel is deze batterij niet veel beter dan de batterij die eruit kwam, die was behoorlijk snel leeg.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Kan niet beter, perfect filmpje met uitleg en super vriendelijk. Dank u wel van harte Roger

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Originele onderdelen Komt afspraken na Goed bedrijf

Virulyweg 21 C

7602 RG Almelo

085 760 07 56

Over RepairMonkeys

Oe oe à à… wij zijn Repair Monkeys, wij laten aan mensen zien dat repareren zo makkelijk is dat zelfs wij apen het kunnen. Nu komt de aap uit de mouw! Met ons wilde leven maken we zelf veel apparaten kapot en telkens een nieuwe kopen is ook geen optie. De jungle is al vervuild genoeg, dit kan zo niet doorgaan. Voordat we al die lekkere bananen kwijtraken hebben wij besloten hier wat aan te doen! Na veel avonturen door de jungle hebben wij de perfecte oplossing gevonden. We repareren het gewoon zelf! Met how-to’s laten we iedereen zien hoe het moet. Met onze complete iPhone reparatiesets repareer je gemakkelijk je scherm, batterij en dock. Het is ook nog eens goedkoper! Samen gaan we voor een betere jungle, hier zijn wij apetrots op.