Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Na jarenlang zelfs alle platen en profielen op maat zagen nu een keer alles gezaagd besteld. Ik heb nog nooit zo snel en makkelijk een flightcase in elkaar gezet. Materialen waren keurig netjes verpakt waardoor ze ook in perfecte staat aan kwamen. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.
5 October 2024
Frank
Echt
Bestelling geplaatst, geen bevestigingsmail of ordernummer ontvangen. Geen reactie op email of telefoon. Vermoedelijk gewoon geld kwijt! Zeer jammer!
Wat was de hoofdreden om M-Case te verkiezen boven de concurrentie?
Artikel was "op voorraad" en bij anderen niet
Beveelt niet aan
22 June 2023
Tom
Rotselaar
Door de jaren heen meerdere bestellingen geplaatst bij M-case, ben altijd fantastisch geholpen. Bij technische vraagstukken denkt Martijn altijd mee en geeft goed advies. Ben terplekke geweest om een bestelling af te halen, en heb gezien hoe alles vakkundig op maat wordt gezaagd. Alle zaagsnedes zijn met uiterste precisie gezaagd, wat het bouwen van de kist een fluitje van een cent maakte. Dankbaar!
Goede website
12 May 2023
Eljakim
Bolsward
3 weken voor een paar blokjes schuim en enkele plankjes ... Heb drie berichten verstuurd zonder enig antwoord telefonisch belofte gekregen "die word morgen verzonden" ... ik wacht nog steeds, in het verleden veel positieve ervaringen gehad maar dit vind verre van een service ... Dus Jammer
Beveelt niet aan
6 April 2023
Manu
Ik wou een dertig jaar oude synthkoffer van nieuw schuim voorzien. De maten voor het deksel en de koffer zelf verschilden, dus ik rekende erop dat mijn doorgegeven maten ook precies klopten. Het zelfklevend schuim in de koffer aanbrengen ging heel gemakkelijk en na tien minuten zag hij er weer heel net uit vanbinnen.
Wat was de hoofdreden om M-Case te verkiezen boven de concurrentie?
Gemakkelijk maten doorgeven via de website.
17 November 2022
Wouter
Leuven
Goed advies gekregen en snel geleverd van plaatmateriaal! Ga zeker vaker bestellen!
19 October 2021
Hans
Almere
Aardige man, goede service
19 October 2021
Willy
Deventer
Door eerdere goede ervaringen zonder twijfel weer hier besteld. Product is zeer snel en helemaal naar wens geleverd.
Eerdere goede ervaring
16 October 2020
Kievits
Etten-Leur
Om maar een management-woord te gebruiken: de aftersales van M-case is perfect. Ik ben goed geïnformeerd over onverwachte vertraging in de levering, en prima service als compensatie voor de vertraging. Martijn reageert lekker snel, je weet waar je aan toe bent. En niet onbelangrijk: het product maakt waar wat het belooft.
14 October 2020
Hans
Amsterdam
Zeer goede en snelle levering.
Totaal prijs
14 October 2020
William
Venray
Goede spullen. Netjes ingepakt. En bij vragen snel en netjes geholpen!
Wat was de hoofdreden om M-Case te verkiezen boven de concurrentie?
Vorige bestelling was ook al goed
11 October 2020
Jurgen Dalmaijer
Tilburg
Helaas na de bestelling geen bevestigings mail
9 October 2020
J Bussem
Rotterdam
Dat is helaas een bekend en hardnekkig probleem; het gaat gelukkig maar in een deel van de gevallen niet goed, maar vervelend niettemin. Ik stuur voortaan handmatig de bevestiging er achteraan als tussenoplossing, binnen afzienbare tijd wordt de webshop in zijn geheel vervangen door een volledig vernieuwde ;-).
Als ik in de toekomst weer wat voor je kan betekenen help ik je graag!
M-Case
Mooi op maat gesneden schuim voor een goede prijs en ook nog eens een fijn behulpzaam contact via de mail, dus goede service!
8 October 2020
Annelotte Coster
Amsterdam
Alles goed geleverd en goed geadviseerd
Wat was de hoofdreden om M-Case te verkiezen boven de concurrentie?
Eerdere goede ervaring bij toeval gekozen. Prijs was oké.
8 October 2020
Pierre
Nistelrode
Beste Pierre,
Bedankt voor je positieve beoordeling! Netjes geworden!
Als ik in de toekomst weer wat voor je kan betekenen help ik je graag!
M-Case
Duidelijke beschrijving op de website. Je weet wat je krijgt. Degelijke spullen voor mijn opbergkist.
Wat was de hoofdreden om M-Case te verkiezen boven de concurrentie?
Goeie ervaringen bij de vorige bestelling.
7 October 2020
Erik
Almere
Had popnagels besteld voor mijn reparatie aan mijn flightcase. Popnagels werden netjes op tijd geleverd. Gewoon prima in orde!
Wat was de hoofdreden om M-Case te verkiezen boven de concurrentie?
nergens anders dit product te vinden. Ook qua prijs
4 October 2020
Sven
Bergharen
Elke bestelling altijd netjes en snel geleverd. Goed verpakt en prima service. Weet je even niet wat de beste keuze is, dan bel je gewoon en krijg je een goed advies.
goede ervaring
29 September 2020
Peter
Oud-Beijerland
Beste Peter,
Bedankt voor je review, altijd leuk om te horen!
Als ik weer wat voor je kan betekenen hoor ik het graag!
M-Case
Hpl plaat besteld,mooi gezaagd,snel bezorgd,prima!
25 September 2020
John
dordrecht
Snel en correct.
15 September 2020
Toon
‘s-Hertogenbosch
Als je een op maat gemaakte flightcase nodig hebt voor een leuke prijs, ga dan naar N-VA de.
28 August 2020
Piet Van Wanrooij
BREDA
Ik kreeg een mailtje van Martijn dat door een onvoorziene omstandigheid, de levering niet plaats kon vinden. Maar ik had helemaal niet gerekend op zo'n snelle levering. Twee dagen naderhand de hele levering binnengekregen. Het in elkaar zetten was bijna kinderlijk eenvoudig. Gelukkig had ik alles laten zagen, had ik zelf nooit zo goed kunnen doen.
Wat was de hoofdreden om M-Case te verkiezen boven de concurrentie?
Het gekozen systeem: 'easycase'. Ik had nog geen eerdere ervaring met Zelfbouwcase.
21 August 2020
Ed
Amsterdam
Prima kwaliteit en goede verkoop.
12 August 2020
John
Beverwijk
snelle levering prima kwaliteit
6 August 2020
jan van zandvoort
beneden-leeuwen
Bestelde profielen zijn goed verpakt, snel geleverd en van goede kwaliteit. En dat alles tegen een zeer redelijke prijs. Ik kan er geen kwaad woord over zeggen
Wat was de hoofdreden om M-Case te verkiezen boven de concurrentie?
F- profiel is niet eenvoudig verkrijgbaar
30 July 2020
Rob
Dongen
Prettige manier van bestellen. Netjes ingepakt geleverd en precies op maat. Calculator is geweldig
calculator
14 July 2020
Frans
Wateringen
Zelfbouwcase.nl levert onderdelen voor het bouwen van flightcases op maat. Gaandeweg is het aanbod in voorbewerkte onderdelen verder uitgebreid en is het bijvoorbeeld ook mogelijk om schuim niet alleen op maat maar ook zelfklevend aan te leveren. Met de komst van de CNC-frees kunnen bovendien volledig pasklare bouwpakketten en gefreesde schuimblokken worden geleverd. We helpen je graag!
Raadsheerenhoek 3
3214 VR Zuidland