Pluspunten
Heldere communicatie, op tijd geleverd, top
Pluspunten
Alles netjes op maat en haaks. Precies zoals geadverteerd! Werd na een aantal dagen netjes gebeld om te vragen of alles goed was ontvangen en of nog vragen waren over de bouw. Dat zie je niet vaak! Duidelijke website, nette mails met orderbevestiging.
Pluspunten
Tot op de millimeter nauwkeurig gezaagd, goed en vooral uitgebreide informatie over geleverde producten.
Pluspunten
Martijn is vriendelijk. Als ik een mail stuur met een vraag wordt er super snel gereageerd. De handgrepen die ik bestel zijn keurig ingepakt. Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
zeer snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, goedkope verzendkosten.
Pluspunten
Meedenken met wat je wil bouwen en advies geven.
VerbeterpuntenWat zou het mooi zijn indien de maten online konder worden ingevuld en automstisch de juiste toevoegingen in mm zou berekenen.
Pluspunten
Doe zo verder
Pluspunten
Ales was zoals besteld meer hoeft dat niet te zijn een dikke 10
VerbeterpuntenIk zou geen kunnen bedenken supper service
Pluspunten
alles gelopen zoals afgesproken, aanbeveling waard.
Pluspunten
Snelle levering en alles perfekt opmaat
Pluspunten
Flexibiliteit in te kiezen maten, goede prijs, snelle levering, goede website en keurige communicatie
Pluspunten
Goede heldere uitleg op website, levering incl track en trace binnen een dag is prettig.
VerbeterpuntenWellicht specifiekere maten van een product aangeven. Bijv bij 19' rack rails de diepte en breedte maten.
Pluspunten
Je wordt zeer vriendelijk geholpen.
Pluspunten
prijs levertijd duidelijke en werkende website productkennis
Pluspunten
Snelle levering!! Vakmanschap!! Top Service!! Echt een voorbeeld zoals het hoort. Gemakkelijke en duidelijke website betreft producten bestellen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
De mogelijkheid om de bestelling op te halen, Snel geholpen.
VerbeterpuntenMeer bordjes om het bedrijf makkelijker te vinden
Pluspunten
VerbeterpuntenComplete kisten kunnen bestellen via de website Ipv losse onderdele
Pluspunten
Snel, goedkoop, duidelijk een verkoper met passie voor het vak
VerbeterpuntenGeen
In de website (duidelijker) opnemen dat contact kan worden opgenomen indien er behoefte is een afwijkend materiaal dat niet op de site aanwezig is.
Beste Gert-Jan, Bedankt voor je positieve review en kritische noot m.b.t. afwijkend materiaal. Ik heb op de klantenservicepagina (http://www.zelfbouwcase.nl/klantenservice/) en in het kader met de contactgegevens daarover informatie toegevoegd. Mijn dank voor je nuttige tip! Martijn Boerboom M-case
Raadsheerenhoek 3
3214 VR Zuidland
Zelfbouwcase.nl levert onderdelen voor het bouwen van flightcases op maat. Gaandeweg is het aanbod in voorbewerkte onderdelen verder uitgebreid en is het bijvoorbeeld ook mogelijk om schuim niet alleen op maat maar ook zelfklevend aan te leveren. Met de komst van de CNC-frees kunnen bovendien volledig pasklare bouwpakketten en gefreesde schuimblokken worden geleverd. We helpen je graag!