Pluspunten
Zelfbouwcase blijft uit zichzelf communiceren als er iets fout gaat (dit keer het postbedrijf), zodat je er niet zelf achteraan hoeft te zitten.
Pluspunten
Duidelijke website Snelle levering Zeer goede service !
Pluspunten
Telefonisch contact bij een onderdeel dat niet op voorraad was, prima. Goede duidelijke site.
Verbeterpunten-
Pluspunten
alles, echt een goede winkel
Pluspunten
Service, Snelle levering
VerbeterpuntenFotoalbum, Wielen 80mm
Pluspunten
Perfecte communicatie, perfect maatwerk (zelfs in verstek gezaagd kant en klaar). Eén winkel voor alles wat je maar wilt op flightcase of luidsprekerkast gebied.
Verbeterpuntennone come to mind
Pluspunten
een webwinkel die meedenkt gevraagd en e.v. ongevraagd advies geeft en ook oplost nog voor er problemen ontstaan
Pluspunten
Mijn pakketjes was helaas zoek geraakt op het sorteercentrum van PostNL, Martijn heeft direct contact opgenomen met PostNL en heeft mij tussentijds op de hoogte gehouden wat ik heel netjes vind. Mijn pakketje is inmiddels binnen en al met al ben ik zeer tevreden over m-case.
Pluspunten
goede marketing strategie
Pluspunten
Snel, prima kwaliteit, persoonlijk contact.
Pluspunten
Super zaagsnedes, zelf geen extra werk van. Martijn is zeer professioneel en zorgt ervoor dat je zelf niets vergeet. Mocht je zelf een keer teveel besteld hebben, dan is een retour ook geen probleem.
VerbeterpuntenHet is al eerder genoemd, zag ik; maar de optie om een verlanglijstje te kunnen maken zou heel handig zijn, omdat de shop na een bepaald aantal minuten een nieuwe sessie voor het winkelwagentje aanmaakt, waardoor je mandje weer leeg is. Bij een grote bestelling kan dit wel eens frusterend zijn. :-)
Beste John, Bedankt voor je positieve bericht! Aangaande het winkelwagentje: als je ingelogd bent, blijft de inhoud van de winkelwagen onbeperkt bewaard. Wanneer je gaandeweg het vullen van de winkelwagen inlogt worden de toegevoegde producten ook bewaard en blijven daarna ook daarin staan. Niettemin vervelend natuurlijk als je opnieuw moet beginnen; ik ga kijken of dat op te lossen is. Bedankt voor je opmerking! Martijn Boerboom M-case
Pluspunten
Mijn bestelling bleek iets te groot voor de standaard verzending, ik werd op de dag dat ik de bestelling geplaatst had netjes gebeld om samen een oplossing te vinden. Het pakket is uiteindelijk via een andere pakketdienst bezorgd en was keurig op tijd binnen. Goede service!
Pluspunten
Uitstekende service! Werd zelfs gebeld omdat ik vergeten was lijm en popnagels te bestellen.
Pluspunten
Zeer snel geholpen. Bestelling achter nog kunnen aanpassen. Heel vriendelijk, goede kennis.
Pluspunten
Wat een service. Van A tot Z super.
Pluspunten
Goedkoop, servicegericht, nazorg, daarmee vernieuwend
VerbeterpuntenSchuim duur, vindbaarheid kan nog iets beter
Raadsheerenhoek 3
3214 VR Zuidland
Zelfbouwcase.nl levert onderdelen voor het bouwen van flightcases op maat. Gaandeweg is het aanbod in voorbewerkte onderdelen verder uitgebreid en is het bijvoorbeeld ook mogelijk om schuim niet alleen op maat maar ook zelfklevend aan te leveren. Met de komst van de CNC-frees kunnen bovendien volledig pasklare bouwpakketten en gefreesde schuimblokken worden geleverd. We helpen je graag!