Pluspunten
Goede service, goed advies, hoge preciesie van het uitsnijden van schuim, snelle levering
Pluspunten
Zeer snelle levering!
Pluspunten
snelle levering. correcte behandeling en vriendelijk
Pluspunten
MCase heeft alles wat ik zoek om zelf racks / cases te bouwen. Het verschil is dat het bij MCase betaalbaar is, snel geleverd wordt en er goede communicatie is. Absolute aanrader, mijn go-to winkel voor case hardware.
Pluspunten
Duidelijke site.
VerbeterpuntenNiet zeggen of melden dat het materiaal de andere dag wordt geleverd. Afgelopen di materiaal besteld, woe telf kontakt gehad, en mail dat het verstuurd zou worden, zou do aankomen, maar tot op heden nog niks gezien (zaterdag)
Beste Jan,<br /><br /> Balen dat pakket vertraagd is, mijn excuses! Het materiaal is echter wel op de opgegeven datum verstuurd maar is vertraagd doordat PostNL vracht de aflevering heeft overgenomen. <br /><br /> Wanneer een bestelling door mijn eigen toedoen niet op tijd geleverd kan worden had ik je daarvan (met het schaamrood op mijn kaken) in ieder geval wel op de hoogte gebracht om onnodig wachten op de bezorger te voorkomen. <br /><br /> Ik heb je ook rechtstreeks gecontacteerd.
Pluspunten
Contact opnemen bij noodzakelijke aanpassingen, belangstelling
VerbeterpuntenSite aanpassen op (on)mogelijkheden. (Reeds gebeurd)
Pluspunten
Zondag besteld incl. stukje maatwerk, donderdag in huis zoals besteld. Goed verpakt, mooi product en precies passend. Telefonische na-controle op tevredenheid met aanbod voor verder advies indien nodig.
Prima initiatief om ook materialen voor zelfbouwspeakers aan te bieden. Een kleine, maar nuttige aanvulling zouden bevestiging schroeven (zelftap) met zwarte koppen zijn om de handvaten en grill te monteren.
Pluspunten
Goed geholpen en snelle service
Pluspunten
Zeer goede verzorging van het te leveren product, evenals het meedenken en verzinnen van eventuele problemen die zich voor kunnen doen
Verbeterpuntengeen verbeteringen of tips!!! gewoon doorgaan op deze manier
Pluspunten
Service en betroubaarheid, Super!
VerbeterpuntenTot nu toe alles dik in orde!
Pluspunten
Zeer betrokken bij hun produkten. Stipte levering. Zeer goede after-sales!
Pluspunten
- Snelle levering - duidelijke website - persoonlijke service - levering wordt netjes een doosjes geleverd van fatsoenlijk formaat (geen grote pakketten voor kleine onderdelen)
Verbeterpunten- (nog) geen
Pluspunten
Het op maat gezaagde materiaal past perfect en is daardoor snel in elkaar te zetten.
Pluspunten
snelle afhandeling en goede informatie verstrekking.
Raadsheerenhoek 3
3214 VR Zuidland
Zelfbouwcase.nl levert onderdelen voor het bouwen van flightcases op maat. Gaandeweg is het aanbod in voorbewerkte onderdelen verder uitgebreid en is het bijvoorbeeld ook mogelijk om schuim niet alleen op maat maar ook zelfklevend aan te leveren. Met de komst van de CNC-frees kunnen bovendien volledig pasklare bouwpakketten en gefreesde schuimblokken worden geleverd. We helpen je graag!