Vanuit je ""mandje"kom je op de website niet altijd terug in de rubriek waar je aan het bestellen bent, dat is soms lastig...
Pluspunten
betrouwbaar-snelle levering-goede kwaliteit
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
persoonlijk contact na aankoop
Pluspunten
Snelle levering, Goede afwerking. Goede, beschermende verpakking. Lage transportkosten.
VerbeterpuntenAanvullende tekst op de website over het plaatsen van zwenkwielen onder een flightcase.
Pluspunten
- Duidelijke communicatie via e-mail - Goede service - Veel mogelijkheden
Verbeterpunten- Handleidingen op de website zijn af en toe onduidelijk beschreven
Pluspunten
Fijne communicatie, erg behulpzaam en snelle levering! TOP!
Pluspunten
Goede website, service is uitstekend: nabellen of de verzending goed was aangekomen terwijl het een kleine bestelling betrof is moeilijk te evenaren, hier kunnen veel bedrijven nog wat van leren!
Pluspunten
Pluspunten
geen negatieve punten
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
enorm nauwkeurig, snelle levering, fouten worden onmiddellijk gecorigeerd! zeer vriendelijk en behulpzaam
VerbeterpuntenAls ik dan toch een tip of een verbeterpunt moet geven dan zou ik zeggen, ..... een klein bouwplannetje (a la ikea) zou handig kunnen zijn. maar ja, je hebt online van die hele handige tools staan die klanten ook verder helpen... maar ja ik moet toch iets zeggen, nietwaar?
Pluspunten
Goede service. Ik ervaar het als erg positief dat er voor het versturen van de (eerste) levering persoonlijk contact wordt gezocht.
Pluspunten
Zeer nauwkeurige maatvoering. Denkt mee met het ontwerp van de klant. Meegeven van tips om de kwaliteit van de koffer te verbeteren. Persoonlijk contact, voor, tijdens en na het productieproces.
Pluspunten
Meedenken, goede communicatie, handleidingen voor het bouwen
VerbeterpuntenHandleiding voor het plakken van schuim. Blijkt in de praktijk toch wat lastig en ik denk dat er wel tips en trucs zijn...
Pluspunten
* Het nabellen over een bestelling * Ruime keuze * Snelle levering
Pluspunten
snel en goed
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel antwoord, veelal binnen een dag. Levering binnen afgesproken termijn.
Raadsheerenhoek 3
3214 VR Zuidland
Zelfbouwcase.nl levert onderdelen voor het bouwen van flightcases op maat. Gaandeweg is het aanbod in voorbewerkte onderdelen verder uitgebreid en is het bijvoorbeeld ook mogelijk om schuim niet alleen op maat maar ook zelfklevend aan te leveren. Met de komst van de CNC-frees kunnen bovendien volledig pasklare bouwpakketten en gefreesde schuimblokken worden geleverd. We helpen je graag!