Super service zoals altijd!

Heel leuke collectie met altijd een aparte stijl! Service en levering is top!

snelle en goede service

snelle en goede service

Snelle afhandeling van mijn bestelling. Top service

Snelle service van een mooi product!

Snelle service en erg mooi ingepakt, alsof ik een cadeau kreeg! Legging van Love Stories X By Lotte. Mooie kwaliteit en super leuk dat ze zo haar inzicht aan mode geeft!!

Snel geleverd en correct

Goed verpakt en je wordt op de hoogte gehouden hoe de voortgang verloopt.

Uitstekende snelle service!

Snelle levering! En uiteraard ook superblij met het product.

Prachtige en unieke kleding.

Geweldige site en natuurlijk kleding. Misschien een klein dingetje, het zou fijn zijn bij de omschrijving van het product de maat van het model zelf heeft en dan de maat die ze draagt geeft een beter idee hoe het zit. Voor de rest zijn het allemaal toppers.

Altijd erg blij met de kleding

Prachtige kleding, snell bezorging, goede informatie!

Ik heb zeer snel feedback gekregen wat heel fijn is

Snelle, kwalitatieve en transparante

Snel - vlotte levering zelf op wisselende adressen Kwalitatief - mooi ingepakt Transparant- tracking systeem helpt te volgen

snel en betrouwbaar

Mijn vragen worden netjes en snel beantwoord, en wordt het makkelijk om te bestellen. Hoewel ik nog niet in de winkel ben geweest is online bestellen geen probleem wat maten en pasvorm betreft. Dit staat altijd goed omschreven zodat ik een goede keus kan maken. En de kwaliteit is top!

Goede en snelle service

Ik heb goede ervaring. Snelle levering. Verpakking kan wel wat meer aandacht aan worden besteed. Tweemaal was verpakking stuk en open. Maar is goed afgelopen.

Wat een fijne webshop, mooie collectie

Zo blij met deze prachtige trui, topkwaliteit!

Snel en mooi verpakt

Snelle levering, wat zeker gezien het weer van nu een prestatie is. Mooi ingepakt, je ontvangt echt een cadeautje

Hoge retourkosten

Zojuist een blouse retour gezonden en ik heb daarvoor meer dan EUR 11 betaald. Daarom zal ik niet snel meer iets bestellen bij By Lotte.

Nog niets ontvangen.

Kan geen beoordeling doen

Parfait

Expérience parfaite : site agréable, rapidité de la livraison, soin de l'emballage, beauté de l'article. Merci beaucoup.

Super mooie uggs

Prachtige schoenen en snelle levering

De schoenen zijn echt heel mooi en de levering was supersnel, ondanks de drukke kerstperiode. Mooi verpakt, echt een kadootje!

Super snelle levering . En de aankoop voldeed aan mijn verwachtingen zoals getoond in de webshop

Goed !

Prima service en goed dat er contact via de app mogelijk is

Grandioos mooi en heerlijk warm

Ik kocht een zeer lange 100% wolle mantel Hij weegt helemaal niet zwaar maar ik kan u garanderen dat hij oooo zo lekker en zacht aanvoelt, de warmte die deze 100% mantel geeft is een TOPSTUK !!!! Bedankt LOTTE voor deze kwalitatieve kleding !!! Met de beste wensen voor 2026 Veel warmte en een liefdevol jaar toegewenst Xx Op naar de volgende bestelling !!

Altijd kwaliteit.

Mooie kleding, snelle levering en vriendelijke klantenservice. Heb je een vraag dan krijg je dezelfde dag antwoord.

Fantastische faschionista!!

Love the trends en style van Lotte en jullie team. Service is ook top. Prijs tja wat zal ik zeggen …..

Kleine Berg 65

5611JT Eindhoven

+31 85 485 32 85

Over Bylotte.nl

Wat leuk dat je op onze review pagina terecht bent gekomen! Mocht je ons nog niet kennen, vertellen we je graag wat meer over BYLOTTE. BYLOTTE is een multi-brand store in het hartje van Eindhoven, wij verkopen exclusieve merken als Max Mara, Golden Goose, Anine Bing, Ganni & Rotate. Lotte Drijvers is de kracht achter het mooie familiebedrijf, op Instagram (@bylotte) deelt zij persoonlijke verhalen waardoor het echt een community is geworden. Are you ready to join the BYLOTTE clubhouse?