Inspirerende webshop. Snel opgestuurd. Mooie merken.

Mijn petje was supersnel bezorgd en helemaal wat ik zocht.

Vriendelijke meiden, behulpzaam!

snelle keurige levering

Mooi jasje gevonden online, blij mee.

Leuk en snel!

Perfect!

Vlotte levering, mooi ingeplakt. Maat was ook goed zoals beschreven.

Altijd goed!

Snel geleverd, netjes op de hoogte gehouden. Netjes ingepakt. Maar t fijnste nog wel is de hulp via whatsapp als je online bestellen wil maar twijfels hebt over welke maat en omdat jullie me goed kennen gaat dat altijd goed!

Erg vriendelijk en snelle reactie op app.

Snelle bezorging na bestelling. Ik keer in de winkel geweest erg goed en fijn geholpen. Ik kom in maart zeker terug om Te shoppen. Groet, Judith

snelle levering mooie producten

Zou er nogmaals een bestelling plaatsen

Na 5 dagen is mijn pakket keurig verpakt aangekomen. Er zat geen retourlabel of terugzend instructie bij….dus dat vond ik jammer. Gelukkig had ik het deze keer niet nodig want het paste perfect en was prachtig!

Toppie

Alles gaat vlot en vlekkeloos

Zeer correct

Besteld en 2 dagen later thuis geleverd in Belgie

Helemaal super!

Echt blij met mijn Carel Paris! Snelle verzending. Dankjewel

Een grote glimlach toen ik de artikelen bekeek.

Het is zoals afgebeeld op de website. Heel belangrijk!

Supersnelle verzending

Super snel verzonden, maar het was niet mijn maat. Heel blij dat ik zonder kost een nieuwe maat kan krijgen.

Iets langer wachten dan verwacht, maar het zeker waard!!!

Geen goed advies over maat

Bestelling kwam snel maar is te groot. Ik belde over de maat met iemand uit de winkel omdat ik daar online niet goed uitkwam. En dat advies was toch niet goed blijkbaar.

Leuke website met veel keuze, snelle levering

Vlot, juiste artikel: top

Wist wat ik wilde hebben, in winkel uitverkocht: heel blij mee, mooie zachte stof!

Goeie correcte levering, service. Mooie kledij.

De verpakking was nauwelijks gesloten

Verzending heel snel maar de doos waar mijn dure broek in zat was aan beide zijkanten gewoon open. Daar was geen tape overheen geplakt en je kon zo je hand erin schuiven.

Pakket niet ontvangen

dhl staat op geleverd maar ik heb niks ontvangen

Super webshop

Top service!

Ik ben zeer goed geholpen geweest via WhatsApp ivm een pakketje dat wat langer op zich liet wachten. Er werd meteen actie ondernomen.

Kleine Berg 65

5611JT Eindhoven

+31 85 485 32 85

Over Bylotte.nl

Wat leuk dat je op onze review pagina terecht bent gekomen! Mocht je ons nog niet kennen, vertellen we je graag wat meer over BYLOTTE. BYLOTTE is een multi-brand store in het hartje van Eindhoven, wij verkopen exclusieve merken als Max Mara, Golden Goose, Anine Bing, Ganni & Rotate. Lotte Drijvers is de kracht achter het mooie familiebedrijf, op Instagram (@bylotte) deelt zij persoonlijke verhalen waardoor het echt een community is geworden. Are you ready to join the BYLOTTE clubhouse?