Prima, netjes en op tijd geleverd.

Shirt voor mijn vrouw besteld. Proces verliep soepeltjes. Alleen de verzenddata en info via DHL is vaak wat traag maar dat ligt niet aan ByLotte.

Geweldig !!!

Zeer fijne en vriendelijke service, razendsnelle service, fantastische collectie, de winkel is een echte aanrader...

Hele mooie kleding en heel tevreden

Goede ervaring en hele mooie kleding soms een beetje te duur.

Zo snel geleverd !!

Communicatie is heel goed!! Levering snel. Mooi verpakt. En uiteraard blij met mijn aankoop!!

Aanrader

Ik ga zeker vaker bestellen, helaas was mijn bestelling qua model te ruim voor mij maar dat is mijn persoonlijke smaak want ik vond het kolbert prachtig en de snelheid en het gebruiksgemak waarmee het bestellen ging was top, voor herhaling vatbaar !

Super snel

Super snel en prachtige producten

Fijne service!

Snelle, fijne service. Ik vroeg voor een aangepaste factuur. Dit werd ook erg snel en correct in orde gebracht.

Het is een feestje om te shoppen bij Bylotte.

Super service

Snelle levering Top service

Super tevreden.

Bestellingen gaan supersnel. Alles netjes verpakt.

in een woord super snelle levering topkleding!!

Zie hier boven altijd een feestje om een pakketje van Bylotte te ontvangen!!

Prachtig jasje besteld

Helemaal blij

Pakketje nog niet ontvangen

Pakketje nog niet ontvangen, helaas. Er is een melding gemaakt via byLotte. Zal wel goedkomen, daar ga ik vanuit.

Perfecte

Snelle en correcte afhandeling

Goede snelle service

Ik heb telefonisch advies gekregen. Daar werd op een hele prettige manier alle tijd aan besteed. Helaas zit er een foutje in de voering van de blazer waardoor hij niet goed valt achter en ik deze retour moet zenden.

Teleurgesteld !

Retour betaald maar geen retourticket gekregen!

Mooie top besteld Bylotte.nl

Voor het eerst iets besteld en ik ben zeer tevreden. Je ziet de setjes op Instagram en dat vind ik handig. Hogere prijsklasse, mooie kwaliteit en dat is wel wat waard. Het was ook nog leuk ingepakt en een kaartje erbij. Hier ga ik vaker mijn kleding bestellen!

Altijd top!

Online besteld snelle levering netjes verpakt.

Beetje jammer

Ik heb in de sale 3 items gekocht,bij het uitpakken van het pakketje bleek dat 1 item, een blazer, er niet bij zat. Ook geen bericht erbij,ook niet online , ik zag op mn bankrekening dat het betreffende item gecrediteerd was. Dat laatste is netjes maar toch was het een teleurstelling dat niet alle bestelde producten geleverd werden

Snelle levering en mooi verpakt en natuurlijk mooie kleding

Super, nette persoonlijke service

Mooie jas in de sale gekocht. Snelle levering en super blij met mijn nieuwe aanwinst!!

Snelle verzending en mooi verpakt!

GE-WEL-DIG

Klein probleem van mijn kant met bestellen, super snel en goed opgelost! En nu heb ik net het kledingstuk binnen, heel zorgvuldig ingepakt. En ik ben er erg blij mee! Kortom GE-WEL-DIG

Top!!!!

Ongeveer 2 uur, voor de duidelijk aangegeven aftel klok besteld, dat je nog online kon bestellen zodat je pakketje nog onder de kerstboom kan komen te liggen. En dit is gelukt!! Thx!!

Goed en vlot geholpen

Zeer tevreden had eerst een vraag over de kleur snel antwoord gekregen en bestelling vlot en mooi ingepakt binnen gekregen

Kleine Berg 65

5611JT Eindhoven

+31 85 485 32 85

Over Bylotte.nl

Wat leuk dat je op onze review pagina terecht bent gekomen! Mocht je ons nog niet kennen, vertellen we je graag wat meer over BYLOTTE. BYLOTTE is een multi-brand store in het hartje van Eindhoven, wij verkopen exclusieve merken als Max Mara, Golden Goose, Anine Bing, Ganni & Rotate. Lotte Drijvers is de kracht achter het mooie familiebedrijf, op Instagram (@bylotte) deelt zij persoonlijke verhalen waardoor het echt een community is geworden. Are you ready to join the BYLOTTE clubhouse?