π
Beste heer/mevrouw, Jammer dat u naar aanleiding van deze vraag/opmerking geen contact heeft gezocht met ons. Wij kunnen uit uw review niet opmaken bij welk artikel u geen Nederlandse beschrijving heeft gekregen. Als u contact met ons opneemt via de e-mail dan kunnen we voor u kijken of er een beschrijving is voor dit artikel. Ons e-mail adres is [email protected] Met vriendelijke groet, Klantenservice de Wit Schijndel
Beste Robert, Wij zullen via de e-mail contact met u gaan opnemen. Met vriendelijke groet, Klantenservice de Wit Schijndel
π
Wat vervelend dat u een negatieve ervaring heeft opgedaan. Het probleem van uw stoelen is ontstaan buiten de garantieperiode. Ondanks dat heeft onze werkplaats geprobeerd om het probleem nog op te lossen. Met vriendelijke groet Klantenservice De Wit Schijndel
Bedankt voor deze mooie recensie.
Dank u wel voor deze mooie review
Onze excuses voor de ontstane vertraging. Als het goed is is uw probleem inmiddels verholpen.
π
Beste klant, Wat vervelend om te horen dat de tent een constructie fout heeft. Graag zien we u in onze winkel zodat we dit met u kunnen op lossen. Met vriendelijke groet, Klantenservice de Wit Schijndel
Beste Vincent, Helaas waren de door u bestelde schoenen niet meer op voorraad in onze winkel en online. Hier hebben wij u zo snel mogelijk van op de hoogte gebracht. De terugbetaling van uw schoenen was al in gang gezet waardoor wij deze niet meer konden verrekenen met eventuele andere schoenen. Met vriendelijke groet, Klantenservice de Wit Schijndel
π
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Wij zullen dit door geven aan de vervoerder. Vriendelijke groet klantenservice de Wit Schijndel.
π
Beste Robbie, Onze excuses dat u ons al een aantal keren heeft moeten bellen over uw bestelling. Mijn collega van de planning zal vandaag contact met u opnemen over de aflevering van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Klantenservice de Wit Schijndel