👍
Beste H. van Dissldorp, Zoals in onze algemene voorwaarden op onze website vermeld staat betaald u de retour kosten altijd zelf mits er geen gebreken aan de producten zijn. U krijgt alleen de eventueel gemaakte verzendkosten terug van de verzending van de bestelling naar u toe als de gehele bestelling wordt teruggestuurd. Met vriendelijke groet, Klantenservice de Wit Schijndel
Beste Peter, Bedankt voor uw positieve review. Wij zullen uw bericht doorgeven aan de juiste afdeling. Tot de volgende keer.
👍
Beste Paul, Bedankt voor het plaatsen van uw mooie review. Wij zullen uw review doorgeven aan Monique. Met vriendelijke groet, Klantenservice de Wit Schijndel.
Beste Marco, Allereerst onze excuses voor de vervelende situatie. Wij hebben via de e-mail contact met u opgenomen zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Klantenservice de Wit Schijndel
Beste Bram, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Wij zullen uw review doorgeven aan de juiste afdeling. Met vriendelijke groet, Klantenservice de Wit Schijndel
Beste Theo, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Wij snappen dat het vervelend is dat er kosten gerekend worden voor het retourneren van een bestelling, Wij geven dit aan op onze website onder het kopje ‘info voor u besteld’ en bij het kopje retourneren. Met vriendelijke groet, Klantenservice de Wit Schijndel
👍
Beste Miranda, Bedankt voor het plaatsen van uw review en veel plezier met uw tent. Met vriendelijke groet, Klantenservice de Wit Schijndel.
👍
Beste Loek, Bedankt voor uw tijd voor het plaatsen van de review. Met vriendelijke groet, Klantenservice de Wit Schijndel
Beste Paul, De afdeling caravan en camper accessoires is in de zomerperiode vanwege de drukte telefonisch gesloten. Wij zien dat de collega's uw e-mail binnen 3 werkdagen hebben beantwoord. Jammer om te horen dat dit voor u niet op tijd is geweest. Met vriendelijke groet, Klantenservice de Wit Schijndel
Beste A. M. de Ridder, Bij ons komen er veel klanten die in de buurt op een camping verblijven. Onze klanten mogen de hond aangelijnd mee nemen de winkel in. Met vriendelijke groet, Klantenservice de Wit Schijndel
Beste G. Derks, Bedankt voor uw e-mail. De door u bestelde dak rubber (Fiamma rubber voor 40 x 40 dakluik) is 1.28 en past precies op de rand van het dakluik waar de kap op valt. Mocht u ondanks alles niet tevreden zijn heeft u altijd de optie om te retourneren. Met vriendelijke groet, Klantenservice de Wit Schijndel
Beste Sandra, Bedankt voor uw tijd het plaatsen van deze review. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Klantenservice de Wit Schijndel
Beste Ton, Wij werken met verschillende vervoerders en wij zijn helaas voor het verzenden van de bestellingen afhankelijk van deze vervoerders. Het kan weleens voor komen dat er iets mis gaat of dat het iets langer duurt, maar helaas kunnen wij dit niet voorkomen. We begrijpen het dat dit erg vervelend is en we hebben u dan ook een vervangende zending opgestuurd. Onze excuses voor het ongemak.
Beste Robin, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Met vriendelijke groet, Klantenservice de Wit Schijndel
Beste R. Verhoeven, Bedankt voor uw tijd voor het plaatsen van deze review. Met vriendelijke groet, Klantenservice de Wit Schijndel
Beste Jaap, Wat leuk om te horen dat u al sinds de jaren 70 een trouwe klant bent bij ons. Wij hopen u nog lang van dienst te kunnen zijn. Tot de volgende keer. Klantenservice de Wit Schijndel
Beste Naima, Allereerst onze excuses dat u heeft moeten wachten op uw terugbetaling. Door een fout in ons systeem was uw retour niet verwerkt. Wij zien dat het betaalde bedrag inmiddels aan u is gecrediteerd. Onze excuses voor het ongemak. Klantenservice de Wit Schijndel