Filters

10

super

Heel vriendelijk ontvangen , ondanks de drukte toen heeft de verkoper in kwestie ons toch heel goed verder geholpen en mee onze inkopen gedaan.Alvast een dikke pluim voor de service.

 • Aanbevelen? Ja
1

Na vier dagen nog niks ontvangen

Hallo Dinsdag een relax tuinstoel besteld en meteen ook betaald. Het aanzienlijke bedrag is van de rekening. De mail met track and trace nog steeds niet ontvangen... Als ik al die negatieve reacties zie heb ik spijt hier iets gekocht te hebben. Ondertussen heb ik twee mails gestuurd met de vraag wanneer de stoel geleverd wordt, maar het blijft zonder antwoord... Ik had beter bij Bol of Amazon besteld. Ik hoop dat ik snel reactie krijg en dat er geen schade aa het produkt is. Ik lees dat dat vaak voorkomt. Jammer voor zo een grote winkel.

 • Aanbevelen? Nee
10

Goede prijs, snelle levering

Goede prijs, snelle levering. Top!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw positieve review.

1

Wat een knoeiboel..

Firma is Corona dood. Geen reactie na 3 drie dagen op een simpele vraag in verband met leveringstermijn... Niet aan te raden. Was de laatste bestelling!!!!

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Wat vervelend dat u geen antwoord heeft gekregen op uw vraag. Het klopt inderdaad dat wij te kampen hebben met onderbezetting in verband met corona besmettingen. Onze excuses voor het ongemak.

1

Wat een knoeiboel..

Firma is Corona dood. Geen reactie na 3 drie dagen op een simpele vraag in verband met leveringstermijn... Niet aan te raden. Was de laatste bestelling!!!!

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Wat vervelend dat u geen antwoord heeft gekregen op uw vraag. Het klopt inderdaad dat wij te kampen hebben met onderbezetting in verband met corona besmettingen. Onze excuses voor het ongemak.

2

Bijzonder slechte Webshopservice. Doe dan maar geen webshop aanbieden

Slechte service, lange levertijden en volledig inflexibel. Wachttijden klantenservice zijn bijzonder lang en op de website staat afhalen binnen 2 dagen. Zelfs dat maken ze niet waar. Ook telefonisch wordt je minimaal te woord gestaan en meedenken of flexibiliteit bij het afhalen is ver te zoeken. Opmerking vanuit de klantenservice "Levertijden van 4 dagen zijn supersnel, afhalen is twee dagen maar daar komen we vaak niet aan. Ken de mensen ook niet die de order verwerken dus ja, wacht maar af wanneer je af kunt halen of betaal even dubbel en annuleer je order en betaal opnieuw in de winkel." Kortom, wil je hier iets bestellen, ga dan naar de winkel toe, maar bestel NOOIT via de website. Dit is een moderne webshop niet waard. Laat maar weer zien dat e-commerce een vak op zich is.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Ik zie dat u uw bestelling heeft ontvangen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

10

Top geholpen

Vandaag bij jullie geweest voor wat kampeer spullen We kwamen bij de stoelen en hadden interesse en liepen te kijken tot ik werd aangesproken door een medewerkster met de naam Danik Wat heeft deze dame ons en onze vrienden top geholpen alle tijd en uitleg niks was teveel Toen nog een tafel en.kwamen we er achter dat dat allemaal niet in auto paste ze zei ik kan het ook laten bezorgen TOP idee zij bon gemaakt en alles geregeld Wees trots en zuinig op deze dame als personeel Heb zelf onderneming gehad dus praat uit ervaring Je bent een topper DANIK mvg Henk Versteeg Dordrecht

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw positieve review. Wij zullen dit doorgeven aan de betreffende medewerkster.

10

Perfecte service

Vorig jaar juni hebben we bij De Wit een zakluifel voor onze caravan gekocht. Toen we deze dit jaar in mei weer gingen gebruiken bleken er wat problemen te zijn met een van de poten en een rafter. En natuurlijk op de eerste dag van onze vakantie, op de camping. Telefonisch contact opgenomen met De Wit en erg vriendelijk te woord gestaan door Andreas. Al snel werd vastgesteld dat omruilen van de zakluifel voor een compleet nieuwe de beste oplossing was. We moesten er wel wat km's voor rijden maar dat was de moeite waard. De nieuwe luifel hangt nu aan onze caravan, kan zonder problemen worden opgezet en we kunnen onze vakantie zorgeloos voortzetten. Een pluim voor deze erg klantvriendelijke oplossing en met name voor Andreas.

 • Aanbevelen? Ja
9

Gewoon goed

Na vele slechte reacties te lezen hier van mijn een positieve reactie, tuinstoel kussen besteld en netjes binnen 3 dagen geleverd ik ben zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja
3

niets te merken van corona maatregelen.

Bijna onmogelijk om afstand te bewaren. Nergens is een verplichte looprichting aangegeven. Een looppad loopt zelfs dwars door de rijen die voor de kassa wachten. Ben snel de winkel uitgevlucht. Zeer onverantwoord om op deze manier je winkel open te doen. Het lijkt mij dat er tijd genoeg is geweest om hier een plan voor te maken.

 • Aanbevelen? Nee
1

Waardeloze zaak bij oplossen kapot artikel

Als je artikel koopt en deze blijkt kapot, stuur je hem retour. Op het artikel zit 2 jaar garantie. Na een jaar mailen en geldbedrag retour/nieuw artikel krijg je geen reactie!!! Wat een slechte winkel!

 • Aanbevelen? Nee
2

Slechte service!

Slechte ervaring; door verkeerde informatie over de afmetingen van een tent, heb ik deze moeten terugsturen, na telefonisch contact werd mij beloofd dat ik geen verzenkosten hoefde te betalen. Vervolgens heb ik de verzendkosten nooit terug gekregen. Slechte service!! Bestel ik nooit meer!

 • Aanbevelen? Nee
1

Ik bestel er nooit meer!

Eind maart een barbecue besteld en deze een paar dagen later ook op een pallet ontvangen. De barbecue was op behoorlijk veel punten beschadigd. Op meerdere plekken waren deukjes, krassen, vlekken en zelfs een schoenafdruk, op de barbecue aanwezig. Ook ontbraken er een drukregelaar en gasslang, die volgens de website meegeleverd zouden worden. Na contact met de Wit uiteindelijk een compensatieregeling getroffen waarbij de ontbrekende onderdelen alsnog geleverd zouden worden en daarnaast zou er een financiële compensatie zijn. De onderdelen heb ik netjes ontvangen na enkele dagen wachten. De financiële compensatie zou in het uiterste geval 7 tot 10 dagen op zich laten wachten. We zijn inmiddels 20 dagen en meerdere keren contact met de Wit verder, maar ik heb nog steeds geen betaling ontvangen!

 • Aanbevelen? Nee
2

Een week later een mailtje dat ze het product toch niet gaan leveren

Leuke winkel om naar toe te gaan, maar online echt zwaar onder gemiddelde en voldoet niet aan de verwachtingen. Iets online besteld dat op voorraad was. Direct een factuur en bevestiging gehad. Toen was het stil. En nog langer stil. En nog wat langer stil. En een week later: "sorry het is niet meer leverbaar", binnen 2 weken krijg je je geld terug. (bij de leverancier is het trouwens nog gewoon beschikbaar, dus geen idee wat 'niet leverbaar' hier wilt zeggen)

 • Aanbevelen? Nee
10

Top service!!

Wij hebben een klein jaar geleden een intex pure spa gekocht bij de Wit . Na problemen aan de spa telefonisch contact gehad en ook via de mail een aantal keer geprobeerd het probleem op te lossen ook via intex zelf maar niet gelukt . Uiteindelijk heeft werknemer Marijn van de afdeling zwembaden van de Wit ervoor gezorgd dat wij onze spa mochten inleveren voor een nieuwe met de mededeling u moet hier geen hinder van ondervinden wij lossen het wel zelf op met de firma Intex dit is gewoon top service dat mag wel even gezegd worden !!! Mvg Eddy de Boer nogmaals bedankt

 • Aanbevelen? Ja
1

Long time DELEVERY best order from outside

I place one order after 2 days they did not send me the tracking number and don't answer my mail tell I call them to give me different answer and they did not tell me when I will receive and the item it did not pick already. SO IT IS BETTER TO ORDER FROM ALI BABA, WISH, AMAZON, IT US THE SAME TIME DELEVERY, AND I THINK THEY ORDER LIJE THAT. I HAD OREDER FROM THEM CAUSE I WANT FAST DELIVERY BUT IT IS NOT.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Geachte heer, bij bestelling stond dat er een levertijd is van 4 werkdagen. Uw bestelling is inmiddels overgedragen aan de vervoerder en zal begin volgende week geleverd worden. Door de Paasdagen zal de levering wat later zijn.

1

Slechte service en komen afspraken niet na

Slechte service en komen afspraken niet na 4 weken geleden heb ik een pakket besteld 10 minuten daarna bedacht ik me dat ik nog wat nodig had dus heb gebeld met de klanten service die hebben mij aanbevolen om een nieuwe bestelling te doen en dan zouden hun het voorgaande pakket annuleren. Helaas heb ik toch 2 pakketten binnen gekregen dus die heb ik direct in zijn originele verpakking terug gestuurd. 2 weken later kreeg ik een retour factuur waarop stond dat ik maar een deel van de producten terug had gestuurd waardoor ik de verzendkosten zelf moest betalen en niet het volledige bedrag terug zou krijgen. Dus daarna heb ik contact opgenomen en toen werd mij verteld dat ze een fout hadden gemaakt en dat ik alsnog het volledige bedrag terug zou krijgen. Twee weken later heb ik nog steeds me geld niet terug dus heb ik weer contact opgenomen met de klantenservice die vertelden mij dat het pakket alsnog niet compleet was en niet het volledige bedrag terug krijg. Daarop ben ik tegenin gegaan omdat ik het pakket niet eens geopend had dus dat is onmogelijk. Dus ze zouden opnieuw bellen wat ze voor mij konden beteken dat is inmiddels 2 keer gebeurd en ze zouden me nu 2 keer terug bellen en dat is helaas nog niet gebeurd. Dus nogmaals bestel hier niks de service is super slecht en ze lichten je op!

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Hallo Lucas, als het goed is heb je inmiddels een mail ontvangen met een oplossing.

10

Zeer tevreden goede prijs en een super snelle levering

Lowa wandelschoenen besteld scherpe aanbieding en super snelle levering. Op tweede paasdag stond Post.NL hier s'morgens al voor de deur. Een top bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig geholpen

Ik was al een tijdje op zoek naar combirolhorren voor onze camper en overal was het moeilijk, dankzij Monique kwam ik op de juiste maat en ook vertelde ze mij nog hoe ik deze moest vervangen, ik heb ze besteld en ze pasten perfect dus dikke pluim voor jullie vakbekwaamde personeel.

 • Aanbevelen? Ja
8

Da's echt gezellig winkelen.

Wij waren al een tijdje op zoek naar een lounge-set dus heel het internet afgespeurd. Uiteindelijk op advies van kennis bij de Wit uitgekomen. En jawel daar stond het te pronken op hun website. I.vm. corona afspraak moeten maken ( wat een genot om niet te hoeven wachtten ) en naar Schijndel gereden , lege parkeerplaats en op de tuinafdeling meteen aan de beurt. Geholpen door heel vriendelijke verkoper en de deal was zo beklonken. Afgelopen Vrijdag door eigen bezorgdienst gebracht en keurig neer gezet. Hulde voor de Wit. Enigste minpuntje vind ik dat op de website de suggestie wordt gewekt dat deze set een aanbieding is terwijl de leverancier de zelfde verkoopprijs hanteert .

 • Aanbevelen? Ja
2

Slechte service!

Slechte service, de klant is koning is hier ver te zoeken. Te weinig uitleg bij aankoop van gloednieuwe vouwwagen.

 • Aanbevelen? Nee
2

Slechte retour service!

op 6 februari 2021 een retour verstuurd, deze is op 9 februari 2021 bij de wit en schijndel geleverd. dan krijg je vervolgens een mail dat je binnen 14 dagen je geld krijgt. tot op heden nog niks! na meerdere malen bellen wordt er steeds gezegd; oh het is bij ons administratief verwerkt, binnen enkele dagen zou u het geld moeten ontvangen. maar het bedrag daadwerkelijk krijgen, ho maar!

 • Aanbevelen? Nee
5

Jammer

Prima levering van meerdere goederen, helaas 3 zendingen verdeeld over 3 dagen, had ook 1 zending kunnen zijn, stukken beter voor het milieu! En helaas een item (pet) viel veel te groot uit en dan blijkt dat jezelf voor de retour verzend kosten opdraait.....

 • Aanbevelen? Nee
5

Zonde van de service

Goldbergh broek besteld, prachtige broek, maar gelijk de knoop van de sluiting met aantrekken. Mail gestuurd via formulier op site, maar Nooit reactie gehad.

 • Aanbevelen? Nee
2

Slechte bezorging

4 dagen geleden, online, een sjaal gekocht en nog steeds niets ontvangen. Tijdstip wisselt met de dag. Straks is de sjaal overbodig geworden.

 • Aanbevelen? Nee

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd