1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

zolang alles goed gaat en goed geleverd word is er niks aan de hand.

meer mensen bij de telefoon. ik sta iedere dag totaal anderhalf uur in de wacht en kan alleen tijdens mijn pauzes bellen. ik ben al een week mijn pakket kwijt wat niet bezorgd is en wel is betaald. niemand neemt contact met mij op, zelfs niet via de mail. ik vind dit niet kunnen en ben er eigenlijk wel klaar mee. ik wil mijn geld terug maar er is niemand te bereiken.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Prijs ziet er erg goed uit, maar pas op: ze leveren niet

Op 2 Juli bestelling geplaatst voor zo'n 1500 euro. Bedrag is afgeschreven van mijn rekening en nu 10 dagen verder helemaal niets geleverd. Op verzoeken per email om meer informatie betreffende levertijd wordt gewoon niet gereageerd. Het bedrijf lijkt een nieuw verdien model te hebben geintroduceerd (incasseren en niet leveren), dus mijn advies is niet kopen bij dit bedrijf!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Fysiek in de winkel top

Zorg dat je transparant bent in de communicatie over levertijden. Stuur bij vertraging of onverwachte drukte een mail met uitleg (je zult zien dat mensen dan best schappelijk zijn). Telefoonnummer werkt nu niet die in de mail staat. Toen naar de website gegaan en daar las ik over onverwachte drukte. Desondanks vind ik het jammer dat dit niet gecoomuniceerd wordt via de mail??? Ik blijf nu in ongewis wanneer mijn pakje komt, en of dit op tijd gaat zijn voor onze vakantie.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

het kan beter...

Als je de drukte niet aan kan, haal dan je shop offline. Telefonisch niet bereikbaar, als je ze dan hebt weten te bereiken kan die gene niet vertellen wanneer het verstuurd wordt. geen inzicht!!! Belachelijk.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen Geen communicatie mogelijk Afspraken worden niet nagekomen

Te veel om op te noemen Eerlijk zaken doen Als op de website aangegeven word in voorraad moet dit ook zo zijn en niet na bestelling ineens niet meer Nooit meer iets bestellen

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Nadat er in eerste instantie een verkeerde loungeset was geleverd werd dit nadat ik dit had gemeld super snel opgelost door de medewerkers Toine en Ad. Loungeset werd dezelfde dag nog omgeruild. Top !!

Telefonische bereikbaarheid bij topdrukte verbeteren.

2 sterren: slechter dan verwacht

Sneller antwoorden op mails. De terugzending moet binnen de 14 dagen geschieden maar op een vraag per email kreeg ik na een week nog geen antwoord.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Als je op de website een product kan bestellen en je geeft aan dat het op voorraad is en dat je het kan afhalen, dan is het niet echt te verdedigen dat je m vervolgens toch pas na 3 dagen kan afhalen. Ronduit misleidend. Het enige voordeel is dat ik de order natuurlijk nog wel (zoals wettelijk verplicht) kon annuleren. Telefonist zegt niets te kunnen doen met mijn klacht. Dat zegt wat over een bedrijf.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wij zijn een aantal keren op bezoek geweest bij de winkel in Schijndel, dit is zowaar een dagje uit. Nette zaak, goed ingericht en zeer vriendelijk personeel. Wij zijn nieuw in de kampeerwereld en hadden heel veel advies nodig voor de aanschaf van producten, hier werd netjes tijd voor gemaakt. Voor een hapje en een drankje is er gelegenheid en ook aan de kinderen is er gedacht door er speeltoestellen neer te zetten. Een aantal weken terug een koelkast besteld, deze werd binnen een paar dagen geleverd.

Afgelopen zondag via de webshop nog een aantal producten besteld die benodigd zijn voor onze vakantie aankomende vrijdag. Bij de artikelen stond een levertijd van 1-3 werkdagen. Bij mij houdt dat in dat er geleverd gaat worden tussen maandag en woensdag met eventuele uitloop naar donderdag. Omdat ik gisteren (woensdag) nog niks had gehoord had ik gebeld met de klantenservice. Na 15 minuten in de wacht te hebben gestaan kreeg ik de medewerker aan de telefoon. Na opname van het bestelnummer gaf hij aan dat er al enige tijd door problemen met een nieuw systeem een latere uitlevering plaats vindt. Begrijpelijk maar ik had dat liever eerder geweten. De medewerker moest gaan uitzoeken waar mijn order was, deze lag nog in het magazijn. Ik vroeg of het mogelijk was om er een spoedzending van te maken, dit moest hij uitzoeken en zou mij terug bellen. Inderdaad belde hij na 15 minuten terug en gaf aan dat een spoedorder niet mogelijk was. Postnl zou een trackingnummer geven zodat ik het pakket kan volgen. Helaas moet ik nu mijn vakantie uitstellen omdat jullie niet binnen de afspraken kunnen leveren. Om een lang verhaal kort te maken: Ervaringen met jullie bedrijf zijn goed, medewerkers klantvriendelijk maar communicatie en leveren volgens afspraak kan beter.

Pluspunten

Wij hebben een bestelling geplaatst en de vakantie komt nu wel heel dichtbij. Tot nu toe is er nog niks geleverd. Mijn partner en ik hangen al 3 dagen aan de telefoon gemiddeld 15 min per keer en dat 4x op een dag! De hele top 40 aan moeten horen op het afspeelbandje. Ook al 4 dagen mailtjes gestuurd omdat we toch echt heel graag contact willen krijgen?! Maar dit is onmogelijk??? Geen reactie op de mail gehad? We willen de bestelling annuleren maar omdat we geen contact krijgen gaat dat dus niet.?? Vandaag bij de Vrijbuiter dezelfde spullen gekocht! Top zaak!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zouden veel moeten hebben?

Ga eens nadenken wat SERVICE en op VOORRAAD betekend !!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Door storing was de levertijd langer. Krijgen pas laat te horen. Wij gingen net kamperen dus konden onze koelkast niet meenemen. Klacht ingediend maar nooit iets vernomen. Had beter naar cool bleu kunnen gaan dan had ik hem wel op tijd gehad.

Reageren op klachten van je klanten is wel zo netjes

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede prijs

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bestelling van 19 juni nog steeds niet binnen Afgelopen vrijdag gebeld wel een half uur in de wacht rij gestaan. Na het opnemen is er wel erg gezeelig op de achtergrond iederreen heeft het over het komend weekend. Maar telefoon opnemen ho maar. Men zou het doorgevan aan het magazijn. Dan gaat het maandag de duer uit nog steds niets ontvangen en ook geen tracj en trace code. Waardeloos bedrijf

Website sluiten

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Zondag een bestelling gedaan en aan de hand daarvan een vraag gesteld. Tot op heden geen reactie. Vandaag gebeld met de klantenservice, 15 minuten in de wacht gezeten en nog niemand aan de telefoon gehad. Ook op mijn mailtjes krijg ik geen reactie

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Product niet geleverd, geen reactie op e-mails, telefonisch niet bereikbaar

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Als je een product niet kunt leveren binnen een afgesproken termijn zou het heeeel netjes zijn om daar de klant van op de hoogte te brengen op wat voor manier ook of tenminste een sorry zeggen voor het niet nakomen van je afspraken.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

juiste informatie en snelle levering !

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen tot nu toe

24 juni wat besteld. Het was op voorraad. Tot op heden niks ontvangen of gehoord. Een mail gestuurd een aantal dagen geleden. Geen reactie. Geprobeerd te bellen. Geen mogelijkheid tot contact. Belachelijk! 1e en laatste keer dat ik hier iets besteld heb!

Rooiseweg 22

5481 SJ Schijndel