Pluspunten

Ik koop hier mijn hockeysticks, online. Duidelijke site, mooie aanbiedingen en men belt terug als je n vraag hebt. Prima!

2 sterren: slechter dan verwacht

11 mei heb ik dit besteld en heb nog niets ontvangen omdat de bezorg dienst alleen werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur bezorgt, ik heb al 3 keer aangegeven dat maandag middag na 14:00 uur kan echter daar werken ze niet aan mee en komen ze telkens maandag om +/-10:00 en dan ben ik werken. Moet ik nu een vrije dag gaan nemen voor een tube lijm van 10 euro ik bestel juist online zodat ik er geen vrij voor hoef te nemen. nu zeggen ze dat als ik binnen 5 dagen geen nieuwe datum plan het retour gestuurd wordt naar de afzender, nu maar hopen dat ik mijn geld terug krijg dan

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ze zijn snel met leveren.

Slechte communicatie! Ik kreeg een kapot artikel verstuurd. Gebeld en gemaild. Telefonisch kreeg ik te horen dat ik zelf een nieuwe moest bestellen. Het defecte artikel moest eerst retour. Ik had het snel nodig. Ging ik dus niet redden. Later via mail opeens te horen gekregen dat de nieuwe al onderweg was. Ze weten zelf blijkbaar hub eigen richtlijnen niet. Ondertussen was ik gedwongen een andere oplossing te zoeken. En opeens had ik ongewild weer een artikel. Of ik er dan maar iemand anders blij mee kon maken. Schandalig! Slechte service. En mijn retourkosten laten lang op zich wachten. Ik bestel er niet meer.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb cadeaubonnen besteld. Deze werden bezorgd door een pakketbezorger in een kartonnen doos met plastic opvulling. Had makkelijk in een enveloppe gekund met de reguliere post. Een dergelijke milieu- en geldverspilling vind ik niet meer van deze tijd.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede levering en uitstekende uitleg en info op de site

snellere concurrerende prijs aanpassingen t.o.v concurrenten

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Prima bedrijf, goede prijzen , fijn personeel , ben al 4 jaar een camper aan het bouwen , 90% komt van DeWit

Koffiehoek bij de afdeling accesoirres( kleine pand)

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Laatst een nieuwe caravanluifel, inclusief wielflap gekocht. Na passen bleek de wielflap te kort te zijn en niet voorzien van drukkers. Medewerker Pierre van afdeling voortenten heeft ter plaatse een langere wielflap voorzien van drukkers. Geheel kosteloos. Dit is pas service, helemaal top

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

F

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs, goede producten,snelle levering

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Alle afspraken en toezeggingen zijn in eerste instantie niet nagekomen. Maar de communicatie was open en eerlijk. Waar het probleem lag? Tussen de Wit en DHL

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering goed verpakt

2 sterren: slechter dan verwacht

3 keer moeten bellen waarom er niet geleverd werd, iedere keer kregen we een nieuwe leverdatum maar werd er niets gebracht. jammer dat de wit geen contact met ons opnam maar dat ik zelf iedere keer er achteraan moest bellen.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Snelle levertijd conform afspraak. Paste goed op de stoel maar moest het onderframe wel flink aanpassen. Maar dat wist ik alwel van tevoren. Degelijk materiaal en werkt prima. Ben zeer tevreden

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle levering en alles in orde

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ze hebben vanalles op voorraad als ze het op voorraad hebben.

Kom je afspraken na, ik heb expres artikelen besteld die op voorraad waren, daar staat bij: levertijd 3 dagen, nu na 1,5 week nog niets binnen ! Adverteer dan niet: binnen 3 werkdagen leverbaar. Na communicatie met de wit wordt doorgegeven: inderdaad uw bestelde artikelen zijn op voorraad, en dat ze niet kunnen achterhalen waarom het vertraagd is. Vervolgens wordt er gecommuniceerd dat er verzonden wordt, dat was afgelopen zaterdag. Vervolgens wordt er gecommuniceerd dat dat niet gecommuniceerd had moeten worden. Vervolgens komt er gisteren een mailtje met een traceernummer en men heeft gecommuniceerd dat het dan vandaag bij mij zou moeten zijn. Ik in overleg met mijn baas afgesproken dat ik eenmalig vanuit huis werk want DHL levert niet bij de buren. Ik heb nu een hele dag zitten wachten, kijk ik naar het traceernummer, is het pakketje door DHL nog niet eens in ontvangst genomen. Kortom: na 1,5 week geen bestelling binnen, verder kan ik niet thuis blijven werken om maar te wachten wanneer men het nu verzend...of dat dat pakket nu binnen komt. Vandaag nog een mailtje naar de klantenservice gestuurd maar men geeft geen antwoord meer. Aldus: als je ruim de tijd hebt van een aantal weken kun je er waarschijnlijk bestellen, in mijn geval: wij vertrekken vrijdag op vakantie en het ziet er dadelijk naar uit dat mijn artikelen dan nog niet binnen zijn ook al zijn ze dus op voorraad !!!! Aanrader: NEE, nog niet eerder met een webshop meegemaakt.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

snelle levering goed verpakt

2 sterren: slechter dan verwacht

de retourzending sneller afhandelen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle levering. E-mailbericht van vervoerder welk tijdstip spullen worden afgeleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heldere communicatie, ik had een vraag om extra te bestellen en het antwoord was helder.

Verpakking, een Heki dakluik besteld. Die zit van oorsprong prima verpakt in de originele doos. Alleen De Wit doet de originele verpakking in een best wel grote doos, gevolg extra plastic en karton in huis!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede informatie, supersnelle levering, 1 dag, prijs helemaal prima

Rooiseweg 22

5481 SJ Schijndel