Pluspunten
snelle service goede contacten per mail.
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering.
Verbeterpuntenna dat bleek dat de regelaar niet paste is deze terug gestuurd. Het terug storten van het geld gaat echter aan zienlijk langzamer dan de levering. Nog niets ontvangen!
Bedankt voor de feedback Frans. Wij storten binnen 14 dagen het bedrag retour. In de praktijk is dit meestal wel een stuk sneller. https://www.dewitschijndel.nl/veelgestelde-vragen/#terugstorttermijn
Pluspunten
Juiste informatie over het product snel geleverd
Bedankt voor de positieve recensie Frans.
Pluspunten
Hadden het gezochte product, en dat heb ik besteld via de webshop. Info was goed te vinden en bestellen ging vlot.
VerbeterpuntenVerzendopties!! Verzenden gaat alleen met " transmission weert" niet met een van de grote verzenders. Gevolg, alleen leveren op werkdagen tijdens werktijden, geen alternatieve ophaalmogelijken (jawel...in weert!). Bij niet thuis moet je een nieuwe afspraak maken en er thuis voor blijven. Blijkbaar komen ze niet op zaterdag, niet in de avonden en leveren ook niet bij de buren. Dat is gewoon verouderd. Voor mij een reden om niets meer via de webshop te bestellen ondanks positieve indruk over prijs en bestellen. Bestelling geplaatst op 12/4 van een product op voorraad..ik wacht nu nog steeds.... Contact gehad met klantenservice. Ze zouden het doorgeven, goedbedoeld, maar ik heb er weinig aan.
Bedankt voor de feedback. We zullen de door u gegeven informatie bespreken met onze logistieke afdeling.
Pluspunten
Voor de tweede keer besteld. Ruim assortiment, goede prijzen.
VerbeterpuntenIk krijg zowel op tablet als desktop bij elke pagina de Cookie-melding, irritant tijdens het shoppen
Bedankt voor de feedback en de positieve beoordeling Jorgen. De klacht over de cookiemelding is ons bekend maar helaas niet te reproduceren doordat deze enorm willekeurig optreedt. We werken hard aan een oplossing.
Pluspunten
snelle en vlotte levering, na 2 dagen onze bestelling en 30% goedkoer dan in België
Dank je wel voor de positieve review Karina.
Pluspunten
Goede prijs. Super snelle levering
Bedankt voor de positieve beoordeling Jo.
Pluspunten
Netjes en snel geleverd met een goede prijs voor het bestelde artikel. De Wit heeft een goede website waarop men op een goede manier begeleid wordt naar het juiste artikel, klasse!
Dank je wel voor de positieve recensie Frans.
Pluspunten
DeWit had mijn tent op voorraad en ik heb hem via de internetshop gekocht. Zeer snelle afhandeling en levering. De leverancier stuurde bericht met de levertijd, die ik gelik heb beantwoord of het een dag later kon en dat was geen probleem.
Bedankt voor de positieve recensie.
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenLevering gebeurde op foutief huisnummer, op 11 i.p.v op 41. Omdat we deze buren goed kennen hebben zij dit tot bij ons thuis gebracht. Dit is echter niet de schuld van De Wit maar van Post. Nl . Dus dit ter info het kan dat zo een zending verloren gaat.
Dank je wel voor de feedback en de positieve beoordeling Hubert.
Pluspunten
Alles prima tot in de puntjes
Dank je wel voor de positieve review Jos.
Pluspunten
Snelle levering, correcte afwerking.
Bedankt voor de positieve recensie Michiel.
Ik weet niet of de persoon die het leverde ook van het bedrijf is maar vriendelijk was hij zeker niet. Bij het leveren bleek het bovenblad van de opbergboox stuk te zijn ,na contact met DE WIT SCHIJNDEL geven ze de raad om contact te nemen met KETER zelf wat ik ook gedaan heb,nu hopen dat het bovenblad vlug geleverd wordt
Bedankt voor de feedback Marleen. We zullen dit intern bespreken.
Verbeterpuntenproduct was onvolledig geleverd
Bedankt voor de feedback en de positieve recensie Annelies.
Pluspunten
Fijne snelle levering. Volgende ochtend geleverd.
VerbeterpuntenDe maat vd slangaansluiting was nergens terug te vinden op internet. Deze had ik nodig om de aansluitingen vast klaar te maken. Vraag telefonisch gesteld bij de Wit maar helaas is er nooit teruggebeld zoals beloofd was.
Bedankt voor de feedback en de positieve recensie. Wij zullen de feedback intern bespreken.
Pluspunten
snelle levering van bestelde artikelen
Bedankt voor de positieve beoordeling Yvonne.
Hadden een Thule fietsendrager besteld die blijkbaar voor levering totaal niet wordt gecontroleerd, want de helft van de onderdelen zaten er niet bij. Nu maar afwachten of er een complete fietsendrager wordt geleverd.....
Bedankt voor de feedback. Het is natuurlijk erg vervelend dat een artikel niet compleet is als de doos geopend wordt. Wij zullen er ook zeker alles aan doen om dit zo snel mogelijk op te lossen. Maar een artikel voor levering openen en controleren? Dat doen wij inderdaad niet. En we vinden dat ook niet vreemd overigens. Zou hoogst ongebruikelijk zijn als een winkel dat deed.
Lezen van email vragen over producten en daarop terugkomen Retour verzendkosten niet op de klant verhalen. Wordt op die manier zinloos om (in mijn geval) een verkeerd artikel terug te sturen.
Bedankt voor de feedback Martin. Zijn onze antwoorden op de e-mails wellicht in de spamfolder beland? In het geval van een foutieve levering of een defect artikel, storten wij na ontvangst van het product en het retourformulier en na beoordeling achteraf € 6.95 aan gemaakte verzendkosten van die retourzending terug.
Pluspunten
Mail gestuurd met een klacht over een bezorgd product dat bij uitpakken niet nieuw en beschadigd bleek. In plaats van een reactie krijg ik dit mailtje met de vraag of mijn bestelling bevalt en het verzoek om een beoordeling te schrijven . .
VerbeterpuntenCommunicatie. Inkomende berichten van klanten lezen en oppakken.
Bedankt voor de feedback Johan. De mail met een verzoek tot beoordeling is een geautomatiseerde e-mail. Is onze reactie misschien in de spamfolder terecht gekomen. Wij proberen namelijk altijd zo snel mogelijk te reageren.
Pluspunten
donderdagmorgen om 07h00 besteld en betaald en vrijdagmiddag 12h00 ontvangen.bravo
Bedankt voor de positieve recensie Karel.
Pluspunten
Alleen dat het snel verzonden is, maar nu nog het goede artikel ontvangen.
VerbeterpuntenIk heb een deurvergrendeling voor de koelkast serie 7 besteld, maar een voor serie 4 ontvangen, ik heb hem terug gestuurd maar nog geen andere ontvangen, ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren.
Bedankt voor de feedback Ans. Uiteraard doen we ons best het zo snel mogelijk op te lossen.