Pluspunten
Heel snel geleverd.
Pluspunten
Prijsverschil heel netjes afgehandeld. Complimenten!
Bedankt voor de positieve beoordeling Wendy.
Pluspunten
Goede service en positieve en vriendelijke medewerkers.
VerbeterpuntenGa zo door
Dank je wel voor de positieve recensie Ton.
Pluspunten
prima gemodificeerd product! goed geprijsd en snelle aflevering!
Bedankt voor de positieve recensie Koos.
Pluspunten
Makkelijk te bestellen en betalen, snelle en goede levering.
Dank je wel voor de positieve beoordeling Astrid.
Pluspunten
Geen.
VerbeterpuntenArtikel besteld dat niet op voorraad bleek te zijn. Nadat de levertijd was verstreken gebeld. Telefonisch vernam ik dat ik het artikel nog niet ontvangen had omdat het niet meer leverbaar is. Geld zou teruggestort worden, werd bevestigd nadat ik er zelf om vroeg. Na week geld nog niet retour. Weer gebeld. De persoon die de betalingen als enige mag accorderen is ziek... #facepalm Wel ontving ik een mail om het nooit ontvangen en niet meer leverbare product te beoordelen. Bij deze dus! Aan de telefoon bleek de persoon ook te denken dat een Thermoball jack een trui was, hoe goed ken je dan je buitensportcollectie???
Bedankt voor de feedback. Dit zal intern worden besproken.
Pluspunten
Correcte afhandeling
Bedankt voor de positieve beoordeling Gaby.
Pluspunten
Snelle levering in duidelijke omstandigheden.
Dank je wel voor de positieve recensie Guy.
Pluspunten
Veel informatie bij de producten. Makkelijk bestellen en betalen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en levering. Voor mijn bestelling een dikke 10
VerbeterpuntenTop zo doorgaan.
Bedankt voor de positieve beoordeling Marcel.
Pluspunten
Schaatsen slecht geslepen, vol met bramen en slechte ronding. Moest de schaatsen nogmaals laten slijpen en ronden €€€. Schaatsen niet netjes verpakt zaten los in de doos. Het product van Raps is prima maar de service van de Wit is onder de maat.
Bedankt voor de feedback Wouter. Dit zal intern worden besproken.
Pluspunten
Wat een snelle en vriendelijke service. Zal het komen doordat ze in het zuiden zitten? Echt super!
Bedankt voor de positieve recensie Arianne.
Pluspunten
snelle en helder email verkeer. Dinsdagavond besteld donderdagmorgen product in huis. Complimenten voor de leveren via Transmission. Tijdig geïnformeerd hoe laat ze leveren en ook op aangegeven tijdstip product geleverd
Verbeterpuntengeen
Dank je wel voor de positieve beoordeling Mich.
Pluspunten
Het product voldoet aan al mijn wensen. Snelle service.
Bedankt voor de positieve review Marina.
Pluspunten
Het gekochte product is nog niet bezorgd. De bezorgkosten zijn in vergelijking met andere bezorgdiensten erg hoog, terwijl de service onder de maat is. Producten gaan weer mee naar Helvoirt en er kan alleen een nieuwe afspraak voor leveren naar hetzelfde adres of ophalen in Helvoirt gemaakt worden. Het is niet mogelijk om naar een winkel in de buurt te laten bezorgen. Het maken van een nieuwe afspraak is niet gelukt waardoor ik de spullen nu nog niet heb. Via het contactformulier heb ik de situatie uitgelegd bij De Wit, maar hier komt geen reactie op. Ondertussen zijn de spullen te laat om gebruikt te worden waarvoor ik ze besteld heb.
VerbeterpuntenEen andere bezorgdienst. Reageren op contactformulier.
Bedankt voor de feedback H. We hebben deze doorgegeven aan onze logistieke afdeling.
Pluspunten
Eerst een truma kachel s2200 besteld + aan-en afvoerset. Daarna nog enkel kleine onderdelen voor gasaansluiting. Zeer perfect advies en levering.
Dank je wel voor de positieve beoordeling Paul.
Pluspunten
In eerste instantie werd van de 2 type Thetford, de verkeerde geleverd. Na contact werd binnen 1 dag de juiste geleverd en de ander retour genomen. Keurig en adequaat opgelost, kan gebeuren.....
VerbeterpuntenFlauw om te zeggen, dat voortaan het juiste type gepakt moet worden ! Wie zonder fouten is werp de eerste steen !
Bedankt voor de feedback en de toch positieve review Cor. We nemen de verbeterpunten uiteraard mee.
Pluspunten
Zeer duidelijke uitleg. Jevkunt alles gied terug lezen. Fijne site en mooie winkel.
Dank je wel voor de positieve recensie Sandra.
Pluspunten
Tweede bestelling bij De Wit, alles erg professioneel verlopen. Snelle levering.
VerbeterpuntenEen hoekje van het metalen Fiammwaarschuwingsbord was omgeplooid, met een kraakje in de verf tot gevolg. Omwille van de beperkte schade besloot ik om de plaat niet terug te zenden. Vermits de verpakking goed en onbeschadigd was lijkt het erop dat dit reeds aanwezig was voor verzending. Misschien helpt een dubbelcheck bij het inpakken?
Bedankt voor de positieve beoordeling én de feedback Erwin. We zullen deze natuurlijk even doorgeven!