Pluspunten
Prima levering
VerbeterpuntenHet product was niet geheel volgens de verwachting qua kleur, lichtgrijs was wel heel erg wit, dit kan je geen grijs meer noemen.
Pluspunten
Geen contact mee te krijgen, zelfs na klacht Email geen reactie.
VerbeterpuntenCommunicatie
Pluspunten
product moet nog ingebouwd worden,gaat mee in de koffer naar spanje,Caravan staat daar
Pluspunten
Snelle levering en kwaliteit
Pluspunten
voorheen heel snelle en betrouwbare gratis levering, advies op maat.
VerbeterpuntenIk hoop dat dit uitzonderlijk was, maar deze keer een totaal gebrek aan communicatie of verontschuldigingen ivm 3 weken late levering in 2 keer in plaats van in 1 keer...
Pluspunten
makkelijke website en snelle correcte levering
Verbeterpuntenzou het niet weten
Pluspunten
Prima bedrijf
Pluspunten
Was altijd een goed bedrijf kom er al ruim 20 jaar voor spullen om campers te bouwen of te verkopen, en er was kennis van zaken. Dit alles lijkt verdwenen!!!
VerbeterpuntenDe gehele web winkel en afhandeling is een ramp, sturen van verkeerde producten afspraken niet nakomen enz enz zelfs geld terug duurt lang en is onduidelijk. Jammer doe in het vervolg mijn zaken ergens anders!!
Pluspunten
Ben super tevreden. Alles netjes verpakt en snel in huis.
VerbeterpuntenWeet er geen!!!!!!
Pluspunten
snelle levering, perfect product
Pluspunten
Prijs en levertijd is voldoet tov verwachting.
VerbeterpuntenDe producten vertegenwoordigen hun waarde wel. De wijze hoe het is aangeleverd (lekke fles met toiletvloeistof) laat te wensen over. Hierover gemaild. Een nieuwe fles zou worden opgestuurd. Inmiddels wacht ik al een aantal weken. Geen reactie meer ontvangen.
Pluspunten
Groot assortiment tegen heel goede prijs.
VerbeterpuntenWas doorgegeven 3 dagen levertijd. Maar op derde dag (afleverdag) nog geen mail over levering ontvangen. Gebeld en toen bleek dat er nog niets aan gedaan was. Twee dagen erna hadden wij een afspraak om het trapje te laten plaatsen!!! Maar diegene (mevrouw) die ik aan te telefoon kreeg beloofde mij dat zij persoonlijk voor verzending zorg zou dragen en dat is ook gebeurd. 's Avonds nog naar transporteur en de volgende dag afgeleverd. Pluim voor die mevrouw maar men had zich niet aan de beloofde levertijd gehouden!!!!
Pluspunten
Afspraken en service komen ze correct na.
Pluspunten
snelle levering en goede informatie
Pluspunten
Pluspunten
De bestelde luifel kwam niet op,afgesproken tijdstip maar na kontaktname telefonisch met transport werd dit op,de beste manier opgelost en kwam alles perfect terecht.
Pluspunten
Snelle en perfecte levering
Pluspunten
snelle levering via pakketpost. Goed ingepakt om beschadigingen te voorkomen
Pluspunten
Snelheid, nakomen wat ze beloven. We hadden heel snel een luik nodig. Dit was heel erg snel!!!
VerbeterpuntenZou het niet weten.
Pluspunten
Snel geleverd. Prima pakket. Zeer tevreden!
Pluspunten
zondagavond besteld, dinsdagmorgen om 10.00 uur reeds geleverd, mogelijk om track and trace van de zending te volgen. Zeer gunstige prijs.