Pluspunten
VerbeterpuntenLevering was niet compleet (koelkastrooster ontvangen zonder rooster en zonder schoorsteen inzetstuk). Twee keer per e-mail gevraagd wat aan de hand is maar geen reactie erop.
Pluspunten
Snelle levering en goede zorg
Pluspunten
VerbeterpuntenLogistiek op orde brengen.Als er 8 producten bestelt en betaald zijn, deze allemaal leveren,en niet 1 artikel weg laten. Geen paklijst bijgevoegd. Deze zal door het maagazijn ook te gebruikt kunnen worden als controle lijst,(aanvinken).Als klant bel de onvriendelijke dame niet laten beloven dat ze het nasturen. En vervolgens niets doen. Deze klant besteld dus NOOIT meer iets bij de Wit.
Pluspunten
Zowel op website als telefonische aanvraag is hier snel een oplossing voor t gevraagde.
Pluspunten
duidelijke site
Verbeterpuntenzou ik niet weten
Snellere levering
Pluspunten
Vraag betreffende de levering via de mail gestuurd en zeer snel reactie hierop
Pluspunten
snelle levering,goed verpakt fijne prijs
Liever een ander vervoersbedrijf. Als ik van te voren had geweten dat Trans Mission de vervoerder was had ik mijn bestelling niet geplaatst bij jullie.
Pluspunten
Alle beloftes qua afhandeling bestelling helemaal nagekomen.
Pluspunten
Prima website
VerbeterpuntenKoffiezetapparaat stonden geen maten bij. Bleek groter dan we dachten. Bij Porta Potti zou gebruik en besteladvies benodigdheden uitgebreider kunnen.
Pluspunten
Snelle levering. wordt keurig netjes geïnformeerd over de vervoerder wanneer men komt in een tijdsbestek van 2 uur. Vragen via de mail snel beantwoord zodat ik het juiste product kon bestellen. Veel keus in onderdelen die tenminste ook op voorraad zijn. Super, komt bij ander webwinkels vaak voor dat onderdelen lange levertijden hebben
Pluspunten
Levert zeer snel en de communicatie verloopt ook zeer snel. Je bent met mensen bezig die hun vak kennen. Men help je wanneer er een probleem optreed.
VerbeterpuntenEr zouden meer onderdelen op de webshop mogen komen. Daarom moet men ze niet op stock hebben maar een bestel indicatiezou handig zijn. Dit dan vermeld bij de artikelen.
De maat in de broek kwam niet overeen met de maat die vermeld stond op de website. Het omruilen was een heel gedoe. Het duurde erg lang voordat wij het juiste artikel ontvingen. Ook het terugbetalen van de retourkosten laat erg lang op zich wachten. 8 april is beloofd dat dit binnen enkele dagen teruggestort was, nu (2 weken later) nog niks ontvangen. Ik zal niet zo snel meer via de webshop iets bestellen.
Pluspunten
goeden dag kom met een set boogstokken waar twee stokjes in kapot zijn en vraag naar twee nieuwe stokjes. de stok word na gekeken en word ter plaatse uit elkaar gehaald de verkoper gaat naar een magazijn en haalt daar twee nieuwe stokjes die wel te lang waren .hij maakt ze ter plaatse korter en monteert de stokjes weer netjes in het elastiek wat een service De verkoper hete Harm Nou Harm dit is echte service
Pluspunten
Levering van het aggregaat ging erg snel, een dag eerder dan werd aangegeven, klasse! Het aggregaat levert een mooie constante stroom en is compact en makkelijk in gebruik.
VerbeterpuntenHet bestelsysteem is prima, maar 1 opmerking. Er werd geen onderscheid gemaakt tussen een bedrijfsmatige of een persoonlijke bestelling.
Pluspunten
Goede snelle levering
Pluspunten
Niet het bedrijf maar bezorgdienst post.nl is een ramp voor Belgische klanten
VerbeterpuntenZoek een andere forwarder voor Belgische klanten
Pluspunten
Een gebruiksvriendelijke website en een snelle levering!
Pluspunten
Na ca 2 uur dhr. Huiberts aan de lijn gekregen, de afdeling was eerst druk bezet daarna was iedereen ETEN maar dhr.Huiberts heeft daarna mij goed geholpen door persoonlijk naar het magazijn te gaan en de gootsteen bak op te meten. Ik moet hem nog inbouwen en dat valt niet mee, de bak past net niet in het oude gat dat moet ik aanpassen, moet lukken maar dat kan ik pas over 4 weken doen, als het mislikt kan ik hem niet meer terugsturen, heb ik pech, maar voor de rest snelle levering en goed advies van Huibers.
VerbeterpuntenTEL doorverbinden met de juiste persoon gaat moeizaam . Drk eten etc. U wort teruggebeld zo, ja na 2 uur opnieuw bellen.
Pluspunten
betrouwbaar en correct