Pluspunten
Overzichtelijke webshop, verhouding prijs/kwaliteit is prima.
VerbeterpuntenResultaten van een zoekopdracht naar producten is een mogelijk verbeterpunt. Als ik zoek op "kabelschoenen" vind ik alleen de duurdere exemplaren(Velleman). De goedkopere (Carpoint) zijn te vinden door te zoeken op "kabelverbinders". Ik zou verwachten dat beide zoektermen zowel de Velleman als de Carpoint tonen. Daarmee geef je een klant altijd de keuze.
Pluspunten
makkelijk en snel om via de site te bestellen
Pluspunten
Goed, snel en betrouwbaar
VerbeterpuntenBreder assortiment caravan accessoires cq onderdelen.
Pluspunten
De bestelde hockeytas was snel in huis. Super dus!
Pluspunten
Geen enkel, opgelet onprofessonieel!
VerbeterpuntenCommunicatie verbeteren,afspraken nakomen,zelf oplossingen aanbieden,minimaal respect voor de klant, minimale schadeloosstelling voorzien, verantwoordelijkheid niet afschuiven naar derden ,de vervoermaatschappij. Zelf totaal geen initiatief genomen, de klant zelfs niet verwittigd dat er iets fout liep. Uiteindelijk produkt pas volgend jaar verkrijgbaar! Gisteren besteld bij Bol.com, is vandaag al geleverd!!!
Pluspunten
De aankopen worden snel geleverd en zijn altijd goed verpakt. Tot nu toe geen klachten.
Pluspunten
Is zeer fijn om wat te kopen en komen de afspaken na wat bestelling betreft Oke
VerbeterpuntenGeen naar mijn mening!!!!
Pluspunten
Gewoon een oersolide en prettig bedrijf dat haar afspraken nakomt. In voorkomend geval wordt een probleem op soepele wijze snel en adequaat opgelost.
Pluspunten
perfect
Verbeterpunteneen nog grotere aanbieding
Pluspunten
Keurige levering volgens aangeven in de webshop, duidelijke webshop. niets op aan te merken...
Pluspunten
VerbeterpuntenZeer slechte service nadat bleek dat product waarvan werd gezegd dat het alleen was uitgepakt ter controle volledig bleek gebruikt en mankementen bleek te bevatten.
Pluspunten
eergisteren besteld en vandaag het pak gekregen in België. Waow dat is eerste klasse service !! Dank u.
Pluspunten
als je een vraag hebt laten ze zo snel mogelijk een mail terug met uitleg of andere toepasbare uitleg op u vraag waarvoor dank
Pluspunten
Vaak de laagste prijs
Verbeterpuntensnellere levering
Pluspunten
Supersnelle levering , goede communicatie email
Men levert een verkeerd product uit. Deze is inmiddels teruggestuurd (vorige week al) en ene Jamie van de webshop beloofde mij ervoor te zorgen dat mij het juiste artikelen gestuurd zou worden. Nooit niks meer vernomen en het artikel heb ik tot op heden nog niet mogen ontvangen. Ik heb nog gemaild. 0 respons terug. Kijk dat het in deze periode druk is hoeft nog geen reden te zijn om helemaal niet te reageren. En als je iets vorige week dinsdag beloofd en het is vandaag maandag een week verder en nog niks en geen respons, tja. Ik had ook graag op vakantie gegaan met het juiste artikel, nu heb ik niks. Ja, geld kwijt.
Pluspunten
????
VerbeterpuntenSlecht bereikbaar per telefoon (door drukte?) en reageren niet op e-mail w.b. bestelling
Pluspunten
Snelle levering en de zending is goed te volgen.
Pluspunten
beste mensen ik ben zeeeeer tevreden met jullie wijze van werken . het is gewoon top. met vriendelijke groeten Daniel Vandewalle . ik zou zeggen doe zo verder .
Pluspunten
Prijs is in het algemeen aantrekkelijk
VerbeterpuntenCommunicatie v.w.b. levering is zeer onder de maat.