Pluspunten
Duidelijk en overzichtelijk.gewoon normaal bestellen en de levertijd binnen afgesproken tijd.
Pluspunten
Goed overleg met personeel,en correcte behandeling,en snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vriendelijke dame aan de telefoon.
VerbeterpuntenZondag een bestelling geplaatst (wat artikelen voor het zwembad). Vandaag (donderdag) keurig geleverd. Tot mijn verbazing kreeg ik maar de helft van mijn bestelling binnen. Factuur bekeken (via de mail). Ook daar stonden maar 2 dingen gemeld. Na een telefoontje bleek dat de andere producten niet meer op voorraad waren. Begrijpelijk met deze zomerdrukte. Het had jullie gesierd om dat gelijk via een mailtje of in de factuur te melden.
Pluspunten
Goed advies en betaalbare prijzen. Bovendien snelle levering en overzichtelijke website.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Zeer snel, prijs kwaliteit goed, komen afspraken na.
Pluspunten
er word met zorg en vriendelijkheid met de klanten om gegaan
Verbeterpuntenga zo door waar jullie meebezig zijn.klasse
Pluspunten
Prima levering en mooi snel
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooie zaak komen er wel persoonlijk maar bestellen ook regelmatig is
Pluspunten
Vriendelijk personeel. Wordt fijn te woord gestaan
VerbeterpuntenHeb gisteren 24 juni gebeld of er voldoende voorraad was zodat ik op 25 juni niet mis grijp na een rit van ruim een uur. Uiteindelijk besluit ik het toch via de webshop te bestellen en dan blijkt er toch geen voorraad te zijn van art nr 1101230. De zoekfunctie op de webshop kan beter. Zoek je bijvoorbeeld op scharnier dan krijg je een hele lijst met producten die er niet in thuis horen. Het zou makkelijk zijn als de zoekfunctie ook resultaat zou geven bij het invoeren van jullie artikelnummer. Bijvoorbeeld bij herhaal bestellingen.
Pluspunten
Zeer snelle levering. Binnen twee dagen. Prima.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Eerste keer bij hen via de webwinkel gekocht, super ervaring, overzichtelijke site, vriendelijke mensen aan de telefoon en fantastische overzichtelijke levering. Zien mij in de toekomst terug bij hen bestellen. Dank
Pluspunten
Positief over de hele lijn . prima
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
scherpe prijzen
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Zeer snelle en zeer vriendelijke levering!
Verbeterpunten?
Pluspunten
Men zal er alles aan doen om je product zo snel als mogelijk te doen leveren.
VerbeterpuntenSoms zijn er producten uitverkocht en dan kan je niet verder bv. Een draai plateau voor je voorstoelen van een auto. Dit stagneerde erg.
Pluspunten
Over algemeen prima ervaringen, waar wij veel plezier van hebben, vouwwagen gekocht en de nodige kampeer benodigdheden. Daarnaast is de nazorg/garantie prima in orde, zeer goed zelfs.
VerbeterpuntenKwaliteit is niet bij alle producten altijd even goed.