Pluspunten
Over algemeen prima ervaringen, waar wij veel plezier van hebben, vouwwagen gekocht en de nodige kampeer benodigdheden. Daarnaast is de nazorg/garantie prima in orde, zeer goed zelfs.
VerbeterpuntenKwaliteit is niet bij alle producten altijd even goed.
Pluspunten
Verbeterpuntendat de bestellingen serieus genomen moeten worden ik heb nu drie keer het verkeerde gekregen wat veel irritatie met zich meebrengt doordat ik het moet terug sturen en voordat ik mijn geld weer terug heb moet ik daar veel telefoontjes over plegen voordat ik het terug heb
Pluspunten
Goede service en vakmanschap
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
makkelijk online zoeken en bestellen. niet op voorraad en dan de mogelijkheid tot bericht mailen als het weer op voorraad is.
Verbeterpuntendaar moet ik over nadenken...
Pluspunten
besteling geplaats op maandag 20h thuis gegrijgen woensdag om 12h30 !!!!!alles in orde en in goede verpaking en voor de prijs ...geen komentaar voor alle belge open uw OOGEN!!!! Michel RENAIX
Pluspunten
Wij hadden initieel een probleem met onze levering via de webshop (beschadigde goederen). Men heeft ons na vlotte communicatie zeer vlot verder geholpen, zeg wel uit de nood geholpen (we hadden de goederen enkele dagen erna al nodig), dus dat is zeer positief. De dag ervoor besteld en de dag erna al in huis! Zeer vlotte levering! Vele betaalmogelijkheden.
VerbeterpuntenWe zijn in de winkel zelf ook eens langs geweest en hadden deskundig advies nodig over de aankoop van een tent voor onze mobilhome. Wij waren dan ook met de mobilhome afgezakt vanuit België naar Nederland. Jammer genoeg kregen wij te horen op de afdeling dat men geen tijd had om met ons mee te komen kijken naar de mobilhome of ons advies te geven over het aankopen van een voortent. Dit vond ik niet echt kunnen na zo'n lange afstand gereden te hebben. We hebben onze voortent dan ook bij een andere firma besteld. Klant is nog steeds koning en we vonden dat er wel even tijd kon vrijgemaakt worden of een andere oplossing kon aangeboden worden.
Pluspunten
Prijs was 10 euro lager dan andere websites
Kom afspraken na: artikelen op voorraad levertijd 1-3 werkdagen, als afwijkt even contact op nemen. Mijn bestelling was volledig op voorraad en na een week nog niet geleverd. Na een telefoontje kon dat wel en moest ik nog eens 2 dagen wachten! Vervolgens werd blijmoedig de bestelling geannuleerd. Heel veel verbeterpunten lijkt me.
Pluspunten
Vriendelijk personeel. Meestal bestellen wij in de webshop prima geregeld snel verzonden.
Pluspunten
snelle service
Pluspunten
- duidelijke site - duidelijke gerichte communicatie
Pluspunten
Altijd nette vlotte levering. Bij twijfel over een product, na telefonisch contact goede info en hulp over bestelling.
Pluspunten
Zeer goede service en vakkennis op de camperafdeling. Prettige mensen die met je meedenken.
VerbeterpuntenNu heel de Wit is gemoderniseerd maag het campergebouw ook wel een beurt hebben
Pluspunten
snelle levering goede overzichtelijke side
Pluspunten
Ik heb dinsdag 02-06-2015 om 13:00 uur een bestelling geplaatst bij de Webshop van de Wit Schijndel. De bestelling werd door DPD Paketdienst al op donderdag 04-06-2015 om 11:15 geleverd. Daarom een nieuwe slogan: Wil je de bestelling heel snel , de Wit uit Schijndel stuurt het met DPD Paketdienst wel.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
heel snelle levering, goed op te volgen en bij retournering van een artikel snelle terugbetaling, waardoor we een nieuwe bestelling hebben geplaatst