Pluspunten
Correct uitleg, vriendelijke te woord gestaan ,prachtige duidelijke site, snelle bevestiging alles top. Snelle levertijd
Pluspunten
overzichtelijke site, duidelijk omschreven. goede reactie na klacht.
Verbeterpuntenverzendkosten. gratis alleen als je grote dingen koopt. en dat is bij jullie wel eens van toepassing, dan krijg je meteen 30 euro aan de fiets.
Pluspunten
Zeer vriendelijke bediening en deskundig advies. Er worden automatisch vergelijkbare alternatieven aangeboden. Zeer gunstige prijzen bij een ruim assortiment!
VerbeterpuntenDe laatste keer dat wij er geweest zijn hing er een storende "ultrasone " toon in de winkel!
Pluspunten
wij hebben al veel bij de wit besteld en alles verloop vlot
Pluspunten
Supermooie winkel, kunt er de hele dag lekker rondneuzen!! En ook belangrijk; leuke speelhoek voor de kids. Leuk dagje uit dus.
Pluspunten
Mooie winkel met groot assorti,vriendelijk en deskundig pwrsoneel
Pluspunten
Tijdige en correcte levering. Prima kwaliteit/prijs-verhouding.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Reperatie werkplaats betrouwbaar en redelijke prijzen
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenBlijf
Pluspunten
snelle levering en makkelijk bestellen
Pluspunten
heel toffe indeling van de website en gemakkelijk om een bestelling te maken !
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prettig bedrijf om mee samen te werken ,altijd correct
Verbeterpunten24uren levering naar België via post.nl zou wel beter zijn dan dhl en gls
Pluspunten
Er wordt goed voor je gezorgd.
VerbeterpuntenGeen tips
Pluspunten
De Wit is bereid om onze 15 jaar oude tent (die ze overigens nog steeds verkopen!), na te kijken op een aantal kleine gebreken/defecten. Geweldige service, zelfs na 15 jaar!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ten tijde van de internet bestelling deed de internet kassa het niet. De wit pakte het goed op om zelf contact per mail op te nemen waardoor we de bestelling goed konden afronden.
Pluspunten
Zeer snelle service, prima producten voor zover ik dat nu al kan beoordelen, ik moet het nog gaan gebruiken.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelheid en veelheid van betaalmethodes
Pluspunten
Artikel is goed.
VerbeterpuntenNetjes afgehandeld