Pluspunten
Gewoon snel en goed!!!
Pluspunten
Alles is prefect in orde
Pluspunten
erg vriendelijk mee denkend personeel op de afdeling voortenten en luifels met name Carol
VerbeterpuntenGrote artikelen zo als bv luifels gratis bezorgen
Pluspunten
Snelle levering Goed contact via Email Goed Ga zo door.
Pluspunten
Op maandag besteld en op woensdag geleverd. Prima!! Alleen heb ik dinsdag op internet gekeken voor levering maar helaas geen mail ontvangen en plotseling op woensdagmorgen stond de bezorger aan de deur.
VerbeterpuntenGraag op tijd gegevens wanneer de bezorger komt.
Pluspunten
Zondag besteld en dinsdag al in huis!
VerbeterpuntenBezorg kosten mogen wel lager.
Pluspunten
Sociaal personeel, erg behulpzaam en nemen vooral de tijd voor je. Staan er niet alleen nog om te verkopen maar ook om je dingen goed uit te leggen. ZEER GOED PERSONEEL!!!!!
Pluspunten
- Snelle levering - Lage prijzen - Goede communicatie
Verbeterpunten- Site is niet altijd up-to-date, producten die op de website staan zijn niet altijd voorradig. ( ze bieden wel vergelijkbare alternatieven als hier sprake van is) - Routine-taken zoals het verwijderen van anti-diefstal-labels worden over het hoofd gezien. (ze bieden wel aan om het product retour te sturen om een dergelijke label te verwijderen) Al met al kan ik zeggen dat de Wit te Schijndel een servicegerichte winkel is die probeert haar klanten zo tevreden mogelijk te houden. Het belangrijkste verbeterpunt is de afhandeling, belangrijke details zoals het verwijderen van een antidiefstal-label moeten niet over het hoofd worden gezien.
Pluspunten
super service en snelle leveringstijden heb al heel vaak spullen online besteld bij jullie bedankt voor de super service daarvoor
Pluspunten
onze ervaring is dat wat ze beloven ook nakomen. als kopers kregen wij ook inbreng over een akkefietje
Pluspunten
Snelle reactie en snelle levertijd een bedrijf wat doet wat die zegt.
Pluspunten
Altijd al (meer dan 30 jaar voor mij) een betrouwbare leverancier, welke qua kwaliteit/prijs erg goed in de markt ligt. Bestellingen via internet verlopen altijd vlekkeloos
VerbeterpuntenKan er geen verzinnen
Pluspunten
Pluspunten
uitgebreid assortiment goede web winkel
Verbeterpuntenleveringssnelheid
Pluspunten
Veel variatie
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk en positief kan alles vragen en niets is te veel en ook zeer deskundig
VerbeterpuntenGeen .perfect zoals het is en ga
Pluspunten
Alles keurig van bestellen tot leveren
Staat vermeld boven € 50,00 geen verzendkosten, krijg echter wel € 29,95 in rekening gebracht ondanks bestelling van bijna € 900,00