Vlotte, complete en correcte levering.

Voor herhaling vatbaar.

Ander product gekregen dan besteld

Ander product gekregen dan dat ik besteld heb. Zou wel de zelfde werking moeten hebben. Maar is minder agressief. Verder wel optijd geleverd ondanks de feestdagen

Snel goede service en de grootste oplossing!

Snel goede service en de grootste oplossing!

prima product en snel geleverd

Vier zinken bladscheiders gekocht. Netjes afgewerkt product. In het weekend besteld en op woensdag geleverd in België.

Snelle levering van goede product

Het gewenste product goed gevonden, snel geleverd. Helaas door eigen schuld verkeerde kleur. Retourkosten wel zelf betalen.

Snelle service ook met nalevering

Levering pakket duurde iets langer dan verwacht i.v.m. kerst. Een aantal onderdelen werden nageleverd. Dit werd al de volgende dag aangeleverd.

Service minded en snelle levering

Service minded en snelle levering, geeft advies en levert qulitatief goed spullen.

Snel en goed

Snel en goed

O-Shops is prima.

Een oude sifon vervangen en nergens te vinden. O-Shops kon hem bestellen en leveren. Allen maakte DHL er een zooitje van door elke keer niet te leveren zoals in track en trace stond. Maar O-Shops…..prima !

Ruime keuze

Snelle levering voor een goede prijs

Goede prijzen, snelle verzending

Voldoet aan verwachting

Uitstekend.

Snelle verzending na bestelling

Betrouwbare producten en snelle levering

Leveren snel en goed verpakte producten. Ruime keuze in producten die ze aanbieden met schappelijke prijzen.

Duidelijke webwinkel, snelle verzending en duidelijke retouropties

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen en niet duur

Snel reageren bij hulp retourneren

Ik wilde een stankafsluiter retourneren en het lukte via de site niet. Na een mailtje had ik vrij vlot antwoord en lukte het wel.

snel en correct.

Kon een onderdeel niet krijgen bij de bouwmarkten in mijn omgeving. Zij rieden mij aan het zelf te bestellen. Twee dagen later kon ik mijn klus afmaken.

Helemaal top

Super snelle levering

Gewoon goed

2 stankafsluiters besteld. Snelle levering.

uitgebreid assortiment snelle levering

Ruim assortiment voor goede prijs/kwaliteit

Eerste bestelling verliep goed en snel. Gaan er meer volgen voor de diverse klus projecten.

Uitgebereid assortiment met snelle levering

Ik was op zoek naar enkele koppelingen die moeilijk te vinden zijn. Hier waren ze op voorraad en in een paar dagen waren ze geleverd.

Uitstekende ervaring!

Weliswaar een verkeerd artikel geleverd maar een goed mailverkeer gehad en het gewenste artikel is onderweg.

snel en correct

in die ene zin van hierboven al voldoende gezegd.

Huygensweg 18

5482TG Schijndel