Geweldige service

Is er een probleem met je bestelling dan lossen ze hem op

Gewoon goed

Gewoon goed

snel geleverd

geleverd wat besteld was

geleverd wat besteld was

Goede shop voor fittingen met afwijkende maten

Op zoek naar een knelkoppeling van 14mm om een leiding uit de jaren 60 te herstellen kwam ik bij deze webshop uit. Prima assortiment en snelle verzending. Project geslaagd dankzij Fitting-shop.

Eenvoudig geregeld

Bestelling wordt netjes op tijd bezorgd

Bestelling komt in een dag. Scherpe prijzen. Dik tevreden.

Bestelling komt in een dag. Scherpe prijzen. Dik tevreden.

Top prijzen en snelle levering

Bij far de goedkoopste voor wat ik nodig had. Geen verzendkosten en levering binnen 3 dagen. Top!

Snelle levering. Netjes verpakt!

Wel snel, maar slordig

3 zendingen voor een bestelling.

Alles klopt

Erg goed / Goede service.

Niks anders dan lof voor dit bedrijf! Duidelijke en snelle communicatie als je vragen stelt, meedenkend en oplossend bij voorraad problemen zodat je bestelling toch snel geleverd kan worden. Ik had 1 beschadigd item in een levering (waarschijnlijk door de bezorgdienst) maar zonder gedoe is er gelijk kosteloos een nieuw item opgestuurd.

top service

Kijk, niet alle bestellingen gaan altijd vlekkeloos: daarom is een goede service erg belangrijk. 1 Berichtje, en foutje direct hersteld. Zo moet het. Daarom een 10 !

Precies wat ik zocht, snel geleverd

Dopje voor de douchedrain snel per post geleverd. Wel was de brievenbus post te laag gefrankeerd.

Snel

Prima assortiment

Goede prijs, snel in huis

Ik had diverse spullen nodig voor een verbouwing. Producten zijn scherp geprijst en waren de volgende dag al in huis. Prima bedrijf.

Prima! Snel te bestellen

Prima ervaring

Sterk in maatwerk

Een simpel klein onderdeel correct geleverd.

Alles snel afgehandeld.

Telefonisch contact was snel mogelijk en daarna alles meteen prima afgehandeld.

Ruim assortiment met goede prijzen.

Snel geleverd en goed geïnformeerd over nalevering, die de andere dag kwam.

Besteld en volgende dag in huis

Levering was snel maar product doet niet wat het zou moeten doen

Het pakket was snel en goed verpakt geleverd. Het product heeft alleen totaal geen effect op de groen aanslag op de vloerstenen. En dan heb ik 2 keer behandeld op mijn terras waar niet een hele dikke laag mos of groen op zit. Dus toch maar weer een nieuw hogedrukreiniger met terras accessoire aangeschaft.

super snelle levering

Supersnelle levering

Goed en snel

Snel geleverd, goed verpakt, prijs is redelijk.

Huygensweg 18

5482TG Schijndel