Snel en goed!

Goed verpakt en op tijd geleverd.

Goede communicatie

Van aankoop bij. 'Het beste huis' tot bezorging bij het DHL afhaalpunt... ik werd goed op de hoogte gehouden. De aangekochte Nicoll bladvanger is erg compact en het pakketje was daardoor kleiner dan verwacht. Ondertussen geplaatst en nu maar afwachten op de bladeren.

duidelijke website en zeer snelle levering

Duidelijke website, klantenservice reageert snel en ook de levering verloopt erg snel.

Tevreden

Snelle levering.

Keurig op tijd geleverd . Prima gasbrander

Goede prijs kwaliteit verhouding en prettige klantenservice

Ik had van een product 3 stuks besteld. Door een foutje bij O-shops waren er maar 2 verzonden. Uiteraard heb ik dat gemeld en binnen de kortste keren werd het derde exemplaar aan mij verzonden. Afgezien van het eerste foutje verliep het bestelproces en uitlevering allemaal gesmeerd. Zonder het foutje had ik zonder twijfel 5 sterren gegeven!

Helemaal geen problemen Goede en snelle service

Netjes verpakt en snel verzonden. Perfect waar ik naar op zoek was,

Vlotte afhandeling van mijn bestelling

Erg tevreden over bestelling en levering. Zeker een aanrader

Lekker snel.

Goede site,

Correcte levering en goede service

Prettig.

niets op aan te merken

goeie website, snelle service, fijne openingstijden

Producten zoals omschreven

keurig afgeleverd

bestelling keurig afgeleverd

keurige service. Goede kwaliteit

keurige service. Goede Kwaliteit

Heldere website….enorme keuze…redelijke prijzen…snel geleverd….!!

Voor wat rood koper bereft is dit de website die je moet hebben…..heb geen betere kunnen vinden . ( lang gezocht )

Prima....

Veel keus, mooie prijs en snelle verzending

Concurrerende prijs

Biedt precies hetzelfde merk en product voor veel lagere prijs aan, heel fijn. En ook razend snelle uitlevering. Velen in mijn omgeving gaan daar voortaan bestellen.

o.k.

o.k.

Leveren mooi op tijd top

Leveren mooi op tijd top

Snel

Goede prijs snel geleverd

Correcte levering

de flexibels van Bonfix 15mm x 3/8" zijn niet te verkrijgen bij mijn groothandels.

Kwam beschadigd aan door onzorgvuldige verzending, maar is wel opgelsot

Mijn bestelling kwam beschadigd aan, wegens slecht ingepakt (alle metalen los in de doos) en verstuurd met mindere transporteur. Mijn uitgebreide klacht met vereiste foto's e.d. werd zeer kortaf beantwoord, wel met de oplossing de meest beschadigde subonderdeel na te sturen. Op mijn beurt moest ik dan alles zelf demonteren en weer monteren. Jammer; veel extra werk omdat men voor de relatieve hoge verzendkosten van 7,99 blijkbaar geen baat ervoer bij een goede verpakking. De nazending was overigens wel goed ingepakt, dus kunnen het wel. Als er wat beter was ingepakt, had mij deze bestelling veel minder extra werk en irritatie gekost. De uitstraling die mede door de te goedkope vervoerder achterblijft: O-shops/Fittingshop staat voor betaalbare producten met een ietwat lullige dienstverlening als het om verpakking en vervoer gaat, ondanks dat ze daar serieus geld voor vragen.

Snel geleverd voor een goede prijs

Heb hier wat zinken onderdelen voor het vullen van mijn regenton besteld. Goede prijs, mooi product en snel geleverd.

Huygensweg 18

5482TG Schijndel