Prijs en producten goed

Helaas was de levering vertraagd door enkele niet op voorraad zijnde producten. Hier had ik geen melding van gekregen, tot ik er zelf om vroeg. Verder is alles goed verlopen.

Goede prijs, snelle levering

Goed assortiment, goede prijs en snelle levering.

Snelle levering maar raar verpakt

Tip: noppenfolie graag om de pan doen als bescherming ipv om de doos, die kan wel wat hebben. Geen schade aan de pan gelukkig.

Juiste artikel met perfecte prijs

Juiste artikel voor een zeer scherpe prijs. De transport kosten zijn alleen aan de hoge kant.

Een gestelde vraag wordt direct beantwoord en in kort tijdsbestek meteen de extra info/ nieuw gemaakte foto’s opgestuurd. Ik was erg positief verrast door het snelle handelen! Dank hier voor

Prima shop

Snel en correct levering

Snelle goede service

Snelle goede service, goeie producten.

Super geregeld.

Snel verzonden en eerlijke prijs.

Goed geregeld

Goed geregeld

Snel en correct levering

Prima shop

Gasslang met koppelingen besteld, verkeerde slang geleverd, twee dagen na vermelding hiervan gratis, goede slang na gekregen. Oude mocht ik behouden. Prima service, met goede berijkbaarheid.

Mooi product voor goede prijs

Levering duurde ruim 1 week i.p.v. beloofde 2 dagen. Kan gebeuren. Wel de beste prijs voor dit product.

Prima zonder gedoe

Goed en vriendelijk.