Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen en niet duur

Snel reageren bij hulp retourneren

Ik wilde een stankafsluiter retourneren en het lukte via de site niet. Na een mailtje had ik vrij vlot antwoord en lukte het wel.

snel en correct.

Kon een onderdeel niet krijgen bij de bouwmarkten in mijn omgeving. Zij rieden mij aan het zelf te bestellen. Twee dagen later kon ik mijn klus afmaken.

Helemaal top

Super snelle levering

Gewoon goed

2 stankafsluiters besteld. Snelle levering.

uitgebreid assortiment snelle levering

Ruim assortiment voor goede prijs/kwaliteit

Eerste bestelling verliep goed en snel. Gaan er meer volgen voor de diverse klus projecten.

Uitgebereid assortiment met snelle levering

Ik was op zoek naar enkele koppelingen die moeilijk te vinden zijn. Hier waren ze op voorraad en in een paar dagen waren ze geleverd.

Uitstekende ervaring!

Weliswaar een verkeerd artikel geleverd maar een goed mailverkeer gehad en het gewenste artikel is onderweg.

snel en correct

in die ene zin van hierboven al voldoende gezegd.

Geweldige service

Maandag iets besteld, donderdag erna nog niet in huis, ik bellen naar O-shops, werd vriendelijk te woord gestaan, Ik ga er achteraan werd gezegd. En inderdaad ff na het telefoontje, probleem bij DHL. Dag erna in huis. Prima opgelost doo O-shops.

Doen wat beloofd is

Super correcte afhandeling

Snelle levering, snelle reactie op vragen

Eerste keer besteld daar zeer tevreden.

goede snelle levering.

Klantgericht bedrijf dat meedenkt

Klantgericht bedrijf dat meedenkt

Snel geleverd en prima kwaliteit

Producten zijn degelijk en zoals omschreven. De levering ging snel

Voordelig en vlot

De bestelde zinken vulautomaten voor een nette prijs gekocht en binnen 1 dag netjes afgeleverd. In dit geval bij DHL Pakketpunt.

De dichtheid blijft niet behouden.

Hallo, het onderdeel heeft de juiste afmetingen, maar de pakking is erg stijf en klikt niet vast. Het verwijdert onaangename geurtjes uit de leidingen. Sorin Ristoae

Ruime keuze

Ruime keuze, goed materiaal.

Net niet helemaal

Net niet helemaal! - langere levertijd dan aangegeven op de website - geen handleiding... us maar weer even op de site gekeken... 15 cm buis ertussen weg zagen. Als papier te duur is dan een link bijvoorbeeld.

Zie hieronder

Het product voldoet aan de verwachting. Het kwam keurig op tijd binnen

Product gekocht voor een heel bijzonder lage prijs

Ik heb een CV overdruk ventiel gekocht voor een prijs van 25% elders

Goed en degelijk product

Blad opvanger

Laag geprijsd, snel geleverd

Ik had een kleine bestelling, ook die is dezelfde dag nog verstuurd en de volgende dag in huis. Artikelen laag geprijsd, zelfs inclusief verzendkosten was ik goedkoper uit dan bij die grote oranje bouwmarkt (en mijn vestiging had geen voorraad). Kortom, zeer aan te bevelen.

er wordt goede service verleend

een foutje in een bestelling werd keurig gecorriseerd en snel geleverd

Huygensweg 18

5482TG Schijndel