Snelle levering, prima product

Prima bedrijf komt afspraken na en ruime keus

Product besteld en volgens afspraak de volgende dag verstuurd. Helaas liet DHL het afweten en dat stuurde 2 extra dagen

Snelle verzending. Product zoals omschreven.

Goede webshop. Snelle verzending. Ook voor kleine materialen.

Niet afgeleverd

Bestelling werd verzonden en stond 3 dagen later op afgeleverd, we zijn nu nog eens 4 dagen later en nog niets gekregen.

prima service en dat alles voor een redelijke prijs .

Goede webshop

Hadden als enige een onderdeel van een douchegoot op voorraad die ik moest vervangen. Geen fratsen. Optie om te verzenden via brievenbuspakketje. Duidelijke updates over bezorgstatus. Helemaal goed.

zeer goede service

komt na wat hij heeft belooft .

Prima gelopen transactie

Goede ervaring . Communicatie misschien wat overdone.

A

Bedankt, heel goed werk! Ik ben tevreden! Het is fijn als alles op tijd en met hoge kwaliteit klaar is.

Prima.

Zij hadden het product dat ik zocht en is snel verzonden. Enige minpunt : 7,50 verzendkosten Dhl vind ik aan de hoge kant

zeer tevreden super geholpen

online besteld snel geleverd en vriendelijk geholpen aan de telefoon

Ik kon snel vinden wat ik nodig had, voor een goede prijs .de levering was netjes verzorgd

Snel en van alles op voorraad

Ik heb ervoor gekozen om af te halen in Schijndel en werd netjes en snel geholpen .

Prima webwinkel

Prima winkel en goede verzendopties voor kleine artikelen.

Optijd geleverd, duidelijke communicatie en prima kwaliteit

Zoek niet verder.....

Duidelijke website, groot assortiment, scherpe prijzen, snel geleverd !

Bestellen makkelijk en afgeleverd volgens afspraak

Prima prijs en snel geleverd

Makkelijk bestellen, netjes in communicatie en track/trace.

1 dingetje vergeten te leveren maar snel opgelost... alles top

Prima bezorging slecht

Bezorging was slecht bij foute adres afgegeven deze hebben het pakket naar ons gebracht

Foutje snel hersteld.

Ik had een artikel besteld welke een (te) lange levertijd had. Na een telefoontje met de helpdesk was dit snel opgelost. Helaas was een van de geleverde artikelen verkeerd gepakt, maar na een mailtje werd het juiste artikel snel opgestuurd. Prima webwinkel, super aftersales!

Prima meer dan prima

Uitgebreid leveringsprogramma, snelle service

Precies wat ik er van verwachtte

Geleverd binnen beloofd tijdbestek

Geweldige service