Super service!

Zowel qua beantwoorden van vragen en qua levering heel tevreden over O-shops! Vertrouw erop dat het terugstorten van de verzendkosten (ivm “gratis” verzenden van het grootste deel van de order) op korte termijn geregeld zal worden.

Goede prijs en snelle verzending!

Producten snel bezorgd en met goede prijs.

Prima en snel

Levering was keurig verpakt. Snelle levering.

Goed prijs, snelle levering, goed verpakt.

Goed prijs, snelle levering, goed verpakt. Precies zoals je wil dat iets geleverd wordt.

Gemak is een goede zaak

Mijn telefonisch contact was super. De medewerker ging direct in het magezijn, om een bevestiging op mijn vraag te krijgen. Bestellen ging makkelijk evenals betaling. Track and Trace werkt goed en de berichtgeving was meer dan voldoende. Super-Bedankt en ik ga jullie zeker aanbevelen.

Netjes op tijd geleverd volgens afspraak!

Tevreden!

Snel geleverd !

Snel geleverd.

Snelle levering en de meest voordelige optie.

Ik had een keerklep nodig en schrok van de prijs, tot ik bij O-shop kwam, deze waren veruit het voordeligst. Klep besteld en kreeg info dat de klep was verstuurd met DHL, van DHL kreeg ik bericht dat het de volgende dag bezorgd zou worden. Na een hele namiddag en avond gewacht te hebben kreeg ik het bericht van DHL dat de klep de volgende dag bezorgd zou worden. O-shop, bedankt en top, DHL, kan veel beter

Doet wat het beloofd

Mijn bestelling netjes de volgende dag via de briefpost ontvangen

Geven goed advies

Prima webshop, leveren netjes op tijd.

Duidelijk en snelle levering en scherpe prijs.

Volgende keer weer zien of zij weer kunnen leveren wat ik nodig heb.

Ik ben erg tevreden over de snelle afwikkeling

Je wordt goed op de hoogte gehouden

Prima webwinkel en je wordt na bestelling goed op de hoogte gehouden

Snelle bezorging

Product is netjes verstuurd en voldoend zoals het is beschreven.

Snelle levering, goede prijs, snelle reactie op product vraag

Snelle levering, goede prijs, snelle reactie op product vraag

Lange lever tijd zonder terugkoppeling.

Nadat de bestelling geplaatst is komt er geen terugkoppeling van de lever tijd. Deze is, na vragen onzer zijde, geleverd nadat O-shops hun leverancier gebeld had, binnen redelijke tijd geleverd. Al met al heeft het 14 dagen geduurd. Lever tijd vermeld 1-2 dagen op website.

Redelijke prijzen en zeer snelle verzending. Altijd blij om zaken met ons te doen.

Goede uitleg op de website, snelle levering

En ook aanbevelingen over welke onderdelen er bij passen

Snelle levering, goed verpakt, tegen een goede prijs

Overzichtelijke site, kunt snel vinden wat je nodig bent. Bestelling is eenvoudig te plaatsen en te betalen.

Prima kwaliteit en snelle levering

De kwaliteit van het bestelde product is goed. Na een dag geleverd met juiste tracj & trace, dus zeer tevreden.

Zeer goedkoop en degelijk materiaal

Bij Fitting-Shop (onderdeel van O-shops) terecht gekomen, omdat zij aanzienlijk goedkoper zijn dan andere winkels. Waar Gamma 10,09 euro vraagt was dat bij O-shops 2,50 voor een gelijkaardig product. Product is netjes verpakt aangekomen binnen de verwachte levertermijn.

Nette prijs, snel geleverd

Nette prijs, snel geleverd

Alles prima en snel gegaan

Besteld en 2 dagen later zoals beloofd in huis

Overzichtelijke website, vlotte levering

Product snel gevonden, goede uitleg, vlotte levering

Huygensweg 18

5482TG Schijndel