Prima shop.

Snelle en correcte levering. Al langer ervaring en die is alleen maar goed

Ljin Inpiiin Inn

in de buurt was het onderdeel niet te vinden. maar bij jullie kon ik het wel bestellen via de web schop. En nog een snelle levering op de koop toe.

alles was goed zeer snel bezorgd.

Besteld en ontvangen alles goed.

Matig

Wat ik had besteld was niet leverbaar. Toch stond er op de site dat het wordt voorbereid. Na een week maar gebeld. Kreeg een vergelijkbaar product. Had na mjjn idee ook door o-shop gebeld kunnen worden dat het niet leverbaar was. Dan had ik het toch sneller in huis gehad.

Goede ervaring

levering, product voldoet aan de verwachtingen

prima servie

Bestelling stond mooi op tijd klaar.

Redelijk

Bestelling, verpakking en levertijd waren in één woord perfect ! Helaas voldaad het product zelf niet aan de verwachtingen ; hoewel reeds gele en geel-gebloemde tegels aanwezig en gekozen voor de kleur pastel-geel om de badkamer een nieuwe look te geven, bleek de dekking zeer matig. Ook na drie maal aanbrengen is het oude tegelwerk en bloemmotief helaas nog zeer duidelijk zichtbaar . We hadden volledig nieuw betegelen met het produkt willen voorkomen, maar zullen daar toch aan moeten geloven …….

Naar mijn zin

Goed product

Levering duurde wat langer, maar wist ik wel van te voren. Incourant artikel. Blij dat ze het konden leveren voor goede prijs. Kon het nergens anders vinden.

goed bedrijf

Duidelijke site, schappelijke prijzen, snelle levering

Top informatie en levering

Top informatie en levering

Schnelle Lieferung, Kommunikation sehr gut, Ware super

Schnelle Lieferung, Kommunikation sehr gut, Ware super

Product voldoet exact aan de verwachting

Supersnelle bezorging, de dag na bestelling werd het pakket door de pakketbezorger al aangeboden. Keurig netjes verpakt.

Levering ontvangen binnen de 3 dagen.

Goed duidelijke producten

Heb bladvangers besteld in 2 kleuren,80 mm Passen perfect en de kleur is exact

Top conform verwachting en op tijd geleverd

TOP

Goede communicatie en mooie prijs.

Ik had een vraag gesteld via mail die direct werd beantwoord met daarbij advies. Onze bestelling was een 32 plaatjes pir isolatie. Waarom ik geen 5 sterren geef komt doordat er 2 plaatjes bij waren die van slechte kwaliteit waren (waarschijnlijk productie fout gaten en cachering alu los).

Goede klantenservice

Het bestelde dakraam bleek stuk in de doos te zitten. Dit is vlot en goed opgelost.

Perfect geleverd

Professioneel, vakkundig en snel geleverd

Is ok !

Binnen de 48 uren geleverd in een stevige verpakking en de inhoud kwam overeen met het bestelde materiaal.

betrouwbare partner

betrouwbare partner die zijn belofte nakomt

Ruime aanbod van materialen

De levertijd was later dan wat was toegezegd wellicht kwam dit door de bouwvak en vakantie.

Huygensweg 18

5482TG Schijndel